Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9,8
98 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Audrey was bescheiden, meedenkend, respectvol, belangstellend, to the point, flexibel en zij stelde op het juiste moment de juiste vragen. doordat zij zo goed meedacht over onze specifieke situatie, is het afscheid op een heel mooie, bij mijn 95-jarige vader passende, manier verlopen waar iedereen, jong en oud, zeer tevreden over was. tevens was zij bereid om in te spelen op onze wensen die ter plekke wijzigden.

Meer lezen
Jos
Haarlem
16-03-2023
10

Onze uitvaartverzorger Richard wss een topper! Niks was hem te gek en nam goed de tijd voor ons. Met alles konden we bij hem terecht. Zou monuta 100% aanbevelen.

Meer lezen
Jacqueline
Hoofddorp
15-03-2023
10

We hebben op een mooie manier teruggekeken op het leven van mijn moeder. Het afscheid was prachtig. Sterrenheuvel en de mensen van Monuta hebben dit mede mogelijk gemaakt. Wij zijn hier dankbaar voor. Mooie herinnering.

Meer lezen
Yvonne
Melis
15-03-2023
10

Alles werd goed en duidelijk besproken. Een zeer professionele en liefdevolle begeleider. Beter kan eigenlijk niet. Onze dank is groot.

Meer lezen
Faisel
Haarlem
12-03-2023
10

Mijn ervaring heb ik al aangegeven.

Meer lezen
Siebe Bijma
Stiens
02-03-2023
8

Ik kwam in contact met Monuta namens mijn vrienden wie haar man verliest. Na het melden kregen wij al snel contact met een uitvartvetzorger. Alles was duidelijk uitgelegd. Mijn vriendin is heel tevreden hoe zij geholpen is door de uitvaartverzorger.

Meer lezen
Siri
Hoofddorp
27-02-2023
10

Keurig verzorgd. Fijne samenwerking met Richard Willemsen. Erg tevreden over alles....

Meer lezen
Astrid
Haarlem
13-02-2023
10

geweldige service, aardige oprechte mensen en speciale hulde voor John Bres!

Meer lezen
Melchior De Boer
Haarlem
03-02-2023
10

Ik vind munuta een zeer goede uitvaart verzorgen. Ik ben blij dat ik mij heb aangemeld nadat mijn man was overleden Ik raad munuta xeker aan.

Meer lezen
Jolanda Ritzer
Haarlem
01-02-2023