Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Team Monuta
Heerlen

Onze uitvaartverzorgers

René Willems

In de omgang met mensen ligt mijn passie. Iets voor mensen betekenen in een moeilijke periode is zo waardevol. Ik heb altijd al in de dienstverlening gewerkt, maar mijn functie als uitvaartverzorger is mijn roeping.
 

Tom Mulder

Als kleine jongen vertelde ik mijn ouders al dat ik later in de uitvaartbranche wilde werken. Die droom is uitgekomen want sinds 2010 ben ik werkzaam in de uitvaart.

Nu ik uitvaartverzorger ben zal ik er alles aan doen om te zorgen voor een waardig afscheid dat past bij de overledene en de nabestaanden. Na het overlijden zorg ik voor rust, duidelijkheid en bied graag een luisterend oor. Ik zal u zo veel als mogelijk ondersteunen bij het afscheid van uw dierbare.

Dankbaarheid vind ik mooiste wat ik kan krijgen. Maar het mooiste compliment wat ik kreeg is dat mij werd verteld dat ik gemaakt ben voor het uitvaartvak.

U kunt altijd bij mij terecht voor een persoonlijk gesprek of kennismaking.