Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Heerlen gemiddeld met een

9,2
34 beoordelingen
94% beveelt Monuta Heerlen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ondanks ons verdriet zijn we op een heel fijne, flexibele (veel ruimte voor eigen vormgeving en inbreng) en empatische manier begeleid tijdens alle facetten die met de uitvaart van onze vader te maken hadden. Zowel uitvaartbegeleider als woorddienstbegeleider hebben uitgebreid de tijd genomen om alles goed door te spreken, ze waren zeer empatisch en helder over de mogelijkheden en de dienstverlening. Daarnaast hebben ze zich tot het uiterste ingespannen om alles zo goed mogelijk voor ons te regelen en te laten verlopen. Ook waren ze voortdurend beschikbaar voor afstemming en het beantwoorden van vragen. Er werd actief meegedacht over oplossingen voor door ons aangedragen zaken. Daar zijn wij hen buitengewoon dankbaar voor. Als familie kunnen we eigenlijk alleen maar heel positief zijn over de grote mate van professionaliteit waarmee Monuta dit heeft aangepakt. Nogmaals heel veel dank daarvoor!

Meer lezen
Roger Geraedts
Hoofddorp
01-02-2023
8

Ik had mijn bedenkingen over zo’n grote organisatie. Bang dat het “lopende band” werk zou zijn. Wat hebben wij ons vergist. Dit kwam door de begeleiding van Tom Mulder. Professioneel maar absoluut persoonlijk. Alles goed geregeld, geen moment van onrust of zorgen. Het voelde vertrouwd en gemakkelijk. Tom is betrokken en je merkt zijn passie voor het vak. Een fijn mens om erbij te hebben. Dank je wel Tom.

Meer lezen
Jorita
Linne
01-02-2023
10

We zijn heel tevreden over de totale begeleiding en zorg !!!

Meer lezen
Marion
Heel/Landgraaf
01-02-2023
8

Goede begeleiding, advies en prettige medewerkers met nette nazorg.

Meer lezen
R
Hoensbroek
01-02-2023
10

Heel goede ondersteuning met het juiste advies, en een ongekende ontlasting in de periode van overlijden van familie.

Meer lezen
Harry
Nuth
17-11-2022
10

Na de melding aan Monuta, dat onze vader overleden was heeft dhr. Tom Mulder contact met ons opgenomen en hebben wij een afspraak gemaakt om alles te regelen. Het gesprek met dhr. Mulder over de afhandeling van de uitvaart is tot in het kleinste detail besproken en is hij ook nagekomen. Hij communiceerde continue met ons over de rouwkaart, bidprentje wat geregeld was en wat hij nog zou gaan doen etc.. Alle zorgen die men zich toch vooraf maakt waren snel verdwenen tijdens het gesprek en hadden wij alle vertrouwen in, dat alles goed zou komen. Wat ook achteraf het geval was. Met vriendelijke groeten, MB

Meer lezen
Michael Borsboom
Kerkrade
18-10-2022
9

Vanaf het moment van doorgeven van overlijden tot afsluiten dienstverlening is er sprake geweest van een professionele, warme en zeer betrokken begeleiding. Dit heeft ons als familie heel goed gedaan.

Meer lezen
Marianne
Pisters
17-10-2022
7

Nog veel zelf moeten regelen. Maar is goed gekomen.

Meer lezen
Francis Beusen
Heerlen
14-10-2022
10

Monuta heeft de crematie van mijn vrouw uitstekend geregeld. Helemaal naar de wensen zo als wij die vastgelegd hebben. Het contact voor, tijdens en na de crematie was warm en heel empatisch. Maar ook heel duidelijk.

Meer lezen
Peter
Maastricht
04-10-2022