Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Team Monuta
Alfred Post

Onze uitvaartverzorgers

Alfred Post

Sinds 1 april 2023 werk ik als uitvaartondernemer voor Monuta in de regio Kampen, Staphorst en Zwartewaterland. Dit na jaren een kantoorbaan gehad te hebben bij een metaalbedrijf. Het vak van uitvaartzorg had al jaren mijn interesse. Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven ben ik gaan inzien hoe je met het beroep als uitvaartverzorger iets kan en mag betekenen voor een ander. Wanneer mensen in aanraking komen met een uitvaartverzorger is dit veelal in een situatie waarin veel verdriet en rouw is. Tegelijk moet er op dat moment ook veel geregeld worden. Ik ben dankbaar dat ik op dat soort momenten het regelwerk voor families uit handen mag nemen. Samen met nabestaanden kijk ik naar wat de mogelijkheden zijn en op welke manier wij samen een waardig afscheid kunnen realiseren op de manier zoals nabestaanden dat graag willen.