Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Team Monuta
Heerlen

Onze uitvaartverzorgers

René Willems

In de omgang met mensen ligt mijn passie. Iets voor mensen betekenen in een moeilijke periode is zo waardevol. Ik heb altijd al in de dienstverlening gewerkt, maar mijn functie als uitvaartverzorger is mijn roeping.
 

Dennis Houkes

Afscheid nemen van een dierbare, kun je maar één keer doen: dus het moet perfect en gedenkwaardig zijn. Het is mijn streven dit voor u te realiseren, waarbij ik de nadruk leg op het inwilligen van de wensen van de overledenen én de nabestaanden, zodat het afscheid uniek en persoonlijk wordt. Door u deze zorg uit handen te nemen, krijgt u de tijd om uw verlies te verwerken. Of het nu om een uitvaart in familiekring of een statige, grootse uitvaart gaat; mijn veelzijdigheid en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u een goed gevoel aan het afscheid overhoudt. Want elk afscheid is uniek.