Inloopspreekuur

Iedere dinsdagavond is er een inloopspreekuur bij Monuta Hofrust.

Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom een uitvaart of andere uitvaart gerelateerde vragen? Dan kunt u kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van ons wekelijkse inloopspreekuur.  U bent iedere dinsdag van harte welkom van 19.30 tot 20.00 uur bij Monuta Hofrust, Edeseweg 46a in Bennekom.

Om ook de vragen te kunnen beantwoorden die buiten onze expertise vallen schuift iedere dinsdag afwisselend een van de partners –VPVA notarissen, Hennie Bol (Praktijk Psychosociale Hulpverlening en Eddy van Doorn (Van de Zandschulp Assurantiën) aan. De koffie staat voor u klaar.

 

1e dinsdag van de maand: Monuta Hofrust + VPVA Notarissen

Notaris Liesbeth van den Brink-Baggerman en Marion ten Heuw-Hof

'Wij willen op een laagdrempelige manier vertellen over een testament en de afwikkeling van nalatenschappen.’

 

2e dinsdag van de maand: Monuta Hofrust + Hennie Bol Praktijk Psychosociale Hulpverlening

Vrijblijvend kunt u met haar in gesprek over hoe het is om verder te leven nadat u iemand bent verloren. Vragen waarmee u kan worstelen. Veel rouwenden ervaren het als een steuntje in de rug om hun verhaal en vragen kwijt te kunnen.                        

 

3e dinsdag van de maand: Monuta Hofrust

Tijdens het inloopspreekuur kan Harold Anneveld informeren over het diensten aanbod van Senioren Dienstverlening Anneveld. Deze diensten bestaan onder andere uit administratie, hulp bij technische dingen, kleine klusjes en nog veel meer. Hierbij staan maatwerk en betrouwbaarheid centraal, zodat u de ondersteuning krijgt die u wenst.

Ook is Anita van de Wege aanwezig om u vrijblijvend te informeren over hoe zij u praktisch en / of emotioneel kan ondersteunen. Bijvoorbeeld afwikkelen van de nalatenschap of om samen te kijken wat nodig is om de draad in uw leven weer op te pakken.

4e dinsdag van de maand: Monuta Hofrust + Van de Zandschulp assurantiën B.V. / Regiobank

Zij willen bij het inloopspreekuur uw vragen over uitvaartverzekeringen, spaarrekeningen, oude polissen e.d. beantwoorden. Voor het antwoord op deze en andere vragen kunt u altijd even langskomen. U krijgt dan vrijblijvend advies.

Waarom Monuta Hofrust?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Wij kennen de lokale gebruiken en mogelijkheden
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Bennekom, Otterlo, Harskamp, Wekerom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Renkum, Wolfheze en Deelen