Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9,8
142 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

De communicatie met onze uitvaartbegeleider Richard was zeer goed en duidelijk. Hij straalde veel rust uit, was betrokken, legde alles duidelijk uit en reageerde altijd snel op berichtjes/apjes, hele fijne jongen.

Meer lezen
nelly veerkamp
Amersfoort
11-06-2024
9

neemt alles uit handen wat mogelijk is

Meer lezen
marcel
hoofddorp
16-05-2024
10

Na 4 crematies in 4 jaar tijd heb ik bewust om Audrey gevraagd, wat fijn om door haar te worden bijgestaan in zo een moeilijke periode. Audrey is professioneel en neemt alles uit handen, ze zorgt goed voor alles en ons. Wat een warme en fijne vrouw is ze.

Meer lezen
Nancy
Haarlem
13-05-2024
10

alles heel goed geregeld bij uitvaart van mijn geliefde vrouw Richard had alles tot in de puntjes verzorgt mijn dank hier voor allen maar complimenten gehad van iedereen die aanwezig waren tijdens de uitvaart

Meer lezen
H van der matten
haarlem
02-05-2024
10

Uiterst vriendelijk, en zeer voortvarend, contact. Zeer grote bereidheid om te helpen, zowel voor als na de crematie.

Meer lezen
Wilfred
HAARLEM
13-04-2024
10

Ondanks de situatie erg goed opgepakt en uitgevoerd. Kortom, aanbevelings waardig.

Meer lezen
Roel
Haarlem
02-04-2024
10

Ik was erg tevreden over de behulpzaamheid en vriendelijkheid van Richard Willemsen, hij heeft ons zo onwijs goed bijgestaan in één van de moeilijkste tijden van mijn leven. Dankzij Richard en het team van Monuta heb ik op een hele fijne manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder, en heeft hij zoveel mogelijk uit mijn handen genomen zodat ik me nergens druk over hoefde te maken. Ik zou iedereen Monuta, maar vooral Richard aanraden. Een jongen met een hart van goud. Heel erg bedankt voor het waardige afscheid en de fijne afhandeling van alles. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Meer lezen
Marisa
Zandvoort
18-03-2024
10

alles was goed geregeld door de uitvaart verzorgster mijn complimenten naar haar dit werd erg gewaardeerd door ons groetjes van ons

Meer lezen
ruud van der beek
Vijfhuizen
16-03-2024
10

Monuta was erg begripvol voor mijn situatie en dacht overal aan mee zonder zich op te dringen op financieel gebied. Erg fijn om het op deze manier het af te sluiten voor mijn overleden moeder.

Meer lezen
L.
Haarlem
10-03-2024