Uitvaartcentrum Druten

0487 - 518 249 24/7 bereikbaar

Opbaren in de regio

Er is geen uitvaartcentrum van Monuta in de regio,  er zijn wel andere opbaar mogelijkheden. In Wamel is een uitvaartcentrum met een 24 uurskamer. In het crematorium in Beuningen zijn drie 24 uurskamers. Dit zijn royale kamers waar u de sleutel van krijgt, deze ruimte mag u persoonlijk maken door bijvoorbeeld het plaatsen van foto’s. Er is een gezamenlijke ruimte waar u koffie en thee kunt gebruiken. De 24 uurskamers hebben een warme uitstraling. In Beuningen is ook een afscheidshuis, hier kunt u terecht op afspraak. Vanuit West Maas en Waal wordt ook weleens gekozen voor een opbaring in een 24 uurskamer van het crematorium in Tiel.

Thuis opbaren

U kunt ook kiezen voor een thuisopbaring in plaats van in een uitvaartcentrum. Vaak kan opbaren op de kamer in een verzorgingshuis ook. Bij een thuisopbaring komen wij elke dag voor een controle van de overledene. Wij kunnen alles regelen voor een thuisopbaring. 

Alles kan geregeld worden

We zorgen er samen met u voor dat de uitvaart past bij de overledene. Wilt u een fotopresentatie maken en laten zien op een scherm? Ook live muziek of uitvaartfotografie hoort tot de mogelijkheden. Er is meestal ook een mogelijkheid om cd of dvd opnames te maken van de dienst. U beleeft de dag vaak in een roes, het kan goed zijn om de dienst nog af en toe terug te kijken. Samen zorgen we voor een persoonlijk en warm afscheid.

Horeca locaties in de regio Druten en Beneden Leeuwen

In de regio Druten, West Maas en Waal en Beneden Leeuwen zijn verschillende horeca gelegenheden en dorpshuizen. In overleg kan hier een uitvaartdienst of condoleance worden verzorgd. . Elk dorp heeft wel een horeca gelegenheid waar u terecht kunt. Ook qua catering is er veel mogelijk. Een traditionele koffietafel met soep en broodjes, maar ook een toost op het leven met een borrel hoort tot de mogelijkheden.

Dank voor de zeer professionele en menselijke aanpak, tips en organisatie van de contactpersoon.” - dhr. van Dijk

Welke locatie past bij u?

Wilt u meer weten over uitvaart locaties in Druten, West Maas en Waal of Beneden Leeuwen ? U kunt ons dag en nacht bellen.

Neem contact op over een uitvaartcentrum of andere locatie

Telefoonnummer: 
0487 - 518 249