Waarom Monuta Haarlem?

  • Afscheid nemen zoals u dat wilt
  • Afscheid nemen wanneer u dat wilt
  • U bepaalt, wij verzorgen
  • Wij vertalen uw wens naar een liefdevolle laatste herinnering
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Monuta Haarlem - Voor een uitvaart in Haarlem

Bij Monuta Haarlem bepaalt u zelf hoe het afscheid van uw overleden dierbare vormgegeven wordt. Wij vertalen uw wens naar een liefdevolle, laatste herinnering. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, maar ook als het gaat om locaties. Wij zijn er voor iedereen, met en zonder verzekering.

Betrokken uitvaartverzorgers en een uitvaart op bijna elke locatie

Bij ons werken uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring met uitvaarten in Haarlem en omgeving. Zij zijn bekend in Haarlem en kennen de lokale gebruiken. Een kleine, intieme ceremonie is mogelijk in ons pand aan de Kloppersingel 7. Voor grotere uitvaarten kijken we samen met u wat bij u en de overledene past: een high tea in een knus restaurant of misschien een tocht met een boot door de gracht? Op verzoek verzorgen wij ook uw uitvaart buiten Haarlem.

Familiekamers

Om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare kunt u gebruikmaken van een van onze familiekamers, ook wel 24-uurskamers genoemd. Hier kunt u tot aan de uitvaart in Haarlem bij uw dierbare blijven. Omdat u van ons een sleutel van de kamer krijgt, bezoekt u de kamer op ieder gewenst moment. U kunt daarbij zo lang blijven als u zelf wilt. De koffie staat klaar. Neem gerust muziek mee.

Neem gerust contact op

Kijk eens rond op onze website of bekijk hieronder de videopresentatie van ons gezicht in Haarlem, Mayke van Straalen. Bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Haarlem. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag, zeven dagen per week bereiken op 023 - 526 26 96 .

Meer informatie