Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Zwolle

Het hebben van een plek om even naartoe te gaan om een overledene te herdenken is een vaak genoemd argument om te kiezen voor het regelen van een begrafenis in Zwolle. Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Zwolle waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Zo kunt u terecht bij begraafplaats Bergklooster. Het ligt aan de rand van Zwolle en bevindt zich in een bosrijke omgeving, vlak bij de Agnietenberg. Maar u kunt bijvoorbeeld ook terecht bij Begraafplaats Kranenburg. Het heeft een park- en bosgedeelte, en kent ook bovengrondse graven, als een van de weinige begraafplaatsen in Nederland. Er zijn aparte gedeeltes voor islamitische en Chinese graven. Waar u ook voor kiest, wij helpen u een passende begrafenis te regelen in Zwolle. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis in Zwolle die past bij uw wensen en die van uw overleden dierbare. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

038 - 42 11 933
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Zwolle

Bij het regelen van een crematie in Zwolle gaan wij naar crematorium Kranenburg. Hier neemt u op een rustige, bosrijke locatie van een voormalig landgoed, afscheid van uw dierbare. In de aula is plek voor 180 personen, en is uit te breiden met staanplaatsen naar een ruimte voor 400 personen. Voordat de dienst begint kunt u een moment van rust nemen in de familiekamer. Het crematorium beschikt over een professionele geluidsinstallatie, maar u kunt ook livemuziek afspelen of gebruik maken van de vleugel. Ook kunnen belangstellingen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, die dienst bijwonen via een livestream. De cateringmogelijkheden van het crematorium zijn uitgebreid. De professionele keuken is geschikt voor grote gezelschappen en voor speciale culinaire wensen. Van luxe mini-broodjes met gerookte zalm, een kop soep of een compleet buffet. Wilt u een crematie regelen in Zwolle? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

038 - 42 11 933
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Zwolle? Wij staan tot uw beschikking. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

038 - 42 11 933