Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Crombach gemiddeld met een

9.7
18 beoordelingen
94% beveelt Monuta Crombach aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles was goed geregeld en niets was teveel om ons voor te lichten en ons te helpen. Verder was alles correct in de afhandeling ook naarmate de crematie voorbij was.

Meer lezen
Wiel Ackens
Kerkrade
03-01-2022
9

Ik ben door jullie goed begeleid worden tot de laatste dag toe

Meer lezen
Marian meuleners
Heerlen
03-01-2022
9

Medewerker van monuta was zeer punctueel en correct. Toonde geduld en empathie bij de voorbereiding. Gaf genoeg gelegenheid om met eigen voorstellen te komen. Gaf zelf suggesties en attendeerde ook op de extra kosten. Goede communicatie ook digitaal. Goed bereikbaar. Bijgeleverde informatie overzichtelijk en bruikbaar.

Meer lezen
Dirk
Hoensbroek
11-10-2021
10

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Laat staan wat er allemaal op je af komt. Gelukkig is er een uitvaartonderneming die er voor je is. Monuta Crombach heeft ons alles uit handen genomen en de uitvaart prima geregeld. Vooral het warme contact met alle werknemers was zeer fijn. Bedankt hiervoor. Fam. Schuurmans

Meer lezen
Mevrouw Schuurmans - Mertens
Kerkrade
08-09-2021
10

Het ophalen van moeder gebeurde snel precies volgens afspraak en met veel medeleven. In het verdere proces is ons alle zorg uit handen genomen. Wij hebben het hele proces als heel prettig ervaren ondanks de droevige omstandigheden.

Meer lezen
John
Heerlen
19-06-2021
10

Warm welkom, empathisch Ze denken met je mee Moeder was goed verzorgd De hele uitvaart was zeer goed verzorgd Van het ophalen tot aan de crematie zelf Wij zijn zeer tevreden.

Meer lezen
Annetta
Oirsbeek
16-06-2021
10

Wensen etc. werden in alle openheid besproken. Er werd meegedacht in mogelijkheden niet in onmogelijkheden. Heel persoonlijke benadering, zeer belangrijk bij een overlijden.

Meer lezen
René
Heerlen
09-05-2021
10

Vanaf het eerste contact heeft Marie-José Dohmen en haar team ons perfect begeleid en heb ik meegemaakt welke enorme meerwaarde dit heeft in het moeilijkste moment van mijn leven. De uitvaart was van a tot z perfect geregeld.

Meer lezen
Bert
Amstenrade
05-05-2021
9

Ik voelde me echt op mijn gemak er werd naar mijn wensen geluisterd

Meer lezen
Hanny
Heerlen
14-04-2021

Wij mochten van een zeer goede begeleiding spreken, zeer ervaren mensen, die weten waar ze over spreken.

Meer lezen

mevrouw Claassen-de Ruiter
Heerlen

Alle medewerkers waren zo correct, meelevend en deskundig.

Meer lezen

mevrouw Aelmans-Jansen
Heerlen

Het eerste telefonisch contact met uw medewerker was al heel fijn. Wij als familie vonden het fijn dat hij bij het bespreken van de plechtigheid heel goed door had hoe onze moeder was. Hij dacht met ons mee. Hij heeft ons echt heel goed begeleid, ook tijdens de plechtigheid. De medewerksters die bij de laatste verzorging aanwezig waren hadden mijn moeder heel goed verzorgd. Samen met mij, mijn zus en mijn broer hebben we haar aangekleed. Geweldig gewoon hoe de medewerksters ons begeleidde en meehielp. Tijdens het bezoek in het mortuarium vond ik het fijn dat er een mooie Kerstboom stond en dat er mooie muziek was. De aankleding van de ruimte was perfect. Ik kon de medewerker te allen tijde bellen als ik een vraag had. Mijn moeder hield van kleur en niet van zwart. Mannen in een zwart pak vond ze vreselijk. Wij hebben de medewerker gevraagd om niet in het zwart te komen. Mocht donkerblauw zijn wat hij ook heeft gedaan. Ik had me geen betere medewerkers kunnen voorstellen. En dat heeft ons echt geholpen om het draaglijk te maken.

Meer lezen

mevrouw de Vries
Heerlen