Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Haarlem

U kunt op verschillende plekken de begrafenis regelen in Haarlem. In Haarlem Noord, aan de Vergierdeweg, vindt u de Algemene Begraafplaats Akendam, en de Rooms-Katholieke begraafplaats St. Jozef. Op begraafplaats Akendam is ook een islamitisch gedeelte. Op begraafplaats St. Jozef vindt u een statige kapel. Een bijzondere begraafplaats in Haarlem is begraafplaats Kleverlaan. Op deze begraafplaats hebben enkele bekende Haarlemmers en Nederlanders een laatste rustplaats gevonden. Er groeien bijzondere bomen en planten, en u vindt er een oase van rust in de hectiek van de stad. Achter de Mariakerk aan de Rijksstraatweg is het oude R.K. kerkhof St. Bavo gelegen. In Heemstede vindt u daarnaast nog de Algemene Begraafplaats en het R.K. Kerkhof Berkenrode. Op de meeste begraafplaatsen kunt u kiezen voor een algemeen graf of een familiegraf, en meestal kunnen er ook asurnen worden bijgezet. Wij staan u graag bij in het maken van de keuzes bij het regelen van een begrafenis in Haarlem.

023 - 526 2696
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Haarlem

In de omgeving van Haarlem zijn vier crematoria: Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel (hier hebben wij ook ons kantoor gevestigd en beschikken we over een 24-uurs rouwkamer), Crematorium Haarlem, Crematorium Westerveld in Driehuis en Crematorium Haarlemmer in Nieuw Vennep. Elk van deze crematoria heeft een eigen sfeer, van strak modern tot warm klassiek en huiselijk. Wij gaan altijd met u mee naar het crematorium, zodat we u kunnen bijstaan. Kiest u voor een ander crematorium in het land? Ook dat is geen enkel probleem, wij leggen de contacten en regelen het afscheid zoals en waar u dat wenst.

023 - 526 2696
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Haarlem en omgeving? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

023 - 526 2696