Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zwolle gemiddeld met een

9,3
96 beoordelingen
96% beveelt Monuta Zwolle aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zou ik zeker aan aanraden .goed geregeld van begin tot het eind.

Meer lezen
Jan
Zwolle
15-02-2024
10

Hele fijne en goede begeleiding voor , tijdens en na de uitvaart. De hulp bij de veel te regelen zaken is van een hoog niveau. Nagenoeg alle zakelijke zorgen worden uit handen genomen. Hartelijk dank.

Meer lezen
JaapJan
Zwolle
03-02-2024
10

Alles uit handen genomen.

Meer lezen
Gert
Lelystad
08-01-2024
10

Prima gesprekspartner voor, tijdens en na de uitvaart. Het was prettig in deze vervelende periode betrouwbare gesprekspartner te hebben, in dit geval de uitvaartverzorger, die mij en de mensen om me heen, heeft begeleid. Heel veel dank hiervoor.

Meer lezen
Peter
Harderwijk
29-12-2023
10

De uitvoering van de uitvaart was precies zoals wij voor ogen hadden. Ook heel fijn dat er een heel kort lijntje was met de uitvaartverzorger. Als er vragen waren dan kwam er bijna direct hulp via een telefoontje, mailtje of een WhatsApp bericht. Ook een fijn nazorg gesprek met de uitvaartverzorger gehad.

Meer lezen
Greet
Lelystad
26-12-2023
10

Wij hadden contact met John Sijpkes. Hij wist precies welke toon hij moest aanslaan. Ik vond zijn hulp heel fijn.

Meer lezen
Bianca
Mûnein
18-12-2023
10

De totale afhandeling kan ik alleen maar als zeer goed beschrijven. Duidelijk en overzichtelijk en vooral naar jou wensen en er wordt niks opgedrongen alles is vrijblijvend. Vooral een zeer goede contact met de begeleiders.

Meer lezen
G.J. de Vente
Lelystad
03-12-2023
9

Vanaf het moment dat ik Monuta belde dat zij de uitvaart van mijn vrouw mochten regelen, en tot na de crematie was alles tot in de puntjes voor elkaar. Wij hadden als uitvaartverzorger John Sijpkes en konden ons geen betere wensen. John en Monuta, BEDANKT!!

Meer lezen
Rudy
Zwolle
01-12-2023
10

Kijken terug op een waardig afscheid dat bijzonder goed geregeld is door de uitvaartverzorgster Nadya Medford, waarvoor onze dank.

Meer lezen
Henk
Meppel
02-11-2023