Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Zwolle gemiddeld met een

9.5
23 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Zwolle aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Professionele organisatie die alles uitstekend op orde heeft en beschikt over invoelende, deskundige en doortastende medewerkers. Ik heb het bijzonder gewaardeerd dat de uitvaartbegeleider haar geplande vakantie heeft uitgesteld om de het afscheid van mijn echtgenote te begeleiden. In een verdrietige tijd was Monuta een grote steun.

Meer lezen
Fons
Zwolle
09-01-2022
10

Een schol dat mijn vader plotseling was overleden. hij had geen uitvaartverzekering. Monuta was de eerste die in mij opkwam( terwijl ik zelf een andere uitvaartverzekering heb?!) Gelijk met het eerste telefoontje al heel vriendelijke en goed geholpen en een paar uur later hadden wij Inge Koning in huis om alles voor ons te regelen. geen idee wat er dan allemaal op je afkomt als dit je eerste overlijden dichtbij is. Maar Inge heeft ons echt met alles heel goed geholpen en was ook een prettige vrouw om tijdens de uitvaart bij ons te hebben om ons erdoor heen te helpen.

Meer lezen
Jacinta Kiffen-Spanhak
Zwolle
03-01-2022
10

De uitvaartverzorgster was geweldig, empatisch en punctueel.

Meer lezen
Jantje
Roden
08-12-2021
10

Goed contact met de medewerkster die mee dacht mrt de uitvoering.

Meer lezen
Thijs
Hasselt
02-11-2021
10

….. aan de juiste wijze waarop wij afscheid hebben mogen nemen van onze (schoon-)vader en opa. Een juiste invulling en begeleiding van Monuta Zwolle maakt dat wij -ondanks deze droevige omstandigheden- een tevreden gevoel hebben overgehouden aan deze periode. Bij deze bedankt aan Inge en Martina voor het juiste gevoel- en steun hierbij!

Meer lezen
Gerrit
Lochem
06-10-2021
10

Monuta heeft ons het afscheid gegeven die wij wilde voor onze dierbare. Niks was teveel, met elk aspect werd meegedacht. Dankbaar dat zij een zware week dragelijk hebben gemaakt.

Meer lezen
E. vZR
Zwolle
06-10-2021
10

Wij hebben een fijne ervaring gehad rond de uitvaart van mijn vader. Femke heeft er alles aan gedaan om het goed te laten verlopen op een heel persoonlijke en prettige manier.

Meer lezen
Thea
Amsterdam
08-09-2021
8

Ik heb Monuta erg goed beoordeeld - zelfs met een 10. Nu ben ik in rouw. Ik heb geen zin in dit constant beoordelen van jullie als bedrijf. Ik kan alleen concluderen dat jullie onzeker zijn over wat jullie doen en denken dat het misschien niet goed is. Jammer! Er waren nog genoeg beoordelingsmomenten met mijn begravenisbegeleider. Het is geen dagje uit dat jullie verkopen dat constant beoordeeeld moet worden, of misschien denken jullie dat wel. Johjn Butterfiedl

Meer lezen
John
Zwolle
03-06-2021
10

Er is goed naar onze wensen geluisterd, heel prettig was dat en we kijken er als nabestaande goed op terug.

Meer lezen
Sonja
Wijhe
11-04-2021

De begeleiding was zeer professioneel en toonde veel respect en betrokkenheid. Dit heeft ons veel goed gedaan.

Meer lezen

mevrouw Van Ommen

Ik heb nu 2 begrafenissen samen met Monuta uitgevoerd, waarbij ik zowel de verstandhouding en directe communicatie zeer op prijs heb gesteld.

Meer lezen

heer Zijlstra