Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zwolle gemiddeld met een

9,2
45 beoordelingen
97% beveelt Monuta Zwolle aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Boven verwachting zoals alles geregeld werd door Monuta.

Meer lezen
Leo
Wolvega
18-06-2022
9

Nog amper het overlijden van onze moeder verwerkt te hebben, die ons op Eerste Pinksterdag 2021 door een niet natuurlijke dood werd ontnomen in het ISALA Ziekenhuis in Zwolle, moest ik op Eerste Paasdag 2022 vernemen van een huilende persoonlijke begeleidster van mijn broer Frans, (die werkzaam is bij IJsselheem De Werkeren in Zwolle) dat hij de spanningen (omtrent een garagebox waarin zijn spullen lagen opgeslagen, en die onze moeder al die tijd huurde van Stichting Woningbeheer Zwolle, niet door hem mocht worden overgenomen, omdat hij in een zorginstelling verbleef) niet de baas bleef, en dat er daardoor een adertje is geknapt, wat uiteindelijk zorgde voor zijn dood. Op dat moment voelt het aan .. alsof al je energie en bloed uit je lichaam stroomt ! Het is dat ik goed ben opgevangen door de twee vaste begeleidsters (Arina en Christa) van mijn broer, en doordat Robert Schepers (van Monuta Zwolle) me op een aangename wijze .. door het gehele begrafenisgebeuren heeft gemanoeuvreerd ! (want zonder hun steun, had ik waarschijnlijk iets geks gedaan)

Meer lezen
Marco Cremer
Zwolle
14-06-2022
9

Aanbevolen.

Meer lezen
martie wijkstra
Surhuisterveen
08-06-2022
7

Goed begeleid als het overlijden onverwachts komt

Meer lezen
Fenny
Wezep
13-05-2022
8

De uitvaart ia prima verlopen en alles is goed afgehandeld

Meer lezen
Jeanet
Wapenveld
13-05-2022
7

Ik vind dat wij goed opgevangen zijn naar het onverwacht overleden van mijn moeder Goed geregeld en duidelijk Er 1 min punt dat de automatisch incasso nog een maand door loopt En dan daar zelf achter aan moet bellen Zou terug gestort worden Dat is bij deze nog niet terug gestort

Meer lezen
Marietje Heinhuis
Steenwijk
07-05-2022
10

In alle opzichten zijn we goed geholpen. We zullen monuta zeker aanbevolen

Meer lezen
Hasan emre
Zwolle
02-05-2022
10

Alles was goed geregeld

Meer lezen
I Van Rijbroek
Lelystad
26-04-2022
10

Vooraf alles goed door kunnen spreken en na afloop goede nazorg.

Meer lezen
S
Dongen
15-04-2022