Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 29 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Cees
17-05-2022

Zeer behulpzaam bij het maken van keuzes, prettig contact, goed bereikbaar en regelt alles wat nodig is. Monuta Hofrust is goed in ontzorgen en is goed geoutilleerd. Bettine (en haar team ) heeft het talent dat zij al dingen oppert voordat je er zelf op komt.

Lees meer

Iwan
17-05-2022

Wij zijn enorm goed geholpen door Kees Budding. Warm, persoonlijk, meedenkend en humoristisch.

Lees meer

G.J. Meboer
07-05-2022

gewoon goed zoals het hoort

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Monuta Hofrust

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moeten er veel beslissingen genomen worden. Begraven of cremeren, thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? Er zijn talloze vragen die u moet beantwoorden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Monuta Hofrust is er in deze moeilijke periode voor u. We ondersteunen en begeleiden u graag voor, tijdens en na de uitvaart. Voor ieder budget verzorgen wij uitvaarten in de buitendorpen van de gemeente Ede (Bennekom, Lunteren, Wekerom, De Klomp, Otterlo, Ederveen en Harskamp), Wageningen-Hoog, Renkum, Heveadorp, Doorwerth en Wolfheze.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Hofrust
Uitvaartcentrum
Edeseweg 46a
6721 JX Bennekom
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Diederick Truin
Uitvaartverzorger

Diederick

Truin

Lees meer over Diederick

Image
Bettine van der Laan-Beekhuizen
Uitvaartverzorger

Bettine

van der Laan-Beekhuizen

Lees meer over Bettine

Image
Rinske Blok–van Middendorp
Uitvaartverzorger

Rinske

Blok–van Middendorp

Lees meer over Rinske

Image
Hofrust uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Bennekom

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Bennekom? Dan kunt u bij Monuta Hofrust terecht. Aan de Edeseweg 46A in Bennekom ligt ons uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft een 24-uurskamer, waar u uw dierbare op ieder gewenst moment kunt bezoeken. Daarnaast heeft het uitvaartcentrum in Bennekom een aula waar 65 personen plaats kunnen nemen, en een ruimte waar de condoleance met catering kan plaatsvinden. Zo regelt u hier van begin tot eind de uitvaart in Bennekom.  
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Hofrust?
U kunt terecht bij Monuta Hofrust voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Bennekom, Lunteren, Harskamp, Wekerom, Otterlo, Ederveen, De Klomp, Wageningen-Hoog, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Doorwerth, Heveadorp, Deelen en het buitengebied van Ede en op aanvraag daarbuiten.
Ik ben op zoek naar een Monuta Hofrust uitvaartcentrum in Bennekom. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Bennekom? Dan kunt u bij Monuta Hofrust terecht. Aan de Edeseweg 46A in Bennekom ligt ons modern ingerichte uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft een 24-uurskamer, een aula met een capaciteit van 65 personen en een ruimte waar u de condoleance met uitgebreide catering mogelijkheden kunt regelen.