Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9.8
36 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Onze moeder was al een tijdje ziek en we wisten dat het afscheid er aan kwam. Omdat er bij het overlijden al zo veel op je afkomt kregen wij de tip om al eerder een afspraak te maken om een gedeelte van de uitvaart al te regelen. Een warm onthaal van Audrey en ze haalde ons meteen werk uit handen. Zo fijn als er zo met je mee gedacht wordt in deze moeilijke tijd. Toen onze moeder overleed had ze speciale wensen, niks was te gek en alles werd geregeld. We hadden ons geen mooier afscheid van onze moeder kunnen bedenken. Ook na de dienst nog contact gehad wat erg fijn was. Nogmaals bedankt voor al je hulp, steun en mooie woorden Audrey en ook John.

Meer lezen
Roos
Heemstede
07-12-2021
10

Onze ervaring met John is zeer positief bevallen. Hoewel de periode natuurlijk niet leuk is, heeft John hierin ons goed begeleid. Hij is rustig, toegankelijk en geen vraag is te veel. Ook kijkt hij naar de persoon wie jij bent, wie de overledene was en wat daarbij past. Zo heeft hij ons een andere locatie geadviseerd, omdat het veel beter bij ons aansloot. Achteraf zijn we daar heel erg blij mee, want dit heeft zeker bijgedragen aan het mooie afscheid van onze lieve moeder. Ik zou iedereen John aanraden. Daarnaast ervaarde onze gasten ook deze positieve sfeer met John.

Meer lezen
Nicole
Zandvoort
17-11-2021
10

Na het overlijden van onze zoon hebben we contact gezocht met Monuta. Audrey stond al vrij snel voor de deur. Ze heeft ons op een hele fijne en rustige wijze van A tot Z begeleid en had de touwtjes goed in handen. Een half woord van ons en het werd geregeld. Alles was bespreekbaar en niets was onmogelijk. Ook de periode na de crematie zagen (zien) we haar nog regelmatig om alles helemaal naar onze wensen af te ronden. Een lieve fijne vrouw die perfect op haar plaats zit in haar functie. We hadden werkelijk geen betere kunnen wensen, echt een aanrader wat ons betreft!

Meer lezen
Johan, Hilda, Mark
Haarlem
15-11-2021
10

Audrey straalt rust uit en kan goed de zaken op de juiste manier sturen en verwoorden. Het is een topper, ze heeft ons een mooie uitvaart bezorgd. Mijn dank hiervoor.

Meer lezen
Jos Gilein
Schagen - Haarlem
03-11-2021
9

Vanaf het moment van overlijden, snel en goed telefonisch contact, waarna de eerst volgende dag, al persoonlijk bezoek aan huis. Vanaf dat moment gerichte informatie, uitleg en aanbevelingen. De overlijdenskaart kunnen uitzoeken, tekst besproken en de invulling in zijn geheel samengesteld. Twee dagen later de dag van de crematie in schema op papier ontvangen. De crematieceremonie verliep vlekkeloos. Tijdens de condoleance na afloop veel waardering daarover gehoord van familie en kennissen.

Meer lezen
Theo
Heemstede
25-10-2021
9

In alle opzichten zijn wij content met de(na) zorg, deskundigheid en begeleiding bij de uitvaart crematie van Annemarie

Meer lezen
Jaap Goudsmit
Mijdrecht
20-10-2021
10

Ik heb in 1,5 jaar tijd 2 x gebruik gemaakt van de diensten van Monuta. Zowel John Bres als Audrey Peper zijn zeer proffesioneel en "warme" personen met een luisterend oor en voelen goed aan wat de wensen zijn. Zij helpen je een mooie en persoonlijke uitvaart te verzorgen. Ik kan hen beiden met Monuta aanraden en vindt Sterrenheuvel een hele mooie locatie om een uitvaart te doen.

