Uitvaart regelen

Uitvaart regelen zwolle
038 - 42 11 933 24/7 bereikbaar

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Zwolle helpt u met het regelen van een persoonlijke, mooie uitvaart in Zwolle. Dit helpt bij het verwerken van het verlies en verdriet. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 038 - 42 11 933 en laat ons uw uitvaart in Zwolle regelen.

Begrafenis regelen

Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Zwolle en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Hierover vertellen we u graag meer. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

Bij het regelen van een uitvaart en crematie in Zwolle gaan wij naar crematorium Kranenburg. Hier neemt u op een rustige, bosrijke locatie afscheid. In de aula is plek voor ruim vierhonderd mensen.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van uitvaart in Zwolle, dan helpen wij u graag verder. Ons team kan een uitvaart verzorgen, die volledig aan uw wensen voldoet. Wat kunnen we voor u doen?

“Monuta Zwolle neemt een hoop zorgen over die je op dat moment niet kunt gebruiken. Ook bespreken ze een hoop mogelijkheden en helpen je kiezen. Het gaat allemaal professioneel en respectvol.” – Meneer Heldoorn

Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zwolle