Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Endedijk gemiddeld met een

9.7
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Endedijk aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De heer was vriendelijk, meegaand in onze wensen , gaf advies , ondersteunde elk onderdeel van de uitvaart als een warm persoon , uitleg over zaken als kist , en dergelijke was perfect , direct begrijpend , de heer endedijk was in 1 woord een topper, dacht met alles mee, zou in de toekomst deze heer zeker aanraden voor een respectvolle enl iefdevolle uitvaart, hij draagt ze vak een warm hart toe ,

Meer lezen
Patricia oldert-krol
Emmeloord
20-10-2021
10

goede verzorging en zeer persoonlijk , en dat hebben wij als zeer prettig ervaren in deze verdrietige tijd.

Meer lezen
Roelof
Rouveen
01-09-2021
10

Berendjan is een top man

Meer lezen
Henk
Rouveen
20-07-2021
10

Wij zijn heel fijn begeleid door Berend-Jan tijdens het overlijden van mijn vader. Heel bekwaam rustig en respectvol! Ook voor de kinderen die er op een fijne manier bij betrokken werden.

Meer lezen
Rianne
Kampen
10-06-2021
10

Met de begeleiding en organisatie voor, tijdens en na de uitvaart van onze vader vorig jaar januari was de keus wie te bellen na het overlijden van onze moeder niet zo moeilijk. Berend Jan Endedijk: meelevend, empathisch, eerlijk, duidelijk, accuraat, meedenkend. Al met al een uitvaartverzorger bij wie je met een gerust hart in een moeilijke, verdrietige periode alles uit handen kunt geven.

Meer lezen
Werner Gerhald Brenda Kamerman
Meppel
28-05-2021
9

Vriendelijk behulpzaam

Meer lezen
mevrouw konterman
Rouveen
24-03-2021
10

Hij nam alle tijd om de uitvaart zo goed mogelijk te verlopen en was altijd bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.

Meer lezen
Markus
Swifterbant
19-01-2021
10

Ook tijdens de feestdagen wordt er aan de familie gedacht. Ook al hebben we beide ouders al weggebracht. Dank je wel Berendjan, dankjewel dat we nog in jullie gedachten zijn. Gr Fam Reezigt-du Bois

Meer lezen
Suzanne
Harderwijk
19-12-2020
10

Toen onze vader kwam te overlijden kwam er een heleboel op ons af. Wat was het fijn dat Berend Jan ons hierbij hielp. Rustig, vakbekwaam, empatisch, geduldig en meedenkend zijn de woorden die als eerste in ons opkomen. Niks was te veel of te gek. Alles konden we vragen, het maakte niet uit wat het was. Berend Jan nam en maakte tijd. Nogmaals, een betere begeleiding hadden we niet kunnen wensen.

Meer lezen
Ronny en Monique Greven
Kampen
03-12-2020

Dankzij alle hulp van berendjan hebben wij op een waardige manier afscheid kunnen nemen van mijn man, Berendjan is erg rustig en denkt echt met de familie mee, berendjan is tijdens de condoleance en uitvaart op de achtergrond aanwezig maar je kunt van hem op aan ook op moeilijke momenten en dat werd erg gewaardeerd,nogmaals heel erg bedankt voor alles

Meer lezen

sandra flier
Kampen

Alles prima geregeld met grote fijngevoeligheid. Tijdens de begrafenisplechtigheid verliep alles perfect terwijl Dhr Endedijk onzichtbaar was.

Meer lezen

heer Jager
Kampen

Tijdens het regelen van de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder zeer deskundig geholpen door Berendjan. Veel persoonlijke aandacht voor ons en al onze wensen. Hij was aanwezig zonder aanwezig te zijn, maar wel overal toe bereid. Wij kijken terug op een goede uitvaart en een hele goede samenwerking.

Meer lezen

fam van Benthem
Staphorst