Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 66 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Henk
16-01-2024

Zeer persoonlijke benadering en betrokken met de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken, zowel voor als na de tijd als bijzonder prettig en fijn ervaren. Dank hiervoor Monuta Hofrust Bennekom

Lees meer

Berry de Pau
18-12-2023

Vanaf het begin was het gevoel erg goed. Empathisch en goed voorbereid. Pro-actief en voorbereid op dat zaken wel eens niet goed zouden kunnen lopen. Communicatie erg goed. Zaken werden snel opgepakt.

Lees meer

Gerrit van Ree
12-12-2023

Prima door tussen persoon alles een jaar van te voren vast gelegd. En uitvaart begeleider heeft ons prima geholpen met alles wat erbij komt kijken. Goed telefonisch en bij het tafel gesprek. Heel rustig en de thuis situatie goed in geschat. Bravo

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Monuta Hofrust

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moeten er veel beslissingen genomen worden. Begraven of cremeren, thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? Er zijn talloze vragen die u moet beantwoorden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Monuta Hofrust is er in deze moeilijke periode voor u. We ondersteunen en begeleiden u graag voor, tijdens en na de uitvaart. Voor ieder budget verzorgen wij uitvaarten in de buitendorpen van de gemeente Ede (Bennekom, Lunteren, Wekerom, De Klomp, Otterlo, Ederveen en Harskamp), Wageningen-Hoog, Renkum, Heveadorp, Doorwerth en Wolfheze.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Hofrust
Uitvaartcentrum
Edeseweg 46a
6721 JX Bennekom
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Diederick Truin
Uitvaartverzorger

Diederick

Truin

Lees meer over Diederick

Image
Bettine van der Laan-Beekhuizen
Uitvaartverzorger

Bettine

van der Laan-Beekhuizen

Lees meer over Bettine

Image
Rinske Blok–van Middendorp
Uitvaartverzorger

Rinske

Blok–van Middendorp

Lees meer over Rinske

Image
hofrust-uvv-kees
Uitvaartverzorger

Kees

Budding

Lees meer over Kees

Image
Monuta Hofrust - Buitenzijde

Uitvaartcentrum Bennekom

Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Bennekom? Dan kunt u bij Monuta Hofrust terecht. Aan de Edeseweg 46A in Bennekom ligt ons uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft een 24-uurskamer, waar u uw dierbare op ieder gewenst moment kunt bezoeken. Daarnaast heeft het uitvaartcentrum in Bennekom een aula waar 65 personen plaats kunnen nemen, en een ruimte waar de condoleance met catering kan plaatsvinden. Zo regelt u hier van begin tot eind de uitvaart in Bennekom.  
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Hofrust?
U kunt terecht bij Monuta Hofrust voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Bennekom, Lunteren, Harskamp, Wekerom, Otterlo, Ederveen, De Klomp, Wageningen-Hoog, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Doorwerth, Heveadorp, Deelen en het buitengebied van Ede en op aanvraag daarbuiten.
Ik ben op zoek naar een Monuta Hofrust uitvaartcentrum in Bennekom. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Bennekom? Dan kunt u bij Monuta Hofrust terecht. Aan de Edeseweg 46A in Bennekom ligt ons modern ingerichte uitvaartcentrum waar u het afscheid van het opbaren tot de condoleance kunt regelen. Het uitvaartcentrum heeft een 24-uurskamer, een aula met een capaciteit van 65 personen en een ruimte waar u de condoleance met uitgebreide catering mogelijkheden kunt regelen.