Recensies

Meevoelend in moeilijke tijd

John is een heel fijn en warm persoon om om je heen te hebben in moeilijke tijden. Geen moment het idee gehad dat er een “vreemde” in huis kwam die daar niet hoorde. Wij zullen onze vrienden en kennissen John aanraden als zij op zoek zijn naar een uitvaartondernemer! Dank je wel voor de goede en vooral warme zorgen. Els & Monique

Maatwerk met liefde

Het was de zeer uitgesproken wens van mijn vader dat zijn uitvaart verzorgd zou worden door John Bres en plaats zou vinden bij De Nieuwe Ooster in Amsterdam. John is een dierbare vriend van mij, maar dat heeft zijn professionaliteit op geen enkele manier in de weg gezeten. Hij heeft zich, zoals verwacht, uiterst empathisch, met oog voor detail opgesteld. Daarnaast heeft hij geen enkel moment verzuimd om, waar nodig, alle betrokkenen met gepaste professionele afstand te adviseren en te sturen. Ik heb de uitvaart van mijn vader ervaren als intiem en passend ondanks de beperkingen van de corona-maatregelen. Je merkt oprecht aan alles dat dit vak zijn roeping is!

Het maakt het verschil

Vooral de onzichtbaarheid was prettig van John Bres. Hij was duidelijk in zijn communicatie en er kon steeds een glimlach af, heel prettig. (in het geval van mijn oude moeder, dat maakt verschil).

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en mooi uitvaartcentrum

Ondanks alles nu

Het contact met Monuta hebben wij als heel prettig en betrokken ervaren,en ook de uitvaart is ondanks de COVID-19 beperkingen heel mooi geweest, zeker mede door het prachtige uitvaartcentrum.

Heel veel dank John

John Bres, een bijzonder mens, warm en zeer betrokken. Ondanks deze moeilijke tijd een mooi afscheid van mijn man. Niets is John teveel en alles naar volle tevredenheid geregeld. John bedankt voor alle goede zorgen

Respectvol

De uitvaart werd met zorg en respectvol geregeld. Met alles werd rekening gehouden.. goede adviezen gegeven.

Goed advies

Gewoon heel goed advies uitleg en begeleiding

Keurig

Alles keurig, respectvol en volgens wens uitgevoerd.

Dhr

Diepe bewondering voor de meelevende en respectvolle wijze waarin John Bress ons heeft begeleid bij het overlijden, opbaring en ongedwongen uitvaartdienst van mijn vrouw Marijke. Op de vraag of er een vleugel was, werd gelijk actie ondernomen en stond er een vleugel zodat onze zoon heerlijk kon spelen voor zijn moeder en de aanwezigen. Dank je wel John.