Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Crombach

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Crombach gemiddeld met een

9.6
5 beoordelingen
100% beveelt Monuta Crombach aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ik kwam als vreemdeling en ging als vriend

Meer lezen
mevrouw rita
Wijnandsrade
14-10-2020
9

we zijn liefdevol opgevangen en van advies voorzien en hebben er tesamen met familie en een beperkt aantal personen de overledene een mooi afscheid mogen geven.

Meer lezen
Emil Bernardi
hoensbroek
05-10-2020
10

Bij het overlijden van mijn moeder hebben mijn schoonzus en ik haar kunnen verzorgen onder begeleiding van de medewerkers van Monuta. Ze gingen zo liefdevol om met mama, ze praatten met haar net zoals met ons. Een heel mooie ervaring. Degene die van begin tot eind ons heeft begeleid was ook super! Als er een vraag was of iets niet duidelijk, dan was hij altijd bereikbaar, tenzij hij bij mensen thuis was (logisch ook), dan belde hij zo snel mogelijk terug. Ook heeft hij ons heel goed geadviseerd in praktische zaken waar je zelf niet direct bij stil staat. Ze hebben er samen voor gezorgd dat we op een liefdevolle en waardige manier afscheid van mama konden nemen. Je kunt je eigen keuzes maken, je kunt dingen zelf doen of door Monuta laten doen. Alles is bespreekbaar. Dit alles maakt de pijn niet minder, maar het geeft een fijn gevoel dat alles zo mooi en goed is geregeld. Ik had het niet anders willen hebben.

Meer lezen
Jeannie
Hoensbroek
01-10-2020
10

Warm, intens, meeleven, meedenkend, begripvol, respectvol

Meer lezen
meneer peer
Heerlen
01-10-2020
9

Hebben me goed geholpen

Meer lezen
mevrouw Tiny
HEERLEN
01-10-2020

Wij mochten van een zeer goede begeleiding spreken, zeer ervaren mensen, die weten waar ze over spreken.

Meer lezen

mevrouw Claassen-de Ruiter
Heerlen

Alle medewerkers waren zo correct, meelevend en deskundig.

Meer lezen

mevrouw Aelmans-Jansen
Heerlen

Het eerste telefonisch contact met uw medewerker was al heel fijn. Wij als familie vonden het fijn dat hij bij het bespreken van de plechtigheid heel goed door had hoe onze moeder was. Hij dacht met ons mee. Hij heeft ons echt heel goed begeleid, ook tijdens de plechtigheid. De medewerksters die bij de laatste verzorging aanwezig waren hadden mijn moeder heel goed verzorgd. Samen met mij, mijn zus en mijn broer hebben we haar aangekleed. Geweldig gewoon hoe de medewerksters ons begeleidde en meehielp. Tijdens het bezoek in het mortuarium vond ik het fijn dat er een mooie Kerstboom stond en dat er mooie muziek was. De aankleding van de ruimte was perfect. Ik kon de medewerker te allen tijde bellen als ik een vraag had. Mijn moeder hield van kleur en niet van zwart. Mannen in een zwart pak vond ze vreselijk. Wij hebben de medewerker gevraagd om niet in het zwart te komen. Mocht donkerblauw zijn wat hij ook heeft gedaan. Ik had me geen betere medewerkers kunnen voorstellen. En dat heeft ons echt geholpen om het draaglijk te maken.

Meer lezen

mevrouw de Vries
Heerlen