Uitvaartverzorger

Monuta John Bres vindt persoonlijke betrokkenheid belangrijk. In deze moeilijke periode in uw leven is onze uitvaartondernemer in Haarlem uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij neemt uw wensen met u door en verzorgt de uitvaart. De uitvaartverzorger staat vanaf het moment dat u het overlijden doorgeeft, tijdens de uitvaart én na de uitvaart voor u klaar.

Heeft een van onze uitvaartverzorgers al eerder voor uw familie een uitvaart in Haarlem verzorgd, dan proberen wij ervoor te zorgen dat hij of zij u weer bij kan staan. Onze uitvaartondernemers in Haarlem zijn bekend met alle lokale mogelijkheden en zijn daarom in staat om een uitvaart op maat te verzorgen. Op deze pagina stellen zij zich aan u voor.

Stuur gerust een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 023 - 526 26 96.

John Bres

Uitvaartverzorger

Zoals de nacht verbonden is aan de dag en donker aan het licht, zo is de dood verbonden aan het leven. En toch denken we meestal liever niet over de dood na. En als we er, soms ingehaald door de tijd, mee worden geconfronteerd, worden we niet zelden overmand door de emoties die met de dood gepaard kunnen gaan.

Meer over mij

Audrey Peper

Uitvaartverzorger

Ieder mens is uniek en daar hoort een persoonlijke uitvaart bij. Samen met de nabestaanden wil ik zorgdragen voor een mooi afscheid en een blijvende herinnering. 

Meer over mij

Waarom Monuta John Bres?

  • Meelevend en betrokken
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Afscheid nemen op maat
  • Uw wensen vertaald naar een liefdevolle herinnering
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Haarlem e.o.