Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9.9
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Keurig geregeld

Meer lezen
Mario
Haarlem
10-02-2021
10

Al eerder heb ik hier een recensie achtergelaten. Vlak na het overlijden van mijn vader. Was toen al heel erg blij en dankbaar voor wat John voor ons gedaan heeft. De afgelopen week en gisteren hebben we kunnen ervaren dat wat John doet niet door elke uitvaartondernemer wordt gedaan. John was er echt voor ons. Zorgde voor een heel intieme betrokken sfeer. Je hoefde je echt nergens druk om te maken omdat John precies aanvoelde wat je op zo’n moment nodig hebt. Aandacht en tijd... geen bekommering om details... maar vooral de personal touch. Hoe anders was het wat we gisteren ervaarde op een crematie van een familielid. De uitvaartonderneemster was zoveel afstandelijker en rommelig. Nu na 9 maanden en deze laatste ervaring kunnen we nog meer zeggen: kies voor John! Zeker als je iemand zoekt met gevoel en inlevingsvermogen en aandacht voor details.

Meer lezen
Monique & Els
Haarlem
05-02-2021
10

Overvallen door het plotselinge overlijden van mijn tante uitstekend bijgestaan door Audrey Peper die met veel warmte betrokkenheid en kennis vrijwel op elke vraag een antwoord en of een oplossing had. Het is goed te weten dat er mensen bij Monuta werkzaam zijn die naast menselijke benadering ook erg goed op de hoogte zijn van de praktische zaken en daarbij niets word vergeten.

Meer lezen
Leendert van den Bos
Heerenveen
04-02-2021
10

Mijn ervaring met Monuta en vooral met John Bres was erg goed heeft de uitvaart goed verzorgt. Iemand die een goed luisterend oor heeft.

Meer lezen
Anneke
Haarlem
14-01-2021
10

Binnen 6 weken hebben wij eerst van onze tante (schoonzus) en daarna onze moeder en echtgenote afscheid moeten nemen. Wij hadden het afscheid van onze tante en de manier waarop dat geregeld was bij Monuta als zeer prettig ervaren en besloten mede nog met inbreng van mijn moeder dat we een dergelijk afscheid wilde na het overlijden na haar overlijden. Alle lof voor Audrey die beide crematies verzorgd heeft. Vanaf het eerste moment was het contact met Audrey erg prettig. Ook omdat wij echt herkend werden. Dit maakte het voor ons nog persoonlijker. Audrey heeft ons volledig ontzorgd, had goede adviezen en tips als we er zelf even niet uitkwamen. Er werd echt met ons meegedacht. Ondanks de afschuwelijke tijd waarin wij nu zitten is het dankzij Audrey en John toch een warm en persoonlijk afscheid geweest. Ook na de crematie was er nog tijd en aandacht voor onze vader middels een bezoekje telefoontje en of mail. Dank voor alles.

Meer lezen
Hendrika Mans
Almere
04-01-2021
10

Vanaf het eerste gesprek tot en met de crematie zelf hadden wij de ervaring dat er alle tijd en ruimte was voor onze ideeën. Ook werden er mogelijkheden aangereikt waar we zelf niet aan hadden gedacht. Prettig dat we een vaste contactpersoon was, die de dagen voor de plechtigheid goed bereikbaar was. Alles verliep uiteindelijk zoals we het hadden afgesproken!

Meer lezen
mevrouw Sonja Bosch
Rotterdam
23-12-2020
9

Door Audrey zeer goed geadviseerd en passende hulp ontvangen. Ook het nabellen door Audrey als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
Ben
Alkmaar
22-12-2020
10

Ze zijn er voor je in een moeilijke tijd. Denken mee en komen met ideeën. Ook geven ze je de tijd om te denken wat je wilt en als je wat wil aanpassen doen ze zeker niet moeilijk.

Meer lezen
Amanda
Heerhugowaard
10-12-2020
10

Zeer vriendelijk en meedenkend en behulpzaam.

Meer lezen
Michael
SANTPOORT-NOORD
16-11-2020

Vanaf het eerste contact met Audrey heeft zij ondersteuning geboden. Met veel aandacht en geduld luisterde zij naar de wensen van de familie. Audrey kwam iedere dag langs en had alle aandacht voor iedereen. Wij hadden fijne gesprekken, die niet alleen over de uitvaart gingen en altijd nam zij hier alle tijd voor. Op een zeer prettige manier heeft zij ons, iedere dag weer, stapje voor stapje door deze moeilijke week heen geholpen. Zij deed dit op een rustige manier, sprak prachtige en lieve woorden en toonde een gemeende betrokkenheid. Audrey, namens de hele familie willen we je hier ontzettend voor bedanken.

Meer lezen

F. Hussaarts
Haarlem

Ik ben echt heel erg goed te spreken over de hulp die ik bij Monuta van John Bresheb gekregen na dat mijn beste vriend was overleden,ik had nog nooit een uitvaart geregeld maar John Bres heeft mij stap voor stap alles uitgelegd en me verteld wat de mogelijkheden waren.Hij heeft echt alle tijd genomen om me hier bij te helpen,wat ik ook zeer bijzonder vond is dat John Bres op zijn vrije dag tijd voor mij maakte om bepaalde wensen die wij hadden mogelijk te kunnen maken.En ook al duurde het uitvoeren van deze wensen best wel lang heeft John geduldig staan wachten en ons echt meer dan genoeg tijd gegeven deze wensen tot vervulling te brengen.hij heeft mij zo vriendelijk en liefde vol geholpen en beantwoorde zelfs nog ver na de uitvaart bepaalde vragen die ik had Ik ben (monuta) John Bres dan ook verschrikkelijk dankbaar voor al het geduld wat hij voor mij opgebracht heeft.Hij heeft me van het begin tot het eind een goed gevoel gegeven en de familie van mijn overleden vriend vonden de uitvaart dan ook zeer mooi en goed geregeld.

Meer lezen

Juan
Haarlem

De uitvaartbegeleiding van Audrey Peper is zeer professioneel, kundig en inlevend. Na het overlijden van onze vader/broer/zwager heeft Audrey ons steeds goed geïnformeerd over de procedure, de financiële aspecten en de mogelijkheden rondom het afscheid. Zij nam ons ingewikkelde verzekeringskwesties uit handen en droeg goede ideeën aan. De uitvaart verliep keurig. Audrey en haar collega's hebben alles gedaan om het afscheid van ons geliefde familielid respectvol te laten verlopen. Bedankt!

Meer lezen

Fam. Klaassen Hendrikse
Haarlem

Alles klopte en de begrafenis in de openlucht was fantastisch hoop dat er meerdere plaatsen ook voor kiezen het is minder beladen en dan nog een heel dikke pluim voor de heer John Bres wat een enorm fijn mens zo betrokken niet opdringerige heel fijn John ontzettend bedankt!!!

Meer lezen

heer Van Schinkel
Haarlem

Ik zou het aanraden omdat het ik vind dat er niet wordt gekeken of de uitvaart nog geld op kan leveren maar dat er duidelijk naar de wensen wordt geluisterd en dat die ook goed uitgevoerd worden. Had het gevoel dat er veel mogelijk was.

Meer lezen

mevrouw Kerkwijk
Haarlem