Recensies

Dhr

Diepe bewondering voor de meelevende en respectvolle wijze waarin John Bress ons heeft begeleid bij het overlijden, opbaring en ongedwongen uitvaartdienst van mijn vrouw Marijke. Op de vraag of er een vleugel was, werd gelijk actie ondernomen en stond er een vleugel zodat onze zoon heerlijk kon spelen voor zijn moeder en de aanwezigen. Dank je wel John.

Uitvaartverzorging

Monuta en met name Mevr. Audrey Peper van het Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel verdienen een groot compliment. Zeer adequate en vakkundige opvang en afhandeling door een ieder, die na het overlijden van onze broer actief was. Het meeste viel ons de empathie op, hetgeen je in zo'n situatie hard nodig hebt. Onze dank daarvoor. Fam. Custers

Dank je wel Audrey, voor je steun.

Op 22 december 2019 overleed ons moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder Lena Elisabeth Smalen van Westerhoven. De ondersteuning die Audrey Peper van John Bres Uitvaarverzorging heeft geboden vonden wij heel fijn en prettig en voelde heel goed, het klikte ook meteen. Zij luisterde echt naar ons verhaal en spraken niet allen over de uitvaart en de laatste wensen maar ook over ons leven. Het waren fijne gesprekken waarbij we ook gelachen hebben. Als nabestaanden hebben wij haar contact, begeleiding, haar lieve woorden als fijn en ontspannen ervaren en heeft zij ons in deze toch verdrietige en moeilijke periode heen geholpen. Vanaf het begin tot het eind van de crematieplechtigheid met alles daarom heen, heeft zij alles in goede banen geleid en sloot aan bij al onze wensen en manier van doen. Dank je wel Audrey. Wij hopen je in andere omstandigheden nog eens tegen te komen, dan krijg je van ons alle 3 een hele dikke knuffel.

Dankbaar en zeer tevreden

Het is heel fijn en belangrijk om in een moeilijke en verdrietige tijd veel steun te ervaren van een uitvaartbegeleider. De wijze waarop Audrey Peper ons hierin heeft bijgestaan is geweldig. Zij heeft alle tijd voor ons genomen, medeleven en inlevingsvermogen getoond en heeft goede tips gegeven. Ook bij een onverwachte gebeurtenis tijdens de crematie en zij moest improviseren is zij daadkrachtig opgetreden. Ook de nazorg en persoonlijke evaluatie nadien hebben wij zeer op prijs gesteld. Wij zijn haar heel dankbaar en kunnen terugkijken op een "mooi" verzorgde uitvaart. De administratieve afhandeling was netjes en duidelijk. Kortom, wij zijn heel erg tevreden over Audrey Peper en Monuta John Bres.

Dank voor de goede zorgen John Bres

Op 28 december 2019 is mijn man, onze vader, schoonvader, opa en overgrootopa overleden. Namens Monuta zijn wij begeleid door John Bres. Hij heeft ons bijgestaan bij het verzorgen van het afscheid en de uitvaart. Middels deze recensie willen wij onze dank uitspreken over de wijze waarop dit is gebeurd. Wij konden alles aan John vragen, kregen advies en nog zo meer. Niets was te veel. John, namens ons allemaal heel veel dank. Familie Hoogkamer .

Goede begeleiding en steun

Het was allemaal goed verzorgd en mooi. De steun die ik van John Bres hem mogen ontvangen was heel fijn.

Veel dank John!!!

John Bres heeft mij vorig jaar bijgestaan bij het organiseren van de uitvaarten van respectievelijk mijn echtgenote en mijn moeder. Op een zeer deskundige, accurate en warme manier heeft hij mij daarbij geholpen. Meedenken in oplossingen was hem ook niet vreemd. Het was ook niet voor niets dat ik hem voor de tweede keer vroeg in één kalenderjaar om een begrafenis te willen regelen. Helaas worden we allemaal een keer geconfronteerd met de minst goede kant van het leven. In dat geval kan ik u John van harte aanbevelen de zorgen voor u wat weg te nemen in deze toch al moeilijke periode.

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart van mijn moeder/schoonmoeder. Zeer professioneel. Je kan John en Audrey elk moment bellen, zowel voor als na de uitvaart, ze geven je de warmte die je wel kan gebruiken bij zo'n ingrijpende gebeurtenis. Hoop dat we ze voorlopig niet nodig hebben maar mocht dat wel zo zijn, gaan we weer met beiden in zee. Dankjulliewel John en Audrey

Goed verzorgde uitvaart

Uitvaart was goed geregeld. Fijne contacten met de uitvaartondernemer.

Hartverwarmend

John Bres heeft ons op een heel fijne, persoonlijke, warme, betrokken en deskundige manier begeleidt tijdens een moeilijke periode. Bedankt John.