Recensies

Vriendelijk team

vriendelijk en behulpzaam bij alles

Met alle zorg voor mijn geliefden

Dit komt vooral door de begeleiding door Margriet Krook. Wat een geweldige klik was daar zodat de uitvaart van mijn geliefde alle zorg en aandacht kreeg. Zij ging compleet in op ons gevoel was meelevend en kwam met mooie ideeen die aansloten bij onze manier van hoe wij graag de uitvaart plechtigheid wilde verzorgen. Niks was te veel. Mede door haar is het een mooi, waardig maar vooral eigen afscheid geweest waar niets aan het toeval is overgelaten. Heb achteraf niets gehad wat we zijn vergeten. In al zijn facetten zo mooi!

Respectvol

De begeleiding was zeer professioneel en toonde veel respect en betrokkenheid. Dit heeft ons veel goed gedaan.

Met goede zorgen

Robert Schippers heeft ons enorm goed begeleid gedurende het traject. De meeste zorgen werden ons uit handen genomen.

Persoonlijk op afstand maar toch dichtbij

Zeer persoonlijke en vakkundige begeleiding met oog voor de details

Zeer goed

Persoonlijke begeleiding was zeer goed

Respectvol

Heel respectvol en betrokken.

Het was helder en soepel, zeer goede ervaring !

Ik heb nu 2 begrafenissen samen met Monuta uitgevoerd, waarbij ik zowel de verstandhouding en directe communicatie zeer op prijs heb gesteld.

Perfecte ondersteuning door Margriet

Persoonlijke, professionele en respectvolle begeleiding heeft ondanks de Corona beperkingen een mooi afscheid mogelijk gemaakt. De ondersteuning die wij van Margriet Krook hebben gehad was hierbij onmisbaar en in ??n woord geweldig!

Zeer tevreden en wij kijken met een goed gevoel terug

Al onze wensen werden juist omgezet en wij werden goed geadviseerd. Margriet Krook begeleidde ons met veel warmte en betrokkenheid door de dagen rond de uitvaart van mijn vader en verzette zelfs haar vrijde dagen om ons ook op de dag van de bijzetting ter zijde te kunnen staan. Buitengewoon en wij zijn haar daarvoor zeer dankbaar. Het voelde alsof Margriet al lang een vriendin van de familie is en door haar hartelijkheid en lieve rustige aard heeft zij ons bijzonder goed door deze moeilijke dagen geleid en gesteund.