Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Endedijk gemiddeld met een

9,8
15 beoordelingen
100% beveelt Monuta Endedijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

We zijn zeer professioneel geholpen er zijn aan zaken gedacht waar ik niet bij stil stond tijdens het overlijden van mijn vader waardoor ik zelf rust kreeg en me bezig kon houden met het verwerken .

Meer lezen
Rens Kulpe
Zwolle
02-09-2022
10

Berendjan heeft het op de puntjes goed verzorgd, hij heeft een goed luisterend oor en heel betrokken bij de nabestaanden. De crematie enz is heel erg goed verlopen. Een lieve zorgzame man.

Meer lezen
Gerrie
Ens
03-08-2022
10

De zorg is geweldig, de communicatie zeer correct. Geen opdringerigheid, luistert aandachtig en komt met een voorstel. De begrafenis was plechtig..

Meer lezen
Jeannet
Kampen
19-07-2022
10

Wij hebben onze contacten met Berendjan als erg prettig ervaren. Hij luistert goed. Hij dwingt niet, maar denkt goed mee en geeft adviezen op basis van zijn ervaring en inschatting. Dat hebben we erg gewaardeerd. Ook is hij altijd goed bereikbaar en vlot in het nakomen van zijn afspraken. Helemaal goed!

Meer lezen
Jan
Veenendaal
18-02-2022
10

De heer was vriendelijk, meegaand in onze wensen , gaf advies , ondersteunde elk onderdeel van de uitvaart als een warm persoon , uitleg over zaken als kist , en dergelijke was perfect , direct begrijpend , de heer endedijk was in 1 woord een topper, dacht met alles mee, zou in de toekomst deze heer zeker aanraden voor een respectvolle enl iefdevolle uitvaart, hij draagt ze vak een warm hart toe ,

Meer lezen
Patricia oldert-krol
Emmeloord
20-10-2021
10

goede verzorging en zeer persoonlijk , en dat hebben wij als zeer prettig ervaren in deze verdrietige tijd.

Meer lezen
Roelof
Rouveen
01-09-2021
10

Berendjan is een top man

Meer lezen
Henk
Rouveen
20-07-2021
10

Wij zijn heel fijn begeleid door Berend-Jan tijdens het overlijden van mijn vader. Heel bekwaam rustig en respectvol! Ook voor de kinderen die er op een fijne manier bij betrokken werden.

Meer lezen
Rianne
Kampen
10-06-2021
10

Met de begeleiding en organisatie voor, tijdens en na de uitvaart van onze vader vorig jaar januari was de keus wie te bellen na het overlijden van onze moeder niet zo moeilijk. Berend Jan Endedijk: meelevend, empathisch, eerlijk, duidelijk, accuraat, meedenkend. Al met al een uitvaartverzorger bij wie je met een gerust hart in een moeilijke, verdrietige periode alles uit handen kunt geven.

Meer lezen
Werner Gerhald Brenda Kamerman
Meppel
28-05-2021