Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9,8
66 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

wat een geweldige lieve behulpzame en vakbekwame vrouw. audrey kwam in een huis vol mensen en verdriet en heeft ons stapje voor stapje meegenomen in het proces van afscheid nemen. zij heeft alle stappen rustig met ins doorgenomen en daar alle tijd voor uitgetrokken. zij heeft samen met ons er een hele mooie dienst van gemaakt waar wij met hele warme gevoelens aan terug denken.

Meer lezen
petra vink
Haarlem
30-06-2022
10

Vanaf het eerste gesprek hadden we al een positieve indruk. De communicatie met John verliep altijd erg prettig, helder en ongedwongen. Tijdens het hele proces tussen het overlijden en de uitvaart hadden we nogal wat specifieke wensen maar dit was geen probleem. John stelt zich open op en denkt graag mee. Mede hierdoor kijken we terug op een prachtig afscheid van mijn lieve moeder. Heel veel dank daarvoor!

Meer lezen
Olivier
Amsterdam
29-06-2022
10

Het was voor mij de eerste keer dat ik een uitvaart regelde, Richard heeft ervoor gezorgd dat ik geen stappen oversloeg en dat uiteindelijk alles naar wens verlopen is.

Meer lezen
Agnes
Haarlem
28-06-2022
10

Na het overlijden van Joke Blansjaar-Verdonk op 13 juni j.l. hebben wij gekozen voor Monuta - John Bres als uitvaartondernemer, vertegenwoordigd door Richard Willemsen. Wij als nabestaande willen Richard bedanken voor het in acht nemen en meedenken betreffende de wensen van Joke omtrent de uitvaart. Richard heeft de gehele familie maximaal begeleid in diverse fasen van de uitvaart. Met als gevolg een onvergetelijke en blijvende zeer positieve herinnering aan dit traject. Wij danken Richard voor al zijn steun en begeleiding. Met vriendelijke groet, Ed, Marieke, Fokke, Danielle, Rob en Mylène (Blansjaar)

Meer lezen
Mylène
Haarlem
22-06-2022
10

Een zeer zorgvuldig, goed geregelde uitvaart onder leiding van een uitvaartverzorger die duidelijk wist wat hij moest doen. Absoluut vriendelijk, meedenkend. Een vakman ! Ik beveel hem bij iedereen aan !

Meer lezen
Douwe Dijkstra
Haarlem
03-06-2022
10

John Bres heeft zowel de uitvaart van mijn vader (2020) als mijn moeder (2022) verzorgd. Hij deed dit in beide gevallen uitmuntend. Was meteen beschikbaar, alert, met gevoel en empathie, doortastend, op de juiste toon, proactief, professioneel en zeer sympathiek. Voor ons was John precies de juiste persoon, met de gevraagde skills en zowel de betrokken als de vakkundige uitstraling. Betrouwbaar bovendien. Dank John.

Meer lezen
Floris Sartorius
Haarlem
26-05-2022
10

Audrey kwam bij ons na het overlijden van mijn lieve oma. Ze nam de tijd om naar het verhaal van opa te luisteren en naar wat wij wilde omtrent de begrafenis. Alles werd tot in de puntjes geregeld, werden overal bij betrokken en niets was te gek. De warmte, de betrokkenheid en de professionaliteit voor haar vak was duidelijk merkbaar. Wij zijn haar ontzettend dankbaar.

Meer lezen
Denise V Roosmalen
Hoofddorp
21-05-2022
10

John heb ik ervaren als betrokken en goed luisterend naar onze wensen. Hij gaf op een prettige manier adviezen zonder deze op te dringen. Fijn dat hij bij de uitvaart van mijn moeder aanwezig was , hij liet ons de ruimte en nam vanzelfsprekend over waar nodig.

Meer lezen
Anja
Haarlem
15-05-2022
10

Na het overlijden van mijn moeder kwam Audrey bij ons thuis. Vanaf het begin een goede klik. Ze voelde ons goed aan. Alles van het begin tot het eind heeft ze uitstekend geregeld. Ze heeft ons erg gesteund in ons verdriet. Ook de nazorg, ze heeft mijn vader meerdere malen gebeld hoe het met hem gaat. Tevens heeft zij ons goed geadviseerd en geholpen bij het laten maken van de sieraden met as. Ondanks het verdriet heeft Audrey ons een goed gevoel gegeven over hoe wij het afscheid hebben gedaan. Dank je wel hiervoor.

Meer lezen
Wilma
Haarlem
12-05-2022