Recensies

Zeer goed

Persoonlijke begeleiding was zeer goed

Respectvol

Heel respectvol en betrokken.

Het was helder en soepel, zeer goede ervaring !

Ik heb nu 2 begrafenissen samen met Monuta uitgevoerd, waarbij ik zowel de verstandhouding en directe communicatie zeer op prijs heb gesteld.

Perfecte ondersteuning door Margriet

Persoonlijke, professionele en respectvolle begeleiding heeft ondanks de Corona beperkingen een mooi afscheid mogelijk gemaakt. De ondersteuning die wij van Margriet Krook hebben gehad was hierbij onmisbaar en in ??n woord geweldig!

Zeer tevreden en wij kijken met een goed gevoel terug

Al onze wensen werden juist omgezet en wij werden goed geadviseerd. Margriet Krook begeleidde ons met veel warmte en betrokkenheid door de dagen rond de uitvaart van mijn vader en verzette zelfs haar vrijde dagen om ons ook op de dag van de bijzetting ter zijde te kunnen staan. Buitengewoon en wij zijn haar daarvoor zeer dankbaar. Het voelde alsof Margriet al lang een vriendin van de familie is en door haar hartelijkheid en lieve rustige aard heeft zij ons bijzonder goed door deze moeilijke dagen geleid en gesteund.

Alle wensen

Alles was heel erg mooi geregeld en ook als wij soms nog een verzoek hadden werd dat in werking gesteld en mogelijk gemaakt een hele goede service

Omdat het vooral in de Corona tijd heel moeilijk is om iets te regelen, ik had uitvaartverzorger; Robert Schepers en hij heeft alles tot in de puntjes enorm goed weten te regelen en ook zeer goede adviezen en begeleiding gegeven mijn complimenten zoals hij de hele begrafenis heeft geregeld en begeleid, zal hem zeker bij iedereen aanprijzen.

Prettige werkwijze

De wijze waarop wij als nabestaanden begeleid zijn. Zeer netjes en professioneel.

Goede begeleiding

voor de goede begeleiding na het overlijden van mijn zus.

Onze wensen

Alles is word goed geregeld en er word rekening met je wensen gehouden