Recensies

Aanbeveling

In november 2012 is mijn moeder overleden en reeds toen hebben wij op aanbeveling dhr. Diedrick Truin de uitvaart laten verzorgen. Vanwege de uitstekende ervaring van toen hebben wij bij het overlijden van mijn vader medio mei jl. geen moment getwijfeld om wederom Monuta c.q. dhr. Truin andermaal alles te laten verzorgen. Hij schittert door zijn inlevingsvermogen, passend proactief handelen, denken in mogelijkheden en oplossingen en bereidwilligheid om mee te werken met alles. Ook met het bedenken van oplossingen vanwege de Coronaperikelen toonde hij zijn klasse. Echt chapeau!

Begripvolle begeleiding

De begripvolle begeleiding en de positieve omgang met onze kinderen deden ons goed.

Zeer behulpzaam en meedenkend personeel.

Corona heeft geen invloed gehad op het begeleiden van overlijden. Zeer behulpzaam en meedenkend personeel.

Het kon niet beter in deze Corona tijd.

Het kon niet beter in deze Corona tijd. We hebben zelf veel gedaan en dat was toch wel fijn. De uitvaartverzorger heeft ons heel goed begeleid. De mensen van deze Monuta ken ik persoonlijk erg goed omdat ik in het koor zit van de parochie. Helaas kon er niet gezongenen worden bij het overlijden van mijn man, maar dat doen we later nog wel. Ik heb er een goed gevoel over. Mijn man was plotseling overleden aan een hersenbloeding.

Zeer respectvol

Zeer respectvol, goede zorg en goede nazorg.

Het contact was bijzonder prettig.

Het contact was bijzonder prettig. Ook het meedenken over de uitvaart was heel behulpzaam.

Alles verliep feilloos

Ik heb te maken gehad met een mevrouw en heb dat als zeer dierbaar ervaren. Als christen mens was zij heel betrokken en alles verliep feilloos.

Vriendelijk

Vriendelijke, meedenkend, grappig (waar het mogelijk was), gaf op een ongedwongen manier tips en adviezen. Erg fijn om mee te werken.

Correct en bovenal menselijk

Ik zet nooit een recensie over een uitvaart maar deze mevrouw verstond echt haar vak,was correct,vriendelijk en bovenal menselijk!

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering. Respectvolle behandeling van overledene en familie. Rust en tijd voor de te nemen beslissingen. Waar mogelijk 'ontzorgden' de medewerkers de familie.