Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta John Bres gemiddeld met een

9.7
26 beoordelingen
100% beveelt Monuta John Bres aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Tijdens het eerste gesprek met Audrey Peper had ik gelijk een goed gevoel.Er werd gezegd alles mag niets moet. Het overleg en het regelen van de crematie is in goede harmonie verlopen. Crematorium Sterrenheuvel is wat dat betreft een top locatie voor een waardig afscheid. Samen gevat; heb ik aan alles een goed gevoel overgehouden. Jo Mijnes

Meer lezen
heerJo Mijnes
Haarlem
02-09-2021
10

Voor het overlijden van mijn moeder heeft zij in samenwerking met John Bres alles geregeld voor haar uitvaart. Na het overlijden kwamen de collega's van john en audrey mijn moeder ophalen met de grootste eer. De volgende dag kwam Audrey zij nam alle tijd waardoor mijn vader alles duidelijk begreep. Zowel ik als mijn vader waren volledig onder de indruk van het medeleven en de know how van Audrey. De uitvaart was zo mooi geregeld door audrey precies zoals mijn moeder gewild had. Wij waren heel erg onder de indruk dat zelfs de pijn bij het afscheid minder werd. John en Audrey bedankt voor de begeleiding.

Meer lezen
John
Haarlem
30-08-2021
9

Vanaf het eerste contact met Joh Bres van Monuta was dit voor ons een warme en steunende ervaring. Alles wat we wilden werd door hem goed geregeld en uitstekend begeleid! Tineke, Nicolette en Edith

Meer lezen
mevrouw Tineke
Heemstede
15-08-2021
9

We hebben binnen een jaar 2 crematies via de heer Bres mogen doen en alles is keurig en professioneel verlopen.

Meer lezen
Haarlem
20-06-2021
10

Audrey heeft ons goed geholpen en mee gedacht Over de begrafenis van onze dochter Een dikke tien + Voor ons

Meer lezen
Hannes
Haarlem
26-05-2021
10

Wij zijn Audrey en haar team zeer dankbaar voor de warme en waardige behandeling en verzorging van vaders uitvaart. Ze namen alle tijd voor ons en kwamen met nuttig advies. Alles prima geregeld en aan al onze wensen is voldaan. Ook kregen we alle gelegenheid overal bij betrokken te zijn waar we wilden. Duidelijke en goede communicatie en een duidelijk kostenoverzicht.

Meer lezen
Richard
Haarlem
19-05-2021
10

John Bres heb ik ervaren als een zeer vriendelijke, betrokken persoon. Zowel in contact voor het overlijden van mijn vriendin als daarna. Mijn vriendin liet met een gerust hart alles over aan John en mijzelf. Zijn betrokkenheid, aandacht, meedenken zijn een geweldige steun in de verdrietige tijd. Ik ben heel blij dat John er voor ons was en nog is met het regelen van alles. Een man uit duizenden! Een dikke 10!

Meer lezen
Nicole
Purmerend
09-05-2021
9

De attente persoonlijke zorg die John Bres mij verleende na het overlijden van mijn man, was hartverwarmend. Zijn begeleiding in deze moeilijke tijd heeft mij letterlijk ontzorgd.

Meer lezen
Lida
Haarlem
08-05-2021
10

Ik heb de begeleiding en verzorging als zeer prettig ervaren. Op vragen werd direct en adequaat gereageerd.

Meer lezen
Marian
Beverwijk
05-05-2021

Vanaf het eerste contact met Audrey heeft zij ondersteuning geboden. Met veel aandacht en geduld luisterde zij naar de wensen van de familie. Audrey kwam iedere dag langs en had alle aandacht voor iedereen. Wij hadden fijne gesprekken, die niet alleen over de uitvaart gingen en altijd nam zij hier alle tijd voor. Op een zeer prettige manier heeft zij ons, iedere dag weer, stapje voor stapje door deze moeilijke week heen geholpen. Zij deed dit op een rustige manier, sprak prachtige en lieve woorden en toonde een gemeende betrokkenheid. Audrey, namens de hele familie willen we je hier ontzettend voor bedanken.

Meer lezen

F. Hussaarts
Haarlem

Ik ben echt heel erg goed te spreken over de hulp die ik bij Monuta van John Bresheb gekregen na dat mijn beste vriend was overleden,ik had nog nooit een uitvaart geregeld maar John Bres heeft mij stap voor stap alles uitgelegd en me verteld wat de mogelijkheden waren.Hij heeft echt alle tijd genomen om me hier bij te helpen,wat ik ook zeer bijzonder vond is dat John Bres op zijn vrije dag tijd voor mij maakte om bepaalde wensen die wij hadden mogelijk te kunnen maken.En ook al duurde het uitvoeren van deze wensen best wel lang heeft John geduldig staan wachten en ons echt meer dan genoeg tijd gegeven deze wensen tot vervulling te brengen.hij heeft mij zo vriendelijk en liefde vol geholpen en beantwoorde zelfs nog ver na de uitvaart bepaalde vragen die ik had Ik ben (monuta) John Bres dan ook verschrikkelijk dankbaar voor al het geduld wat hij voor mij opgebracht heeft.Hij heeft me van het begin tot het eind een goed gevoel gegeven en de familie van mijn overleden vriend vonden de uitvaart dan ook zeer mooi en goed geregeld.

Meer lezen

Juan
Haarlem

De uitvaartbegeleiding van Audrey Peper is zeer professioneel, kundig en inlevend. Na het overlijden van onze vader/broer/zwager heeft Audrey ons steeds goed geïnformeerd over de procedure, de financiële aspecten en de mogelijkheden rondom het afscheid. Zij nam ons ingewikkelde verzekeringskwesties uit handen en droeg goede ideeën aan. De uitvaart verliep keurig. Audrey en haar collega's hebben alles gedaan om het afscheid van ons geliefde familielid respectvol te laten verlopen. Bedankt!

Meer lezen

Fam. Klaassen Hendrikse
Haarlem

Alles klopte en de begrafenis in de openlucht was fantastisch hoop dat er meerdere plaatsen ook voor kiezen het is minder beladen en dan nog een heel dikke pluim voor de heer John Bres wat een enorm fijn mens zo betrokken niet opdringerige heel fijn John ontzettend bedankt!!!

Meer lezen

heer Van Schinkel
Haarlem

Ik zou het aanraden omdat het ik vind dat er niet wordt gekeken of de uitvaart nog geld op kan leveren maar dat er duidelijk naar de wensen wordt geluisterd en dat die ook goed uitgevoerd worden. Had het gevoel dat er veel mogelijk was.

Meer lezen

mevrouw Kerkwijk
Haarlem