Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heerlen gemiddeld met een

9,2
23 beoordelingen
91% beveelt Monuta Heerlen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Monuta denkt mee, neemt werk uit handen en stelt de overledene en diens nabestaanden centraal. Geen vraag is te veel!

Meer lezen
Jan Snoeijer
BRUNSSUM
26-06-2022
8

Contact met uitvaartbegeleider heel goed en behulpzaam. Uitvaart goed begeleid.

Meer lezen
M. Boel
Landgraaf
28-05-2022
1

Moeder is 31-12-2021 gestorven. Medewerker van Monuta heeft ons perfect geholpen met de crematie,daar is niets aan op te merken. Maar de nazorg,verschrikkelijk. Het is heden 5mei 2022 en we hebben het eindelijk helemaal kunnen afhandelen. We hebben tussen dec. en april ontelbare keren, en het is echt ontelbare keren gebeld en verschillende medewerkers gesproken.Elke medewerker had een ander verhaal.Er is maar een dossier van mijn moeder maar niemand weet er iets van. Het enigste wat we nodig hadden was een netto rekening,zodat we alles konden afhandelen . En dan konden we alles afsluiten en verwerken. +---------------------------------------------------

Meer lezen
Irene
Sittard
12-05-2022
8

correct en betrouwbaar

Meer lezen
H. Cox
Schinveld
16-02-2022
10

Alles is bespreekbaar en mogelijk. Ze zijn niet het goedkoopste , maar alles kan...

Meer lezen
P
Heerlen
02-02-2022
10

Alles was goed geregeld en niets was teveel om ons voor te lichten en ons te helpen. Verder was alles correct in de afhandeling ook naarmate de crematie voorbij was.

Meer lezen
Wiel Ackens
Kerkrade
03-01-2022
9

Ik ben door jullie goed begeleid worden tot de laatste dag toe

Meer lezen
Marian meuleners
Heerlen
03-01-2022
9

Medewerker van monuta was zeer punctueel en correct. Toonde geduld en empathie bij de voorbereiding. Gaf genoeg gelegenheid om met eigen voorstellen te komen. Gaf zelf suggesties en attendeerde ook op de extra kosten. Goede communicatie ook digitaal. Goed bereikbaar. Bijgeleverde informatie overzichtelijk en bruikbaar.

Meer lezen
Dirk
Hoensbroek
11-10-2021
10

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Laat staan wat er allemaal op je af komt. Gelukkig is er een uitvaartonderneming die er voor je is. Monuta Crombach heeft ons alles uit handen genomen en de uitvaart prima geregeld. Vooral het warme contact met alle werknemers was zeer fijn. Bedankt hiervoor. Fam. Schuurmans

Meer lezen
Mevrouw Schuurmans - Mertens
Kerkrade
08-09-2021