Uitvaart regelen

023 - 526 26 96 24/7 bereikbaar

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta John Bres vertaalt uw wens naar een liefdevolle, laatste herinnering. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, maar ook als het gaat om locaties. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 023 - 526 26 96 en laat ons uw uitvaart regelen in Haarlem en omstreken. 

Uitvaartverzorging

Monuta John Bres staat voor betrokkenheid en een passend afscheid. Hierbij horen bijvoorbeeld bijzondere uitvaartlocaties, zoals een restaurant, sportcentrum of gewoon thuis in de tuin. Er is vaak veel mogelijk als het gaat om de opbaring en uitvaartverzorging. Het grote voordeel is dat wij alle lokale mogelijkheden en gebruiken kennen. Wij vertellen u dan ook graag over wat er allemaal kan bij het regelen van een uitvaart in Haarlem.

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Haarlem en omgeving waar u terecht kunt. Hierover vertellen wij u graag. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

In de omgeving van Haarlem zijn vier crematoria: Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel (hier hebben wij ook ons kantoor gevestigd en beschikken we over een 24-uurs rouwkamer), Crematorium Haarlem,  Crematorium Westerveld in Driehuis en Crematorium Haarlemmer in Nieuw Vennep. Elk van deze crematoria kent een eigen sfeer, van strak modern tot warm klassiek en huiselijk. Wij gaan altijd met u mee naar het crematorium, zodat we u kunnen bijstaan. Kiest u voor een ander crematorium in het land? Ook dat is geen enkel probleem, wij leggen de contacten en regelen het afscheid zoals en waar u dat wenst.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Haarlem voor u, dan helpen wij u graag verder. Ons team kan een uitvaart verzorgen, die volledig aan uw wensen voldoet. Wat kunnen we voor u doen? Neem contact met ons op.

Waarom Monuta John Bres?

  • Meelevend en betrokken
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Afscheid nemen op maat
  • Uw wensen vertaald naar een liefdevolle herinnering
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Haarlem e.o.