Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Hofrust

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Uitvaartcentrum in Bennekom

Ons uitvaartcentrum in Bennekom is gevestigd aan de Edeseweg 46a. Het uitvaartcentrum heeft een zogeheten 24-uurskamer waar uw overleden dierbare kan worden opgebaard. Daarnaast heeft ons uitvaartcentrum een aula waar 65 personen kunnen plaatsnemen. Hier kan ook de condoleance met catering plaatsvinden.

Uw uitvaartwensen bespreken
Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Rouwkamer

Image
hofrust-uvc-opbaren

In onze 24-uurskamer kan uw overleden dierbare worden opgebaard. U krijgt dan van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U kunt dan zo vaak komen en net zo lang blijven als u zelf wilt om afscheid te nemen van uw dierbare. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen mee te nemen.

Aula en koffiekamer

Image
hofrust-uvc-koffiekamer

Monuta Hofrust heeft een modern ingerichte aula, waar plaats is voor 65 personen. In deze ruimte zijn alle faciliteiten beschikbaar om een uitvaart te houden. In samenwerking met lokale ondernemers is vanzelfsprekend catering mogelijk. Wij staan voor u klaar en bespreken graag de mogelijkheden.