Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Heerlen

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Wanneer u graag een plek wilt waar u uw overleden dierbare kunt opzoeken, kunt u kiezen voor een begrafenis. Voor het regelen van een begrafenis in Heerlen zijn er meerdere locaties in Heerlen en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Zo kunt u terecht bij Monuta Schifferheide in Kerkrade . Op de locatie organiseren wij samen met u de afscheidsdienst, vanwaar u uw dierbare kunt begraven. Hierover vertellen we u graag meer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis in Heerlen, zoals u dat graag wilt. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

045 - 571 4427
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Crematie regelen in Heerlen

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie in Heerlen. Wij nemen u graag de zorg uit handen en adviseren u over de mogelijkheden. In de regio Heerlen organiseren wij vaak crematies bij crematorium en begraafplaats Schifferheide in Kerkrade. U kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een dienst op een andere locatie, zoals uw kerk, sportkantine of zelfs bij u thuis. Wilt u een crematie regelen in Heerlen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

045 - 571 4427
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Heerlen? U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

045 - 571 4427