Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Team Monuta
Hofrust

Onze uitvaartverzorgers

Diederick Truin

''Wat zou in deze uitvaart het verschil kunnen maken?'' Dat is de vraag die ik mezelf altijd stel. Het mooie aan dit werk vind ik dat ik bij mensen thuis kom. Alle contacten en de verschillende mensen vragen veel aanpassingsvermogen. Ik wil graag zorgen dat u in alle rust en vertrouwen de keuzes kunt maken die u helpen om het afscheid van uw dierbare zo goed en mooi mogelijk te maken.

Bettine van der Laan-Beekhuizen

“Ze is er voor mij.'' Dat gevoel wil ik graag aan mensen geven. Ik houd van organiseren, vooruit denken en ik kan snel schakelen. dat helpt me om mensen te ontzorgen bij het regelen van de uitvaart. Rust en ruimte creëren op de dag zelf. Dat wil ik voor u bereiken.

Rinske Blok–van Middendorp

Als uitvaartverzorger vind ik het bijzonder om een familie in een voor hen zo verdrietige en moeilijke tijd bij te mogen staan. Er moet in korte tijd veel geregeld worden, een belangrijke taak voor mij is dan ook om de nabestaanden te ondersteunen. Voor mij is iedere uitvaart bijzonder en uniek.

Kees Budding

Door eerlijk, oprecht en vooral jezelf te zijn bouw je een vertrouwensband met de familie. Vanuit dat vertrouwen geef je met de nabestaanden de uitvaart vorm op een wijze die bij hen en de overledene past.