Een crematie regelen

0487 - 518 249 24/7 bereikbaar

In Druten, West Maas en Waal en Beneden Leeuwen kiezen de meeste mensen voor een crematie. Landelijk kiezen ook de meeste mensen voor een crematie. We willen zorgen voor een stukje rust tijdens een hectische week en u ontzorgen bij het regelen van de crematie. Het is ons doel ervoor te zorgen dat u tevreden terugkijkt op een warm en persoonlijk afscheid.

Kosten crematie verlagen

De kosten van een crematie zijn vaak lager dan van een begrafenis. Dit komt doordat u geen grafkosten betaalt en geen grafmonument hoeft te kopen. U kunt een dienst in de aula houden en achteraf de condoleance houden in het crematorium. Heeft u een lager budget? Dan is het ook mogelijk om voor een zogenoemde technische crematie te kiezen. U huurt de aula en de condoleance ruimte dan niet af. Maar gebruikt het crematorium alleen voor het cremeren.

Er wordt alles aan gedaan om de wensen van de nabestaanden en de overledene te realiseren. Duidelijk verhaal hoe alles in elkaar zit. Mooie map!”- mw. de Bruin

Wij zijn er voor u

Wilt u een crematie regelen in Druten, West Maas en Waal of Beneden Leeuwen? Wij staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen.

Telefoonnummer: 
0487 - 518 249