Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Voor een sfeervolle uitvaart in Haarlem

Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel is een moderne locatie in Haarlem waar afscheid nemen op een eigentijdse manier kan en mag plaatsvinden. Het biedt alle faciliteiten onder één dak. Monuta John Bres heeft hier een 24-uurssuite. U kunt hier terecht om uw overleden dierbare te bezoeken in een intieme sfeer. De prachtige ceremonieruimte, in het hart van het gebouw, is de plek om een laatste afscheid te houden. Vanuit deze ruimte heeft u uitzicht op de groene weilanden. Ook de crematie zelf kunt u vanuit Sterrenheuvel laten plaatsvinden. En na het afscheid kunt u in een prettige ambiance samen herinneringen delen in de mooie lounge. De mogelijkheden voor wat betreft de catering zijn eindeloos. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
JohnBres-Haarlem-zithoek-24ukamer

24-uurssuites

Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel heeft een aantal sfeervolle 24-uurssuites, waarvan er één van Monuta John Bres is. Als u dat wenst kunt u de sleutel van deze suite krijgen, zodat u op elk gewenst moment bij uw overleden dierbare kunt zijn. Zo vaak u wilt en met wie u wilt. In een huiskamer-achtige sfeer kunt u in alle rust afscheid nemen. Deze suite wordt ook gebruikt voor een intiem huiskamer-afscheid, waarbij er plaats is voor maximaal 12 personen. 

023 - 526 2696
Image
haarlem-uitvaartcentrum-aula

Aula

De prachtige ceremonieruimte in het hart van het gebouw is de plek om de uitvaartdienst te laten plaatsvinden. U heeft vanuit deze ruimte uitzicht op de weilanden. De ceremonieruimte geeft een gevoel van luxe, met zacht zittende banken en stijlvolle stoelen die rondom de baar geplaatst zijn. Er kunnen ongeveer 145 mensen zitten, naast een aantal staanplaatsen. Er staat een mooie vleugel, waarop gespeeld mag worden. De aula is verder van alle gemakken voorzien en heeft vier grote LED-schermen waarop u foto's en video's kunt laten zien. De geluidsinstallatie is van hoge kwaliteit. En kunnen mensen niet bij de uitvaart zijn, dan kunnen ze deze via de livestream volgen. 

023 - 526 2696
Image
haarlem-uitvaartcentrum-lounge

Lounge

De lounge is het horecagedeelte van Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel. De lounge kan gebruikt worden voor de condoleance of nazit. Napraten, herinneringen ophalen en delen of proosten op het leven, het kan hier allemaal. De cateringmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Onze uitvaartverzorgers delen ze graag met u. Zo kunt u het afscheid een zo persoonlijk mogelijke invulling geven. 

023 - 526 2696