Uitvaart regelen regio Liemers

0316 - 284 368 24/7 bereikbaar

Wij regelen een uitvaart niet vanuit een standaard boekje. We nemen alle tijd om te luisteren naar uw wensen. In alle rust gaan we samen de uitvaart regelen. U heeft bij Monuta Jacqueline Reijers altijd één vast aanspreekpunt. In korte tijd bouwen we een intense band op. We zien de familie meestal elke dag. En geven de nabestaanden de aandacht die er nodig is. Bel gerust op 0316 - 284 368.

Letten op de details tijdens het eerste gesprek

Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen. We spreken af wat voor u een geschikt moment is om bij u langs te komen. Misschien wilt u eerst nog rustig bij de overleden dierbare zijn. U hoeft niet direct alles te regelen. We bespreken of er wensen bekend zijn, of dat u als nabestaanden ideeën heeft. Alles is mogelijk. Samen met u willen we een uitvaart regelen die een weerspiegeling is van het leven van uw dierbare. We praten over wat belangrijk was voor uw dierbare. Dit kunnen we verwerken in de uitvaart. Zo kan de racefiets bij de kist staan tijdens de opbaring. En een rol krijgen tijdens de toespraken.

Dagelijks persoonlijk contact

Op de eerste dag komen we langs om de grote lijnen voor de uitvaart te bespreken. De tweede dag komen we de kaarten brengen. De derde dag nemen we de details voor de uitvaart met u door. En de volgende dagen hebben we contact over het regelen van de details. 

Geen rare vragen

Alles kan tegenwoordig. Er zijn geen rare vragen. Als u iets wilt, dan streven wij er naar het uit te voeren. Wij zijn er om gehoor te geven aan de wensen van de overledene of de nabestaanden. Was iemand een ruiter? Dan kunnen we een erehaag maken en de overledene per paard geleiden naar een bepaalde locatie. Was de overledene een echte Bourgondiër? Dan houden we daarmee rekening bij de catering. Ook hoeft de uitvaart niet standaard plaats te vinden in een uitvaartcentrum, kerk of crematorium. Was de overledene een buitenmens, dan kan een uitvaart ook in de tuin plaatsvinden. Met de afscheidstuin van Huize Vossendel in Groessen kunnen wij een unieke uitvaartlocatie aanbieden.

Lang na de uitvaart nog contact

Ook na het regelen van de uitvaart blijven we vaak in contact met de nabestaanden. We helpen bijvoorbeeld bij het zoeken van een verzekerings- of belastingadviseur. U mag ons altijd bellen met vragen. Ook kunnen wij bij een crematie de asbus voor u ophalen als u er tegenop ziet om terug te gaan naar het crematorium. We zoeken dan een speciaal moment om de as van uw dierbare thuis te brengen. Wij hebben verschillende diensten en producten op het gebied van nazorg ontwikkeld om u te kunnen ondersteunen, zoals het Monuta Nazorgboek, www.Wietroostmij.nl, Uitvaartwinkel.nl en diverse boekjes voor kinderen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Zeer betrokken maar wel op gepaste afstand. Erg behulpzaam, meedenkend, betrouwbaar, persoonlijke aandacht, kortom; ontzorgend. Een luisterend oor, goede nazorg.” - Van Huët

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Rijnwaarden, of Doesburg dan staan wij voor u klaar. Ook voor een uitvaart in Druten en Maas en Waal kunt u op ons rekenen. U kunt ons dag en nacht bellen.

Neem contact op om een uitvaart te regelen

Waarom Monuta Jacqueline Reijers?

  • Buitengewone uitvaartplechtigheden
  • Persoonlijke uitvaarten
  • Unieke afscheidstuin voor condoleance en uitvaartdienst
  • Voor iedereen: met en zonder uitvaartverzekering
  • Voor uitvaarten in Liemers, Doesburg, Druten & West Maas en Waal

Werkgebied

Druten, Deest, Afferden Gld, Puiflijk, Boven Leeuwen, Wamel, Zevenaar, Doesburg, Babberich, Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk Gld, Duiven, Groessen, Loo Gld, Westervoort, Angerlo, Giesbeek en Lathum