Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Team Monuta
Heerlen

Onze uitvaartverzorgers

René Willems

In de omgang met mensen ligt mijn passie. Iets voor mensen betekenen in een moeilijke periode is zo waardevol. Ik heb altijd al in de dienstverlening gewerkt, maar mijn functie als uitvaartverzorger is mijn roeping.
 

Rolf Römgens

Ik werk als uitvaartverzorger voor Monuta in de regio Hoensbroek. Als kind ben ik hier opgegroeid en heb ik mijn hart verknocht aan deze plaats. De periode na een overlijden is in alle opzichten moeilijk, in korte tijd moet u veel regelen en keuzes maken. Mijn persoonlijke en toegankelijke benadering zorgen ervoor dat zowel de wensen van de familie alsook die van de overledene worden samengevoegd tot een mooie en unieke uitvaart. Ieder afscheid is uniek. Door goed te luisteren en gebruik te maken van mijn brede kennis over de mogelijkheden in de regio, weet ik advies te geven voor een passend afscheid. Wanneer de familie met tevredenheid en een goed gevoel terugkijkt ben ik tevreden.