Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 47 beoordelingen.
95% beveelt ons aan.

Xandra
02-01-2024

Mijn ervaring met Monuta is zeer goed, de service, bereikbaarheid en de dienstverlening in de brede zin is perfect geregeld. De Monuta medewerkers gaan met respect om met de overledene en zijn zeer behulpzaam en gastvrij.

Lees meer

Jos Schmetz
29-12-2023

Van A tot Z goed geregeld. Geen op of aanmerkingen.

Lees meer

Wim
18-12-2023

.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Monuta Crombach

Uw wereld staat even stil wanneer een dierbare overlijdt. Er komt veel op u af in korte tijd. Monuta Crombach in Heerlen neemt u graag de zorg uit handen. Wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Geen verzoek is ons teveel, wij zijn er voor u. Voor, tijdens en ook na de uitvaart. Ook als u elders of niet verzekerd bent. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart die wordt geregeld door Monuta Crombach in Heerlen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Heerlen-header-uvc-pand
Heerlen - locatie
Oliemolenstraat 30
6411 GK Heerlen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
René Willems
Uitvaartverzorger

René

Willems

Lees meer over René

Image
Hoensbroek - Rolf Römgens uvv
Uitvaartverzorger

Rolf

Römgens

Lees meer over Rolf

Image
Afbeelding Heerlen

Uitvaartcentrum in Heerlen

Afscheid nemen kan op iedere locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een persoonlijke plek, zoals de voetbalvereniging, stamkroeg, de kerk of zelfs bij u thuis. Als u de uitvaart in een uitvaartcentrum in Heerlen wilt laten plaatsvinden, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Vanuit ons historische pand aan de Oliemolenstraat kunt u uw overleden dierbare bezoeken in de huiselijke opbaarkamer. Vanuit ons pand kunt u vervolgens vertrekken naar bijvoorbeeld Crematorium en Begraafplaats Schifferheide in Kerkrade, of een van de andere locaties in de regio.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Crombach werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
Fleurop
Bloemist
Terra Verde Groen en Bloem Design
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Crombach in Heerlen?
U kunt terecht bij Monuta Crombach in Heerlen voor het regelen van een uitvaart in Heerlen en omgeving.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Heerlen, waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Heerlen? Dan kunt u terecht bij Monuta Crombach. In ons historische pand kunt u uw overleden dierbare bezoeken in de sfeervol ingerichte rouwkamer. Vanuit deze rouwkamer kunt u kleine en intieme afscheidsdiensten organiseren (maximaal 6 personen).
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met ons via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.