Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hofrust gemiddeld met een

9,6
41 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hofrust aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heel fijn om samen de begrafenis te regelen, precies zoals mijn vader het gewild had. Er werd goed meegedacht en mee gezorgd.

Meer lezen
Evelyne
Leiden
16-11-2022
9

Persoonlijk, ontzorgend, maar ook tijd er voor uittrekkend

Meer lezen
Elly
Nieuwegein
13-11-2022
8

We kijken met een goed gevoel op een heel mooi afscheid van mijn vader terug. Wat we wilden bespreken en welke wensen wij hadden is met de uitvaartbegeleider aan de orde geweest. Er was veel mogelijk en er werd mee gedacht.

Meer lezen
Inge
Veenendaal
19-10-2022
10

Mijn vrouw is door Monuta Hofrust in Bennekom op een mooie en waardige wijze begraven. Ik heb hieraan een goede (maar ook emotionele) herinnering. De voorbereiding van de uitvaart (o.a. het contact met Diederick Truin) was eveneens keurig geregeld. Ik kan geen verbeterpunten aangeven.

Meer lezen
Boudewijn
Bennekom
18-10-2022
10

Aanbevolen. Na de uitvaart van onze moeder nu ok de uitvaart van onze vader bij Monuta Hofrust laten verzorgen. En bij alle droefenis helpt het team van Bettine en Diederick je die laatste handelingen op een heel fijne manier vorm te geven.

Meer lezen
Bram
Zutphen
14-10-2022
9

In een periode dat alles zo gevoelig ligt en er zoveel emoties in een mens rond gaat, was het fijn dat de uitvaart verzorger alles met compassie maar vooral met rust en kalmte voor mij heeft georganiseerd. Wat ik fijn vind is het feit dat niet álles gelijk op één dag geregeld moest worden, maar gewoon in partjes die ik aankon. Zakelijk, professioneel en met alle rust, dat is zoals ik de afhandeling heb ervaren.

Meer lezen
Jackie M.G. van Breda schoonenberg
Ede
15-09-2022
10

Vriendelijke en deskundige ondersteuning hebben ons met een zeer goed gevoel enorm verder geholpen.

Meer lezen
David
Bennekom
03-09-2022
8

We zijn uitstekend begeleid door uitvaartleider Diederick Truin. Alles is uitstekend verlopen.

Meer lezen
E.A.
Lunteren
01-09-2022
10

We werden op een deskundige, prettige en inlevende manier meegenomen in dit afscheid.

Meer lezen
Gerard
Bennekom
18-08-2022