Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Kies uw uitvaartcentrum in Zwolle

Een uitvaart kan plaatsvinden in ons uitvaartcentrum Monuta Kranenburg in Zwolle. Neemt u liever afscheid op een andere plek? Of wilt u de condoleance of koffietafel ergens anders organiseren? Wij begeleiden u ook op andere locaties. In een ander uitvaartcentrum of bijvoorbeeld in een horecagelegenheid of andere bijzondere locatie. Wij denken graag met u mee over een passend afscheid.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Kranenburg Zwolle Rouwkamers

Rouwkamers

Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over tien rouwkamers, waaronder negen 24-uurkamers. Van deze rouwkamers krijgt de naaste familie een sleutel. Zo kunt u elk moment van de dag afscheid nemen. De kamers zijn sfeervol ingericht en u mag gebruikmaken van koffie, thee en frisdrank. Voor de kinderen is er in de gewelfde kelder een speelhoekje. De kamer mag u inrichten met persoonlijke spullen. Onze medewerkers gaan minimaal twee keer per dag naar de rouwkamers om te controleren of alles goed verloopt.

038 - 42 11 933
Image
Uitvaartcentrum Zwolle Kranenburg

Aula

In de aula zijn 80 zitplaatsen. Verwacht u meer belangstellenden, dan is er een mogelijkheid om stoelen te huren. We kunnen dan het aantal zitplaatsen uitbreiden tot 130. Het uitvaarcentrum beschikt over een ruime parkeerplaats en is goed toegankelijk voor rolstoelen. Tijdens de plechtigheid kunt u kiezen voor livemuziek of muziek vanaf cd’s.

038 - 42 11 933
Image
Crematorium Kranenburg koffiekamer

Koffiekamer

U kunt na de uitvaart napraten in de koffiekamer, waarbij u uitgebreide mogelijkheden heeft voor de catering. Van een plakje cake tot een high tea en van een broodje tot bittergarnituur. Wij regelen het allemaal voor u. De ruimte voor de koffietafel kunt u ook gebruiken om een condoleance te houden voorafgaand aan de plechtigheid. Ook dan kunt u gebruik maken van de catering.

038 - 42 11 933