Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 414620

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Hofrust gemiddeld met een

9.8
12 beoordelingen
100% beveelt Monuta Hofrust aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uitvaartverzorger heeft de uitvaart geregeld zoals wij het graag zouden zien. Zelfs meer, na de uitvaart was het mogelijk om met alle genodigden in kleine kring te zitten, dit op hun voorstel. Onze ervaring is dan ook zeer positief, ze denken met je mee zodat alle wensen uitgevoerd kunnen worden. De begeleiding is helder en duidelijk. Maar ook is er aandacht voor nazorg. Tevens bieden ze verschillende mogelijkheden aan, zoals hulp voor je administratie of de notaris. Wij bevelen daarom Monuta Hofrust Bennekom van harte aan.

Meer lezen
heer H. Lamers
Bennekom
17-10-2021
10

Tijdens de ziekte van mijn man is Rinske geweest om wat door te praten en mee te denken. Na het overlijden was de zorg voor mijn man ,maar ook voor ons als achterblijvenden, heel aandachtig, rustig en steeds bereikbaar. Ook nu in de tijd van rouw en weer verder gaan is er aandacht , dat doet goed en helpt ons.

Meer lezen
mevrouw Rijpma
Bennekom
10-10-2021
10

Zo liefdevol en met respect naar m’n paps en naar ons. Zo geweldig opgevangen en geholpen. Tot aan het huis bezoek na twee weken na de crematie

Meer lezen
Ragonda
Tiel
07-09-2021
10

De begeleiding van Monuta Hofrust Bennekom hebben wij als zeer positief ervaren. In een zeer korte tijd hebben wij 2 maal Diederick Truin als uitvaartverzorger gehad. De rust, die hij uitstraalt, komt heel fijn over in zo'n hectische en verdrietige periode. Het meedenken, het meeleven, maar ook de zorg voor, tijdens en erna hebben wij heel prettig gevonden.

Meer lezen
Lucienne
Bennekom
15-06-2021
10

Geweldige dienstverlening met n persoonlijke touch. Wij voelden ons van begin tot eind gehoord, begrepen en volledig ontzorgd. Wij kunnen terugkijken op n mooie, respectabele uitvaart.

Meer lezen
Diana van Bergen
Ede
28-04-2021
10

De zorg, het meedenken, meeleven en echt aan alles denken. Alle rust en tijd die er genomen werd, was echt heel fijn!

Meer lezen
Jeannette
Bennekom
22-03-2021
10

Wij hebben de begeleiding vanuit Monuta als uitstekend en respectvol ervaren. Er was een goede klik tussen de uitvaartbegeleidster en de familie. Ze heeft ons goed door het proces heen geleid, Ook alle mogelijkheden en afspraken zijn goed en helder besproken. Niks was te te veel gevraagd.

Meer lezen
Pieter
Boers
22-03-2021
10

Onze eerste ervaring met Diederick Truin was heel fijn, vandaar dat wij hem de 2e keer ook graag wilden. Een totaal andere setting en plaatje, maar weer dat fijne gevoel en Diederick heeft het vermogen zich gelijk aan te passen zodat hij één van ons leek. Zelfs mijn oude vader,toch een andere generatie, was zeer te spreken. Heel fijn.

Meer lezen
Marit
Ede
22-02-2021
10

Wanneer U een begrafenis onderneming zoekt, raad ik U Monuta Bennekom aan. Mijn ervaring is fantastisch. Bel Rinske, Diederik of Bettina.

Meer lezen
Jet
Bennekom
29-01-2021

In november 2012 is mijn moeder overleden en reeds toen hebben wij op aanbeveling dhr. Diedrick Truin de uitvaart laten verzorgen. Vanwege de uitstekende ervaring van toen hebben wij bij het overlijden van mijn vader medio mei jl. geen moment getwijfeld om wederom Monuta c.q. dhr. Truin andermaal alles te laten verzorgen. Hij schittert door zijn inlevingsvermogen, passend proactief handelen, denken in mogelijkheden en oplossingen en bereidwilligheid om mee te werken met alles. Ook met het bedenken van oplossingen vanwege de Coronaperikelen toonde hij zijn klasse. Echt chapeau!

Meer lezen

heer Van Hoeven

Corona heeft geen invloed gehad op het begeleiden van overlijden. Zeer behulpzaam en meedenkend personeel.

Meer lezen

Mevrouw Verhoeven

Het kon niet beter in deze Corona tijd. We hebben zelf veel gedaan en dat was toch wel fijn. De uitvaartverzorger heeft ons heel goed begeleid. De mensen van deze Monuta ken ik persoonlijk erg goed omdat ik in het koor zit van de parochie. Helaas kon er niet gezongenen worden bij het overlijden van mijn man, maar dat doen we later nog wel. Ik heb er een goed gevoel over. Mijn man was plotseling overleden aan een hersenbloeding.

Meer lezen

Margreet Barten

Vriendelijke, meedenkend, grappig (waar het mogelijk was), gaf op een ongedwongen manier tips en adviezen. Erg fijn om mee te werken.

Meer lezen

heer Martin

Persoonlijke benadering. Respectvolle behandeling van overledene en familie. Rust en tijd voor de te nemen beslissingen. Waar mogelijk 'ontzorgden' de medewerkers de familie.

Meer lezen

Anoniem

De persoonlijke contacten, vrijblijvend meedenken en adviseren. Onopvallend aanwezig en er op de juiste momenten zijn als dat nodig is. Alles is goed respectvol en waardig verlopen.

Meer lezen

namens de familie

De personen die we bij Monuta hebben ontmoet waren hartelijk, meelevend, duidelijk in de communicatie, steeds bereikbaar, geruststellend, zorgvuldig, betrokken en open minded. Dit hebben mijn broer en ik rondom de uitvaartceremonie van onze moeder mogen ervaren! Héél fijn!!

Meer lezen

Anoniem

De afspraken waren helder. De rust en betrokkenheid van de uitvaartverzorger (Rinske) hebben wij als heel prettig ervaren. Ze luisterde goed en voelde daardoor precies aan wat we belangrijk vonden en prettig. Ze was ons echt tot steun. Heel fijn! Ook de dames die de laatste verzorging deden van mijn moeder waren kundig en vriendelijk. Dat voelde heel goed.

Meer lezen

Mw. van der Zwart