Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heerlen gemiddeld met een

9,3
39 beoordelingen
94% beveelt Monuta Heerlen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Zeer goede en fijne begeleiding. Veel aandacht voor nabestaanden.

Meer lezen
Dimitri
Kerkrade
15-09-2023
10

De medewerker van Monuta heeft ons vriendelijk, vakkundig, communicatief zeer duidelijk door het gehele proces van de uitvaart bijgestaan. Door zijn ervaring als medewerker van zowel crematorium alsook de begeleiding met de uitvaart, is alles wat ook maar van belang was besproken. Onze toespraak voor de overledene is door de medewerker op een mooie manier aangevuld én voorgedragen. Er was niets aan het toeval overgelaten en wij hebben na afloop van de plechtigheid van diverse mensen te horen gekregen hoe mooi de uitvaart was geregeld (ookal klinkt mooi in deze dubbel). Kortom : chapeau!

Meer lezen
Gerd
Landgraaf
15-08-2023
10

Was goed

Meer lezen
Cor
Kerkrade
02-05-2023
10

Het contact met de Monuta verliep uitstekend. Omdat wij als nabestaanden niet in de buurt wonen, was het heel fijn dat alles door Monuta tot in de puntjes geregeld werd.

Meer lezen
Belinda
Colijnsplaat
20-04-2023
10

Deskundige en warme begeleider. Rene Willems heeft ons geweldig door dit moeilijke proces geholpen.

Meer lezen
Carolien
Schinveld
07-04-2023
9

Ondanks ons verdriet zijn we op een heel fijne, flexibele (veel ruimte voor eigen vormgeving en inbreng) en empatische manier begeleid tijdens alle facetten die met de uitvaart van onze vader te maken hadden. Zowel uitvaartbegeleider als woorddienstbegeleider hebben uitgebreid de tijd genomen om alles goed door te spreken, ze waren zeer empatisch en helder over de mogelijkheden en de dienstverlening. Daarnaast hebben ze zich tot het uiterste ingespannen om alles zo goed mogelijk voor ons te regelen en te laten verlopen. Ook waren ze voortdurend beschikbaar voor afstemming en het beantwoorden van vragen. Er werd actief meegedacht over oplossingen voor door ons aangedragen zaken. Daar zijn wij hen buitengewoon dankbaar voor. Als familie kunnen we eigenlijk alleen maar heel positief zijn over de grote mate van professionaliteit waarmee Monuta dit heeft aangepakt. Nogmaals heel veel dank daarvoor!

Meer lezen
Roger Geraedts
Hoofddorp
01-02-2023
8

Ik had mijn bedenkingen over zo’n grote organisatie. Bang dat het “lopende band” werk zou zijn. Wat hebben wij ons vergist. Dit kwam door de begeleiding van Tom Mulder. Professioneel maar absoluut persoonlijk. Alles goed geregeld, geen moment van onrust of zorgen. Het voelde vertrouwd en gemakkelijk. Tom is betrokken en je merkt zijn passie voor het vak. Een fijn mens om erbij te hebben. Dank je wel Tom.

Meer lezen
Jorita
Linne
01-02-2023
10

We zijn heel tevreden over de totale begeleiding en zorg !!!

Meer lezen
Marion
Heel/Landgraaf
01-02-2023
8

Goede begeleiding, advies en prettige medewerkers met nette nazorg.

Meer lezen
R
Hoensbroek
01-02-2023