Recensies

Betrokken en empathie

Vanaf het eerste contact met Audrey heeft zij ondersteuning geboden. Met veel aandacht en geduld luisterde zij naar de wensen van de familie. Audrey kwam iedere dag langs en had alle aandacht voor iedereen. Wij hadden fijne gesprekken, die niet alleen over de uitvaart gingen en altijd nam zij hier alle tijd voor. Op een zeer prettige manier heeft zij ons, iedere dag weer, stapje voor stapje door deze moeilijke week heen geholpen. Zij deed dit op een rustige manier, sprak prachtige en lieve woorden en toonde een gemeende betrokkenheid. Audrey, namens de hele familie willen we je hier ontzettend voor bedanken.

Ik ben echt zeer goed geholpen

Ik ben echt heel erg goed te spreken over de hulp die ik bij Monuta van John Bresheb gekregen na dat mijn beste vriend was overleden,ik had nog nooit een uitvaart geregeld maar John Bres heeft mij stap voor stap alles uitgelegd en me verteld wat de mogelijkheden waren.Hij heeft echt alle tijd genomen om me hier bij te helpen,wat ik ook zeer bijzonder vond is dat John Bres op zijn vrije dag tijd voor mij maakte om bepaalde wensen die wij hadden mogelijk te kunnen maken.En ook al duurde het uitvoeren van deze wensen best wel lang heeft John geduldig staan wachten en ons echt meer dan genoeg tijd gegeven deze wensen tot vervulling te brengen.hij heeft mij zo vriendelijk en liefde vol geholpen en beantwoorde zelfs nog ver na de uitvaart bepaalde vragen die ik had Ik ben (monuta) John Bres dan ook verschrikkelijk dankbaar voor al het geduld wat hij voor mij opgebracht heeft.Hij heeft me van het begin tot het eind een goed gevoel gegeven en de familie van mijn overleden vriend vonden de uitvaart dan ook zeer mooi en goed geregeld.

Van grote toegevoegde waarde

De uitvaartbegeleiding van Audrey Peper is zeer professioneel, kundig en inlevend. Na het overlijden van onze vader/broer/zwager heeft Audrey ons steeds goed geïnformeerd over de procedure, de financiële aspecten en de mogelijkheden rondom het afscheid. Zij nam ons ingewikkelde verzekeringskwesties uit handen en droeg goede ideeën aan. De uitvaart verliep keurig. Audrey en haar collega's hebben alles gedaan om het afscheid van ons geliefde familielid respectvol te laten verlopen. Bedankt!

Alles ging volgens plan

Alles klopte en de begrafenis in de openlucht was fantastisch hoop dat er meerdere plaatsen ook voor kiezen het is minder beladen en dan nog een heel dikke pluim voor de heer John Bres wat een enorm fijn mens zo betrokken niet opdringerige heel fijn John ontzettend bedankt!!!

Alles was mogelijk

Ik zou het aanraden omdat het ik vind dat er niet wordt gekeken of de uitvaart nog geld op kan leveren maar dat er duidelijk naar de wensen wordt geluisterd en dat die ook goed uitgevoerd worden. Had het gevoel dat er veel mogelijk was

Aanrader

Van A tot Z prima geregeld. Bedankt John.

Geen zorgen

Alles is van begin tot eind perfect geregeld

Zoals het gewenst was

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Alles was van begin tot eind in de breedte en in de lengte precies zoals wij het wilden. We hebben een enorme flexibiliteit ervaren en veel respect en traditie gekregen waar we ondanks ons verdriet enorme troost uithaalden.

Professioneel en met aandacht

Wij zijn zeer tevreden over de fijne begeleiding van Audrey Peper tijdens het voorbereiden van en de uitvaart zelf van mijn vrouw en onze moeder. Ondanks de beperkende omstandigheden als gevolg van Covid-19 heeft zij ons alle ruimte geboden om dit zo persoonlijk mogelijk te doen en haar adviezen waren voor ons waardevol. Ook de andere medewerkers van Monuta waren zeer professioneel en betrokken. Tenslotte hebben wij de locatie waar Monuta is gevestigd, Sterrenheuvel, als prettig ervaren.

Begripvol en meelevend

Wat zijn we blij met John Bres. Onze ouders binnen 6 weken na elkaar overleden, dan is het heel fijn als je iemand treft die ons begeleidt, tips geeft, laagdrempelig is, menselijk is en bovenal een fijn mens is. Wij hebben het contact met John als erg prettig ervaren. Heel erg fijn dat hij ons zo tot steun is geweest! Dankjewel!