Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle

Wilt u een uitvaart regelen op een historische plek in de regio Zwolle? Dan kunt u ervoor kiezen om de afscheidsdienst in uitvaartcentrum Kranenburg te houden. Het uitvaartcentrum in Zwolle beschikt over verschillende 24-uurskamers waar u uw overleden dierbare op ieder moment kunt bezoeken, en heeft een ruime aula die uitkijkt op landgoed Kranenburg. De afscheidsdienst kan naar eigen wens ingevuld worden. U kunt daarbij gebruiken maken van de vleugel en de geluidsinstallatie. En kunnen de genodigden niet fysiek bij het afscheid aanwezig zijn? Dan kunnen ze de afscheidsdienst via een livestream volgen. Uitvaartcentrum Kranenburg is gelegen aan de Kranenburgweg 3 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het uitvaartcentrum is goed toegankelijk voor mindervaliden. Onze uitvaartverzorgers in Zwolle bespreken graag de mogelijkheden met u. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Kranenburg Zwolle Rouwkamers

Rouwkamers

Uitvaartcentrum Kranenburg beschikt over tien rouwkamers, waaronder negen 24-uurkamers. Van deze rouwkamers krijgt de naaste familie een sleutel. Zo kunt u elk moment van de dag afscheid nemen. De kamers zijn sfeervol ingericht en u mag gebruikmaken van koffie, thee en frisdrank. Voor de kinderen is er in de gewelfde kelder een speelhoekje. De kamer mag u inrichten met persoonlijke spullen. Onze medewerkers gaan minimaal twee keer per dag naar de rouwkamers om te controleren of alles goed verloopt.

038 - 42 11 933
Image
Uitvaartcentrum Zwolle Kranenburg

Aula

In de aula zijn 80 zitplaatsen. Verwacht u meer belangstellenden, dan is er een mogelijkheid om stoelen te huren. We kunnen dan het aantal zitplaatsen uitbreiden tot 130. Het uitvaarcentrum beschikt over een ruime parkeerplaats en is goed toegankelijk voor rolstoelen. Tijdens de plechtigheid kunt u kiezen voor livemuziek of muziek vanaf cd’s.

038 - 42 11 933
Image
Crematorium Kranenburg koffiekamer

Koffiekamer

U kunt na de uitvaart napraten in de koffiekamer, waarbij u uitgebreide mogelijkheden heeft voor de catering. Van een plakje cake tot een high tea en van een broodje tot bittergarnituur. Wij regelen het allemaal voor u. De ruimte voor de koffietafel kunt u ook gebruiken om een condoleance te houden voorafgaand aan de plechtigheid. Ook dan kunt u gebruik maken van de catering.

038 - 42 11 933
Image
Crematorium Kranenburg Zwolle

CrematoriumKranenburg

Crematorium Kranenburg ligt op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’. Het gedenkpark biedt alle ruimte om uw dierbare te herdenken. Het voormalige landgoed, dat ruim twintig hectare groot is en tal van monumenten telt, heeft een heel eigen identiteit en ligt in een mooi beboste omgeving. Iedereen kan ongeacht woonplaats, culturele en/of religieuze achtergrond gebruik maken van de faciliteiten van Crematorium Kranenburg. De medewerkers van Crematorium Kranenburg helpen en adviseren u graag bij het invullen van de uitvaart. Zij leggen graag het verloop van de ceremonie uit en maken u wegwijs in aspecten rondom de crematie. Denk hierbij aan zaken rondom de crematie, de gasten, wat er met de kist gebeurt en welke muziek u wilt horen.

038 - 42 11 933
Image
Crematorium Kranenburg Zwolle asbestemming

Asbestemming

Crematorium Kranenburg biedt diverse mogelijkheden rondom de asbestemming. Zo beschikt het crematorium over een zogenaamd columbarium. In het columbarium biedt het crematorium nabestaanden een plaats om de overleden dierbare te gedenken. Met grote bomen als stille wachters bestaat het columbarium uit drie urnenmuren en meerdere urnenzuilen. Hier wordt de urn in een sierurn bijgezet in een door de familie uitgekozen nis. De nissen worden uitgegeven met perioden van één jaar of een veelvoud hiervan. Uiteraard kan na de gekozen periode de termijn weer verlengd worden.

038 - 42 11 933