Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zwolle gemiddeld met een

9,3
81 beoordelingen
97% beveelt Monuta Zwolle aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Meine liebe Ehefrau Geertje (Geke)Rekers wurde Beginn August 2023 durch ihr Krebsleiden abberufen . Ein Feste Burg ist unser Gott , ein gute Wehr und Waffe" , die aber nicht immer hilft den geliebten kranken Menschen zu retten. Die Monuta Uitvaartsverzekering und die Organisation der Beerdigung meiner Frau , lagen vertrauensvoll in Haenden von Uitvaartsbegleiter Rober Schepers , ein Mensch mit Herz - Seele und Mitmenschlichkeit , ein Charaktermensch , der diesen letzten Dienst an meiner Lieben Frau nicht nur gut organisiert und ausgefuehrt hat , sondern uns den Angehoerigen mit Rat - Tat und aktiver Teilnahme und Zuwendung zur Seite stand. In den letzten 15 Jahren habe ich an ca. 100 Beerdigungen , weltweit, teilgenommen. Nirgendwo habe ich einen charakterstarken und mitfuehlenden Uitvaartsbegleiter wie Robert Schepers getroffen. Wenn ich eines Tages Sterben sollte und Robert Schepers noch in Dienst sein , will ich bei meiner Frau beigesetzt werden und ich bestimme heute schon , dass dann Robert Schepers auch mein Uitvaartsbegleiter sein wird.

Meer lezen
Alfons Van Compernolle
9040 Gent (B )
18-09-2023
10

Van het melden van overlijden tot aan de uitvaart was er een fijn contact met de medewerkers van Monuta, Met name met de uitvaartverzorgster. Je kunt een afscheid maar één keer doen en daarin heeft Nadya ons perfect geholpen.

Meer lezen
Esther
Zwolle
05-09-2023
10

Ik heb goede ervaringen op alles.

Meer lezen
Dicky
Zwolle
04-09-2023
10

De uitvaartwensen heeft mijn man voor zijn overlijden uitvoerig kunnen bespreken met de uitvaartverzorger dhr John Sijpkes en het gaf hem veel rust dat hij er op kon vertrouwen dat alles werd uitgevoerd zoals hij het graag zou zien. Dat was voor ons erg belangrijk. De dames van de laatste verzorging hebben alles ook zeer respectvol gedaan wat ik erg belangrijk vond en bijzonder waardeerde. De crematie was perfect, persoonlijk en met gepaste humor en geheel volgens de wensen van mijn man verzorgd door dhr Sijpkes. Achteraf hebben wij ook erg veel positieve reacties gekregen op de mooie uitvaart en daar ben ik blij mee want ik was ook uiterst tevreden.

Meer lezen
Eugenie van der Stap
Zwolle
01-09-2023
5

Het was de uitvaart van mijn vader. Foto's en muziek waren totaal niet op elkaar afgestemd. 10 foto's bij een liedje van 3 minuten, is 180 seconden gedeeld door 10, is 18 tellen per afbeelding. In plaats daarvan werden ze er doorheen gejaagd, waarna ze weer opnieuw werden vertoond. Na de derde keer begon begon het kolderiek te worden. Het verbaasde ons dat de medewerker dat blijkbaar niet zelf kon bedenken... Liefdeloos lopendebandwerk.

Meer lezen
Harry
Utrecht
26-07-2023
10

Door dhr Sijpkes werd de crematie van mijn man Clemens geregeld en dat was in één woord: prachtig en precies zoals mijn man het had gewenst. In de voorgesprekken waren de wensen al uitgesproken en dit werd mooi, respectvol en met gepaste humor bij de crematie opgevolgd. Wat een groep dames ook voor de laatste verzorging en de verzorging bij de opbaring thuis ook erg mooi en lief hebben gedaan. Zelf ben ik ook gelukkig verzekerd bij Monuta wat een gerust gevoel geeft.

Meer lezen
Eugenie
Zwolle
24-07-2023
10

De uitvaart is precies gegaan zoals wij voor ogen hadden. Deze is perfect verzorgt door Monuta.

Meer lezen
Veroniek
Enschede
16-07-2023
9

Zeer goed

Meer lezen
Paul
Zwolle
28-06-2023
10

Ik ben de moeder van onze kinderen, Kirsten Voogd en Alexander VOogd en kon niet zelf tegenwoordig zijn bij de begravenisceremonie. Hebt U een copie van de opgenomen begravenis?

Meer lezen
Fokkolina D. VOLCKMANN- BOLT (DUitsl). Ex Ehefrau
Aidenbach. Duitsland
24-06-2023