Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9,8
84 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Suggesties en wensen van nabestaanden werden naadloos opgepakt en perfect uitgevoerd. Begeleiding daar waar we het nodig hadden. We hadden het gevoel dat alles mogelijk was, terwijl we gesteund werden bij zaken waar we nog geen beslissing over hadden genomen. Er werd snel geschakeld en op een hele fijne manier meegedacht.

Meer lezen
Anna
Nijverdal
16-11-2022
10

Zie boven

Meer lezen
Birgit Meinders
Haarlem
01-11-2022
10

De uitvaart van mijn moeder heeft John tot in de puntjes goed geregeld. Hij heeft alles gedaan om de uitvaart van mijn moeder te laten verlopen zoals door ons gevraagd. Wij zijn zeer tevreden op de manier waarop hij dat heeft gedaan. John is vriendelijk en meedenkend. Een vakman ! Ik beveel hem bij iedereen aan!

Meer lezen
Alex
Claus
17-10-2022
10

Er komt veel op je af na het overlijden van een dierbare en wij hadden geen enkele ervaring met hoe dit te organiseren. Blij dat wij John via een aanbeveling hebben gevonden want hij heeft ons op professionele wijze ontzorgt. In persoonlijk contact hielp hij ons geduldig om onze wensen en ideeën vorm te geven. Daar waar we geen enkel idee hadden, deed John waardevolle suggesties voor het afscheid. Het resultaat was een mooie, waardige en liefdevolle dienst waar mijn vrouw/onze moeder trots op zou zijn geweest. Dat is een troostrijke gedachte. Dank je John.

Meer lezen
fam. Helmstrijd
Velserbroek
14-10-2022
10

Er komt een moment dat je er mee te maken krijgt vanaf het eerste telefoontje tot de nazorg is alles met veel respect en aandacht geregeld alles klopte zodat wij geen zorgen hadden om de uitvaart en daardoor konden wij ons concentreren op het verlies vooral Audrey Peper die alles regelde is daarbij een hele goede steun geweest daarom een dikke tien

Meer lezen
Edwin
Haarlem
03-10-2022
10

Ondanks ons grote verdriet hebben wij door de respectvolle wijze en begeleiding van de uitvaartverzorger Richard, de goed verzorgde afscheidskamer en aula van Sterrenheuvel met een goed gevoel afscheid kunnen nemen van mama.

Meer lezen
Mary
Haarlem
14-09-2022
10

Audrey kwam binnen en begon met luisteren. Ze luisterde om te weten wat de wensen waren. Dit alles om een zo mooi mogelijk beeld te krijgen hoe de uitvaart er voor ons zou komen uit te zien. Ze toonde oprechte belangstelling en voelde ons verdriet. Wij voelden gelijk dat we bij de juiste persoon waren. oprechte belangstelling, integer , en troosten , waar mogelijk. Wij hebben het heel erg gewaardeerd, en zijn U heel erkentelijk hier voor. Nogmaals heel veel dank Audrey, dat je er was voor ons. DANK

Meer lezen
Clara
Heemstede
10-09-2022
10

Complimenten hoe de uitvaart is begeleid en 100% tevredeb op de manier waarop de uitvaaart medewerker Richard alles regelde en communiceerde

Meer lezen
Rob Karlas
Delft
03-09-2022
10

De rollercoaster waarin je terechtkomt als iemand overlijd is enorm Maar als iemand de zorgen wegneemt en alles gaat organiseren en regelen maakt het het overlijden dragelijk Audrey Peper van Monuta is zo’n iemand een fantastisch persoon met heel veel waardigheid en de juiste kennis heeft ons enorm geholpen in deze zware tijd daarom ook een dikke tien en zeker aan te bevelen

Meer lezen
Edwin
Haarlem
23-08-2022