Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 103 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Elly
04-06-2024

Zeer fijne begeleiding voor tijdens en na de uitvaart

Lees meer

Bianca
13-05-2024

De uitvaart van onze moeder is precies zo verlopen, zoals wij dit graag wilden. Nick heeft ons hier super goed in begeleid. Alle drie hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Wij hebben fijne gesprekken gehad, met een lach en een traan. Bedankt Nick, voor jouw persoonlijke en warme begeleiding.

Lees meer

Huib
17-04-2024

Fijne medewerkers van monuta heel begaan en aardig.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Arnhem, Doesburg, Druten en De Liemers

Iedereen heeft recht op een waardig afscheid. Een goed afscheid kan nabestaanden verder helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Wij willen u graag ontzorgen wanneer het gaat om het regelen van een uitvaart, zodat u alle tijd heeft om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Monuta Jacqueline Reijers staat voor uitvaartverzorging in Arnhem, Doesburg, Druten en De Liemers die perfect past bij de overledene. Tot in de details moet alles kloppen. We merken dat we in korte tijd een intensieve band opbouwen met de nabestaanden. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart hebben we intensief contact. Samen zorgen wij voor een liefdevolle laatste herinnering. De uitvaart maken we zo persoonlijk mogelijk, zodat deze een weerspiegeling is van het leven van uw dierbare. Alles is bespreekbaar.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-home-groessen
Uitvaartcentrum
Eimerssingel-West 7
6832 EW Arnhem
Image
jacquelinereijers-locatie-afscheidstuin
Afscheidstuin
Vossendel 2
6923 SB Groessen
Image
jacquelinereijers-locatie-druten
Werkgebied Maas & Waal (Druten)
-
Druten
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jacqueline Reijers
Uitvaartverzorger

Jacqueline

Reijers

Lees meer over Jacqueline

Image
Lion Koopmans uvv
Uitvaartverzorger

Lion

Koopmans

Lees meer over Lion

Image
Nick Verweijen uvv
Uitvaartverzorger

Nick

Verweijen

Lees meer over Nick

Image
Ellen Kuster uvv
Uitvaartverzorger

Ellen

Kuster

Lees meer over Ellen

Image
Monuta uitvaartcentrum Arnhem Jacqueline Reijers

Uitvaartcentrum in Arnhem

Afscheid nemen kan overal. Veel mensen kiezen voor een uitvaart in het uitvaartcentrum. Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Arnhem, dan kunt u bij Monuta Jacqueline Reijers terecht. Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de Eimerssingel-West in Arnhem. Het uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid om een condoleance te organiseren, uw overleden dierbare op te baren in één van onze 24-uurskamers en de afscheidsdienst te regelen. U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum in Arnhem. Wij staan voor u klaar om een passende uitvaart te regelen. Heeft u vragen of wilt u graag meer zien van ons uitvaartcentrum? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Jacqueline Reijers werkt samen met de volgende partners:
Rouwvervoer en -verzorging
Rouwservice Nederland
Drukkerij
Cantharus drukkerij
Bloemist
Bloembinderij De Orchidee
Notaris
Notaris Dröge
Mantelzorg
Mantelzorgmakelaar Elise Lentjes
Catering
Zaal Gieling
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Jacqueline Reijers?
U kunt terecht bij Monuta Jacqueline Reijers voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Elst Gld, Driel, Bemmel, Ressen, Haalderen, Doornenburg, Angeren, Gendt, Arnhem, Huissen, Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum.
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in Arnhem. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Arnhem, dan kunt u bij Monuta Jacqueline Reijers terecht. Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de Eimerssingel-West. Het uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid om een condoleance te organiseren, uw overleden dierbare op te baren in één van onze 24-uurskamers en de afscheidsdienst te regelen. U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum in Arnhem.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.