Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Uitvaartcentrum in Heerlen

Zoekt u een uitvaartcentrum in Heerlen en omstreken? In het pand van Monuta Crombach kunt u terecht om uw overleden dierbare te bezoeken in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Ook kunt u in ons pand kleinschalige afscheidsdiensten organiseren (maximaal 6 personen). Ons pand is prachtig gelegen aan het Aambos en ligt vlakbij Begraafplaats Akerstraat. U kunt in huiselijke sfeer afscheid nemen, en vanuit ons pand vertrekken naar de afscheidsdienst op een andere locatie. Deze afscheidsdienst kan op iedere plek plaatsvinden. Wij verzorgen regelmatig begrafenissen en crematies bij Crematorium en Begraafplaats Schiferheide in Kerkrade.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Heerlen
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Heerlen
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Heerlen

Rouwkamer

Ons uitvaartcentrum beschikt over een ruime rouwkamer met zitgelegenheid. Hier wordt uw overleden dierbare opgebaard. De rouwkamer is huiselijk en sfeervol ingericht zodat u het gevoel heeft dat u in een huiskamer zit. Er is altijd iemand van ons aanwezig waar u met vragen terecht kunt of die even een luisterend oor biedt als u daar behoefte aan heeft. U kunt ook kiezen voor een thuisopbaring. Zo blijft uw dierbare in de vertrouwde omgeving en kunt u thuis bij hem of haar zijn. Wij komen in dat geval dagelijks bij u om te kijken of alles goed gaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Als er toch iets is, kunt u ons dag en nacht bereiken.

045 - 571 4427