Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9,8
113 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

we konden altijd terecht met onze vragen.

Meer lezen
Frans
Aerdenhout
06-09-2023
10

bijzonder aardige man, goede kijk op de situatie. blij dat hij de uitvaart van mijn moeder geregeld heeft.

Meer lezen
helene bruning
Haarlem
28-08-2023
9

Vanaf het eerste telefonische contact na het overlijden van mijn dierbare is alles duidelijk uitgelegd en goed geregeld. Dat was tijdens storm Poly meteen al een uitdaging. Heel toevallig overleed 3 dagen na mijn dierbare een andere dierbare van een deel van de familieleden. En heel toevallig werd deze uitvaart geleid door dezelfde uitvaartleider. Alle zaken liepen op de één of andere manier door elkaar. Beide uitvaarten waren tot op zekere hoogte een uitdaging voor onze uitvaartleidster. Zij heeft alles zeer professioneel en met respect kunnen regelen. Al tijdens het regelen van de uitvaarten vertelde zij dat zij ons nooit zou vergeten. Dat is wederzijds. Bij een volgend overlijden nemen wij zeker weer contact met Monuta op.

Meer lezen
E.
Zandvoort
26-08-2023
10

Vanaf het overlijden tot nu is er goed contact geweest met Monuta en met de medewerkers .

Meer lezen
Edith
Zandvoort
17-08-2023
10

Bij het overlijden van onze moeder zijn wij als nabestaanden uitstekend begeleid door Monuta. Van begin tot na de crematie. Alles werd uitstekend uitgelegd en geregeld. Dankjulliewel hiervoor. Met name Richard en Maureen.

Meer lezen
Clemens
Almere
08-08-2023
10

alles was prima en liefdevol verzorgd

Meer lezen
lies
HAARLEM
14-07-2023
8

De uitvaartverzorger heeft zich snel verdiept in de relatie familie en vader. Op een bijna onzichtbare wijze.

Meer lezen
Hans
Alkmaar
16-06-2023
10

We zijn van begin tot einde heel vriendelijk, snel en netjes geholpen. Alles was in orde en overal is aan gedacht. Het is fijn dat je in zo'n hectische tijd zoveel mogelijk uit handen wordt genomen.

Meer lezen
Maaike
IJmuiden
08-06-2023
10

audrey heeft mij voor de 3e keer in 1 jaar zo geholpen er wederom een prachtige uitvaart van te maken. volledig gedacht aan mijn schoonvaders wensen en die van ons. de combinatie was weer prachtig. alles tot in de puntjes geregeld. dank voor alles

Meer lezen
petra vink
Haarlem
02-06-2023