Meer lezen
heer
Heemstede
30-09-2021
10

John was erg professioneel en heeft ons zeer goed beleid bij de uitvaart. We hadden ons geen betere uitvaart kunnen wensen.

Meer lezen
Mike
Velserbroek
29-09-2021
10

John nam ons bij de hand en loodste ons op onnavolgbare wijze door deze moeilijke periode. Hierdoor hebben wij op een prachtige manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder. John is een ongelooflijk warm en meedenkend persoon en ik zou John Bres dan ook van harte willen aanbevelen voor mensen in een vergelijkbare situatie. Hij bleek echt een onmisbare steun te zijn.

Meer lezen
Peter van Sikkelerus
Haarlem
28-09-2021

Vanaf het eerste contact met Audrey heeft zij ondersteuning geboden. Met veel aandacht en geduld luisterde zij naar de wensen van de familie. Audrey kwam iedere dag langs en had alle aandacht voor iedereen. Wij hadden fijne gesprekken, die niet alleen over de uitvaart gingen en altijd nam zij hier alle tijd voor. Op een zeer prettige manier heeft zij ons, iedere dag weer, stapje voor stapje door deze moeilijke week heen geholpen. Zij deed dit op een rustige manier, sprak prachtige en lieve woorden en toonde een gemeende betrokkenheid. Audrey, namens de hele familie willen we je hier ontzettend voor bedanken.

Meer lezen

F. Hussaarts
Haarlem

Ik ben echt heel erg goed te spreken over de hulp die ik bij Monuta van John Bresheb gekregen na dat mijn beste vriend was overleden,ik had nog nooit een uitvaart geregeld maar John Bres heeft mij stap voor stap alles uitgelegd en me verteld wat de mogelijkheden waren.Hij heeft echt alle tijd genomen om me hier bij te helpen,wat ik ook zeer bijzonder vond is dat John Bres op zijn vrije dag tijd voor mij maakte om bepaalde wensen die wij hadden mogelijk te kunnen maken.En ook al duurde het uitvoeren van deze wensen best wel lang heeft John geduldig staan wachten en ons echt meer dan genoeg tijd gegeven deze wensen tot vervulling te brengen.hij heeft mij zo vriendelijk en liefde vol geholpen en beantwoorde zelfs nog ver na de uitvaart bepaalde vragen die ik had Ik ben (monuta) John Bres dan ook verschrikkelijk dankbaar voor al het geduld wat hij voor mij opgebracht heeft.Hij heeft me van het begin tot het eind een goed gevoel gegeven en de familie van mijn overleden vriend vonden de uitvaart dan ook zeer mooi en goed geregeld.

Meer lezen

Juan
Haarlem

De uitvaartbegeleiding van Audrey Peper is zeer professioneel, kundig en inlevend. Na het overlijden van onze vader/broer/zwager heeft Audrey ons steeds goed geïnformeerd over de procedure, de financiële aspecten en de mogelijkheden rondom het afscheid. Zij nam ons ingewikkelde verzekeringskwesties uit handen en droeg goede ideeën aan. De uitvaart verliep keurig. Audrey en haar collega's hebben alles gedaan om het afscheid van ons geliefde familielid respectvol te laten verlopen. Bedankt!

Meer lezen

Fam. Klaassen Hendrikse
Haarlem

Alles klopte en de begrafenis in de openlucht was fantastisch hoop dat er meerdere plaatsen ook voor kiezen het is minder beladen en dan nog een heel dikke pluim voor de heer John Bres wat een enorm fijn mens zo betrokken niet opdringerige heel fijn John ontzettend bedankt!!!

Meer lezen

heer Van Schinkel
Haarlem

Ik zou het aanraden omdat het ik vind dat er niet wordt gekeken of de uitvaart nog geld op kan leveren maar dat er duidelijk naar de wensen wordt geluisterd en dat die ook goed uitgevoerd worden. Had het gevoel dat er veel mogelijk was.

Meer lezen

mevrouw Kerkwijk
Haarlem