Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hofrust gemiddeld met een

9,6
66 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hofrust aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zeer persoonlijke benadering en betrokken met de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken, zowel voor als na de tijd als bijzonder prettig en fijn ervaren. Dank hiervoor Monuta Hofrust Bennekom

Meer lezen
Henk
Wageningen
16-01-2024
10

Vanaf het begin was het gevoel erg goed. Empathisch en goed voorbereid. Pro-actief en voorbereid op dat zaken wel eens niet goed zouden kunnen lopen. Communicatie erg goed. Zaken werden snel opgepakt.

Meer lezen
Berry de Pau
Arnhem
18-12-2023
10

Prima door tussen persoon alles een jaar van te voren vast gelegd. En uitvaart begeleider heeft ons prima geholpen met alles wat erbij komt kijken. Goed telefonisch en bij het tafel gesprek. Heel rustig en de thuis situatie goed in geschat. Bravo

Meer lezen
Gerrit van Ree
Vianen ( Ut )
12-12-2023
10

Beter dan Monuta kan niet, het heeft heel veel zorg ontnomen ,er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Meer lezen
Tineke Rozeboom
Bennekom
01-12-2023
10

Wij kijken echt enorm tevreden terug op de uitvaart. Door de wensen van de overledenen en de familie en ons zelf was het hier en daar een uitdaging maar onze uitvaartverzorger Diederick wist hier wel raad mee . En dacht echt super met ons mee . Zo hebben we een waardig en mooie uitvaart naar de wensen kunnen geven. Overigens al het personeel van hofrust een compliment , hele warme mensen . En dat is precies wat je nodig hebt in zo moeilijke en lastige tijd .

Meer lezen
Daan en familie
Renkum
12-11-2023
10

Alles tot in de puntjes geregeld, volledig afgestemd op mijn wensen (en die van mijn overleden partner), en zonder dat ik het gevoel had dat ik haast had (en dan heb ik nog niks gezegd over het speciale vervoer)... als het je in zo'n heftige tijd lukt om de nabestaande zo'n goed gevoel te geven, verdien je wat mij betreft een 10+. Bedankt Monuta!!

Meer lezen
Jouke In der Maur-Achthoven
ODIJK
04-11-2023
10

Super

Meer lezen
Lia
Ede
03-11-2023
10

Alles wat er besproken is en wat er gedaan moest worden, werd tot in de puntjes geregeld door zeer vriendelijk en kundig personeel. Vanaf de nacht van overlijden tot en met de teraardebestelling verliep alles perfect. De uitvaartleidster was in 1 woord geweldig!

Meer lezen
Joke Block-Roelofsen
EDE
03-10-2023
10

Dat ze het heel goed hebben gedaan

Meer lezen
Gradus
Zeist
04-09-2023