Uitvaartverzorgers

Wij zijn er als u ons nodig heeft. Samen met u geven wij vorm aan de uitvaart die bij u en uw overleden dierbare past. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek. Langskomen mag ook, al heeft het wel de voorkeur uw komst even aan te kondigen. Dan weet u zeker dat wij u alle gevraagde tijd kunnen geven.

Marie-José Dohmen-Wetzels

Uitvaartverzorger

Ik doe er als uitvaartverzorger alles aan om ervoor te zorgen dat de uitvaart precies volgens de wensen van de overledene en nabestaanden verloopt. Een luisterend oor bieden en de tijd nemen om naar de nabestaanden te luisteren.

Ik wil er graag voor zorgen dat nabestaanden met een goed gevoel terug kijken op de uitvaart.

Meer over mij

René Willems

Uitvaartverzorger

In de omgang met mensen ligt mijn passie. Iets voor mensen betekenen in een moeilijke periode is zo waardevol. Ik heb altijd al in de dienstverlening gewerkt, maar mijn functie als uitvaartverzorger is mijn roeping.

Meer over mij

Janine Verpoort

Uitvaartassistent

Eind 2014 ben ik gestart als Monuta medewerker. Als uitvaartassistent is het mijn taak overledenen te verzorgen en tevens gastvrouw te zijn. Ondanks het feit dat ik nog maar kort dit werk doe, is het nu al een geweldige ervaring en uitdaging geworden. Gevoelsmatig kan ik nu al zeggen dat ik dit beroep veel eerder had willen uitoefenen. Het geeft me telkens een voldaan gevoel vooral de uitingen van dankbaarheid en tevredenheid die nabestaanden tonen.

Meer over mij

Kittie Sijstermans

Uitvaartassistent

Bijzonder beroep…..

Het is een bijzonder mooi om overledenen de laatste zorg te mogen geven….

Het zijn een voor een bijzondere mensen….

Het moet voor familie een bijzonder afscheid worden…..

Het is bijzonder belangrijke ervaring voor de nabestaande wanneer zij zelf actief zijn bij de laatste verzorging…..

Voor mij is het een bijzonder mooi beroep, omdat ik iedere dag weer met veel passie, mijn werk mag doen…..

Meer over mij

Erika ter Hark

Uitvaartassistent

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Monuta. Door ervaring weet ik hoe belangrijk het is om terug te kunnen kijken naar het verloop van een goede uitvaart. De begeleiding die je daarbij krijgt is essentieel voor de verwerking van een intens groot verdriet.

Meer over mij

Tosca Quinten

Uitvaartassistent

In 2007 ben ik begonnen als draagster bij uitvaarten. In 2012 ben ik als gastdame begonnen en in 2013 kreeg ik de functie uitvaartassistente A. Ik doe de overlijdensaangiftes bij diverse gemeentes, assisteer bij uitvaarten en ben gastdame bij het rouwbezoek in het mortuarium, waar je familie en belangstellende kunt bijstaan in een moeilijke periode in hun leven. Mijn werkzaamheden zijn afwisselend en daardoor heel boeiend. Dit doe ik met hart en ziel.

Meer over mij

José Vankan

Bedrijfsbureau

Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Monuta. Tot op de dag van vandaag doe ik mij werk met heel veel liefde en overgave. Ik ben medewerkster van het bedrijfsbureau. Hier is mijn hoofdtaak het inplannen van personeel, de rouwauto en materialen op de dag van de uitvaart. Andere werkzaamheden zijn het aannemen van de telefoon en proberen de mensen zo goed mogelijk te woord te staan en ze anders door te verbinden met de juiste personen.

Meer over mij

Waarom Monuta Crombach?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Goede ligging, net buiten het centrum
  • Voldoende parkeergelegenheid

Werkgebied

Heerlen