Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Kampen en Staphorst

Nog steeds kiezen veel mensen voor een begrafenis. Voor iedere begraafplaats in Kampen of Staphorst zijn de mogelijkheden verschillend. U kunt de afscheidsplechtigheid laten plaatsvinden in de kerk naar keuze en er zijn meerdere begraafplaatsen waar u uw dierbare de laatste rustplaats kunt bieden. Elke begraafplaats heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Vaak kan er gekozen worden voor verschillende termijnen van grafrust. Dit is minimaal 10 jaar, maar er kan vaak ook gekozen worden voor 20 of 30 jaar of zelfs eeuwigdurend. Ook krijgt u te maken met het kiezen van een graf. Kiest u een algemeen graf of particulier graf? Welke keuze u ook maakt, het moet een keuze zijn die bij u past. We kijken samen naar wat voor u het meest geschikt is.

038 - 204 03 08
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Kampen en Staphorst

Wanneer Monuta Alfred Post de crematie voor u regelt, kunt u kiezen voor één van de crematoria in de omgeving van Kampen of Staphorst. Het is belangrijk dat u een crematorium kiest die aansluit bij uw wensen en waar u zich goed bij voelt. De aula bij een crematorium biedt vaak de ruimte voor een afscheidsplechtigheid. Veel crematoria beschikken ook over de middelen om er een religieuze afscheidsdienst te houden. Zo kunt u vaak gebruik maken van een orgel en is er de mogelijkheid voor het afspelen van muziek of het laten zien van foto’s van uw overleden dierbare. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio’s Kampen of Staphorst? Neem dan gerust contact op.

038 - 204 03 08
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst of Rouveen dan staan wij voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek met de begrafenisondernemer.

038 - 204 03 08