Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Crombach

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
045 - 571 4427

Voorgesprek aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken, ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Voorgesprek aanvragen
Begrafenis regelen Heerlen

Begrafenis regelen in Heerlen

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? Wanneer u graag een plek wilt waar u uw overleden dierbare kunt opzoeken, kunt u kiezen voor een begrafenis. Voor het regelen van een begrafenis in Heerlen zijn er meerdere locaties in Heerlen en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Zo kunt u terecht bij Monuta Schifferheide in Kerkrade . Op de locatie organiseren wij samen met u de afscheidsdienst, vanwaar u uw dierbare kunt begraven. Hierover vertellen we u graag meer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis in Heerlen, zoals u dat graag wilt. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

045 - 571 4427
Heerlen-uitvaartregelen2

Crematie regelen in Heerlen

Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie in Heerlen. Wij nemen u graag de zorg uit handen en adviseren u over de mogelijkheden. In de regio Heerlen organiseren wij vaak crematies bij crematorium en begraafplaats Schifferheide in Kerkrade. U kunt vanzelfsprekend ook kiezen voor een dienst op een andere locatie, zoals uw kerk, sportkantine of zelfs bij u thuis. Wilt u een crematie regelen in Heerlen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

045 - 571 4427
Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Heerlen? U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

045 - 571 4427