Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Bennekom

Bij begraven hebben nabestaanden ook na de uitvaart een plek om naartoe te gaan. Om bij de overledene te zijn en herinneringen op te halen. En vaak is het ook een plek om even tot rust te komen. De keuze voor de begraafplaats is geheel aan u. Dit kan in of rondom de plaatsen waar wij actief zijn (de buitendorpen van de gemeente Ede, Wageningen-Hoog en Renkum en omstreken). Maar natuurlijk is een andere plaats ook mogelijk of een natuurbegraafplaats, zoals Heidepol in Arnhem. Wij staan u bij in uw keuze voor een begraafplaats.

0318 – 414620
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Bennekom

Heeft de overledene gekozen voor een crematie? Dan gaan we op zoek naar een passende locatie. We verzorgen veel crematies bij het Crematorium Slingerbos in Ede. Maar natuurlijk kan de crematie ook op een andere locatie plaatsvinden, zoals Arnhem, Heteren, Dieren, Beuningen of Tiel. Samen met u zoeken we naar een geschikte locatie met professionele ondersteuning.

0318 – 414620
Opbaarkist met bloemstuk

Groene uitvaart

In onze regio is duurzaamheid een belangrijk begrip. Bij een uitvaart zijn hiervoor allerlei mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld de rouwstoet (loopkoets), drukwerk en uitvaartkisten.

Samen met Staatsbosbeheer heeft Monuta twee groene uitvaartkisten ontwikkeld. Staatsbosbeheer ontvangt voor elke geleverde kist een bedrag van €50,00 van Monuta voor het beheer van de natuur. De kisten zijn gemaakt van hoogwaardig, onbehandeld hout. Voor iedere kist wordt een boom ergens in een Nederlands bos teruggeplaatst. De bekleding is van ongebleekt katoen en de vulling van de deken en het kussen is gemaakt van maïsvlokken. Een groene uitvaart gaat vaak samen met een begrafenis op de natuurbegraafplaats Heidepol tussen Arnhem en Ede.

0318 – 414620
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Monuta Hofrust is er voor u

Monuta Hofrust is er in de moeilijke periode na een overlijden voor u. We ondersteunen en begeleiden u voor, tijdens en na de uitvaart met een team van betrokken en ervaren uitvaartverzorgers en assistenten. Zo maken we het afscheid zo goed en zo mooi mogelijk. Monuta Hofrust is actief in Bennekom, Lunteren, Harskamp, Wekerom, Otterlo, Ederveen, de Klomp, Wageningen-Hoog, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Doorwerth, Heveadorp en het buitengebied van Ede.

0318 – 414620