Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Team Monuta
John Bres

Onze uitvaartverzorgers

John Bres

Zoals de nacht verbonden is aan de dag en donker aan het licht, zo is een overlijden verbonden aan het leven. En toch denken we meestal liever niet na over het afscheid. En als we er, soms ingehaald door de tijd, mee worden geconfronteerd, worden we wel eens overmand door de emoties die met een overlijden samen komen. Dat maakt soms dat we niet in staat zijn om goede keuzes te maken die ons helpen om later met een warm gevoel terug te kijken op het afscheid van onze dierbaren. Als uitvaartverzorger in Haarlem volg ik mijn roeping en ben ik altijd gepassioneerd, empathisch, met oog voor detail. Ik begeleid naasten bij het afscheid nemen van hun dierbare door samen met hen passend vorm en inhoud te geven aan dit afscheid, waarbij de eventuele wensen van de overledene het eerste uitgangspunt zijn. Ik ben er met alles op gericht de naasten te ontzorgen, zodat zij alle ruimte hebben om op hun eigen wijze afscheid te kunnen nemen van hun dierbare.

Audrey Peper

De steun mogen zijn bij ieder afscheid. Dat is mijn drijfveer om als uitvaartbegeleider bij Monuta te werken. Pas wanneer men er zelf mee te maken krijgt, komt het besef hoe belangrijk een goed verzorgde uitvaart is. In korte tijd moeten er allerlei praktische zaken worden geregeld, mijn persoonlijke en professionele begeleiding maken het afscheid niet minder verdrietig, maar verlichten wel. Een persoonlijk afscheid past daarbij. Samen met de nabestaanden wil ik zorgdragen voor een mooi afscheid en een blijvende herinnering. Want een afscheid wordt mooi en sfeervol als het persoonlijk is met herkenbare details, graag vul ik dit samen met u in. Niets is standaard, want iedereen is uniek. Als geboren Haarlemse ben ik bekend in deze regio. Ik kan u informeren over de verschillende mogelijkheden en samen met u een persoonlijk afscheid vormgeven. Het werken als uitvaartverzorger is ontzettend waardevol, dankbaar en af en toe ook heel intens. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat het afscheid zo bijzonder en prettig mogelijk verloopt.

Richard Willemsen

Eindelijk heb ik mijn droombaan. Dienstverlening, betrokken bij families en mijn organisatietalent komen hier samen. De dienstverlening zit in mijn genen. Toen mijn lieve oma overleed in 2010 wist ik het zeker. Ik wilde meer diepgang terwijl de dienstverlening het belangrijkste zou blijven. Zo ben ik terecht gekomen bij een crematorium waar ik algemeen medewerker werd. Ik was hierbij de steun en ondersteuning van elke uitvaartverzorger die bij ons in het crematorium kwam. Toch wilde ik meer betrokken zijn bij de families. Alles voor de families mogen doen om zo tot een mooi, waardevol en passend afscheid te komen. Deze kans heb ik bij Monuta gekregen en ik hoop dan ook dat ik de ondersteuning mag zijn als u een afscheid moet organiseren.