Recensies

Perfect

Alles is perfect door hen geregeld.

Zorgvuldig en begripvol

Zeer toegankelijk. Bereidwillig. Ondersteunend. Goed in het aandragen van mogelijkheden en zeer begripvol voor onze wensen. Zorgvuldig en liefdevol.

Geweldig

De begeleiding was geweldig.

Prachtige uitvaart

Op een goede manier betrokken. Alle uitvaartbegeleiders zijn prettig in de omgang. Vooral de uitvaartleidster nam dingen uit handen naar volle tevredenheid. Ondanks alle verdriet een geweldige ervaring. Uitvaart was prachtig.

Vakkundig en empatisch

Het respect waarmee de overledene en familie worden behandeld. Alle contacten, vanaf het eerste telefoontje, de begeleiding door de uitvaartverzorger t/m het ophalen van de as verliepen goed. Er was aandacht. Het was veel minder stijf dan vroeger. Mijn vader heeft nog voor de Monuta gewerkt in Apeldoorn toen ik 6 of 7 jaar was, dus rond 1960. Mijn ouders zijn via de Monuta begraven. En Jaap heeft altijd gezegd dat hij de uitvaart via de Monuta wilde. Dat is me heel goed bevallen en ook het opbaren in een familiekamer.

Tevreden

Zeer nette mensen die ons prima geholpen hebben de begrafenis te regelen.

Betrokkenheid

De betrokkenheid van de Monuta medewerkster was erg goed. Staat op ieder moment voor nabestaanden klaar. Locatie was voor ons bijzonder geschikt om met een klein aantal mensen afscheid te nemen.

Geweldige hulp

De ervaring welke wij hebben gehad met Monuta Hofrust is perfect geweest. Dit kwam door de geweldige hulp van Bettina en Rinske uit Bennekom.

Alle lof

Wij willen onze waardering uitspreken voor de uiterst prettige wijze waarop de uitvaartleider van Monuta Hofrust de uitvaart van onze moeder heeft begeleid. Ze was daarbij proactief handelend, maar gaf ons als familie alle ruimte voor de persoonlijke invulling van alles wat bij de uitvaart geregeld diende te worden. Ook na de uitvaart heeft zij in een afrondend gesprek ons als familie de ruimte geboden om onze ervaringen met haar te delen. Alle lof voor haar betrokkenheid, perfectionisme en inlevingsvermogen. Hartelijke groet,

Positief

Onze ervaring met onze contactpersoon was zeer positief.