Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
023 - 526 2696

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 72 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Karen Govers
01-08-2022

Liefdevol, bekwaam, meelevend, rustig. Gewoon een geweldige man

Lees meer

Debby
01-08-2022

Vanaf het moment van overlijden zijn wij als familie zeer goed bij gestaan door John Bres. Geen vraag was teveel. Dit heeft geleid tot een fijn en waardig afscheid waar wij, als nabestaanden, met een goed gevoel op terug kijken .

Lees meer

Henk
18-07-2022

Onze ervaring met Audrey Peper is zeer goed geweest. Zij heeft zich aan ons heel inlevend getoond met oog voor details. Mede dankzij haar is de uitvaart van mijn vader mooi verlopen. Ze heeft zich een uitstekende regisseuse getoond in een emotionele periode.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Haarlem

De periode rondom het overlijden van een dierbare is een zware tijd. Er moet in relatief korte tijd veel geregeld worden en u komt voor soms moeilijke beslissingen te staan. Uitvaartverzorger Monuta John Bres in Haarlem is er in deze periode voor u, zo vaak als u dat wilt. Voor een uitvaart in de regio Haarlem. Wij begeleiden en ondersteunen u met liefde, aandacht en respect. Samen bereiden we het afscheid van uw dierbare voor, waarbij uw wensen en die van de overledene altijd het uitgangspunt zijn. U geeft aan wat en hoeveel u uit handen wilt geven en wij pakken dat voor u op. Zo verzorgen wij samen een passend afscheid. Dat doen wij voor iedereen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaart in Haarlem
Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel
Vergierdeweg 458
2026 BJ Haarlem
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
John Bres van Monuta John Bres
Uitvaartverzorger

John

Bres

Lees meer over John

Image
Audrey Peper van Monuta John Bres
Uitvaartverzorger

Audrey

Peper

Lees meer over Audrey

Image
Richard Willemsen van Monuta John Bres
Uitvaartverzorger

Richard

Willemsen

Lees meer over Richard

Image
JohnBres-Haarlem-home-header

Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem

Sinds april 2019 heeft Monuta John Bres een kantoor en een 24-uurs opbaarkamer beschikbaar in het Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel aan de Vergierdeweg 458 in Haarlem-Noord. In dit moderne en multifunctionele uitvaartcentrum / afscheidshuis kunt u op passende wijze afscheid nemen van uw dierbare. Sterrenheuvel biedt rust, ruimte en tijd om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. 
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta John Bres werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
De Bloemenweide
Rouwbegeleiding
Stichting Félice
Rouwbegeleiding
Stichting Bretels
Rouwbegeleiding
Stichting Nabestaandenzorg
Gedenksieraden
My Memory Persoonlijk gedenken
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta John Bres?
U kunt terecht bij Monuta John Bres voor het regelen van een uitvaart in Haarlem en omgeving.
Ik ben op zoek naar een uitvaartlocatie in Haarlem. Waar kan ik terecht?
Wij staan voor een passend afscheid. Hierbij horen bijvoorbeeld bijzondere uitvaartlocaties, zoals een restaurant, sportcentrum of gewoon thuis in de tuin. Ook kunt u terecht in het moderne en multifunctionele Afscheidshuis en Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem. Deze plek biedt u ruimte om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare. 
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta John Bres kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta John Bres via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.