Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Zwolle

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Uitvaartcentrum in Zwolle

Wilt u een uitvaart regelen op een historische plek in de regio Zwolle? Dan kunt u ervoor kiezen om de afscheidsdienst in uitvaartcentrum Kranenburg te houden. Het uitvaartcentrum in Zwolle beschikt over verschillende 24-uurskamers waar u uw overleden dierbare op ieder moment kunt bezoeken, en heeft een ruime aula die uitkijkt op landgoed Kranenburg. De afscheidsdienst kan naar eigen wens ingevuld worden. U kunt daarbij gebruiken maken van de vleugel en de geluidsinstallatie. En kunnen de genodigden niet fysiek bij het afscheid aanwezig zijn? Dan kunnen ze de afscheidsdienst via een livestream volgen. Uitvaartcentrum Kranenburg is gelegen aan de Kranenburgweg 3 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het uitvaartcentrum is goed toegankelijk voor mindervaliden. Onze uitvaartverzorgers in Zwolle bespreken graag de mogelijkheden met u.

Uw uitvaartwensen bespreken
Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Een uitvaart in Zwolle op een historische plek

Image
Monuta Zwolle uitvaartcentrum

Monuta en Yarden hebben in 2007 uitvaartcentrum Kranenburg laten bouwen op het terrein van Landgoed Kranenburg. De voorwaarde voor de bouw was wel dat ‘het Bouwhuis’ zou blijven staan. Dit gebouw staat namelijk op de Monumentenlijst en was in het jaar 1600 onderdeel van een Havezate. In het Bouwhuis werden paarden, rijtuigen en personeel ondergebracht. Voor de start van de bouw van uitvaartcentrum Kranenburg is archeologisch onderzoek gedaan. Hierbij is veel aardewerk en steengoed gevonden uit de 15e tot en met de 17e eeuw. Een deel van de vondsten kunt u bekijken in uitvaartcentrum Kranenburg.

Aula

Image
Monuta Zwolle uitvaartcentrum

De aula van uitvaartcentrum Kranenburg heeft een capaciteit van 80 personen. Dit aantal is uit te breiden naar 160 personen, waarvan 80 zitplaatsen en 80 staanplaatsen. Uitvaartcentrum Kranenburg biedt ook na de uitvaart de mogelijkheid om in een rustige omgeving met de gasten en nabestaanden na te praten. Er zijn hierbij uitgebreide mogelijkheden op het gebied van catering. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditionele koffietafel met koffie en cake? Of gaat u voor een high tea of bittergarnituur? Onze uitvaartverzorgers regelen het voor u.

24-uurskamers

Image
zwolle-uitvaartcentrum-24uurskamer

Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over acht 24-uurskamers. Wanneer u gebruik wilt maken van een 24-uurskamer, krijgt u een eigen sleutel. Zo kunt u op elk moment van de dag bij uw overleden dierbare zijn. U heeft de mogelijkheid de ruimte aan te kleden met persoonlijke spullen om zo een huiselijke sfeer te creëren. Daarnaast kunt u gebruik maken van eigen een koffiehoek met koffie- en theefaciliteiten.