Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zwolle gemiddeld met een

9,3
104 beoordelingen
96% beveelt Monuta Zwolle aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

7

De uitvaartverzorgster heeft haar werk perfect gedaan, respectvol en meelevend. Het inzicht in de financiële kant van een uitvaart, iets waar je je op dat moment niet mee bezig wilt houden, liet nogal wat te wensen over.

Meer lezen
Peter Teekens
Meppel
04-06-2024
10

Zeer correct en prettig geholpen door het team van Monuta Zwolle met alle zaken rondom de uitvaart van vader. Alle tijd en aandacht voor persoonlijke wensen van de familie in combinatie met kennis, ervaring en aanpak van de mensen van Monuta. Kijken terug op een goed en waardig afscheid.

Meer lezen
Frank
Heerenveen
16-05-2024
10

Absoluut geen kommentaar

Meer lezen
Henk
Zwklle
02-05-2024
10

Wij hebben het als prettig en warm ervaren . zeer goede verzorging van de dames die de overledene verzorgt hebben . Nadya dacht met ons mee ,vakkundig meelevend .

Meer lezen
carla Goudswaard
Elspeet
15-04-2024
8

Helder en duidelijk advies en plezierig contact. Alle afspraken zijn nagekomen.

Meer lezen
Jacqueline
Richters
03-04-2024
9

Monuta kan ik gerust aanbevelen

Meer lezen
Treep
Hattem
18-03-2024
8

We hebben hele goede begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart gehad van Monuta uitvaartbegeleiding. Open contact, rust en hebben ons ontzorgd in onze grootste nachtmerrie. Qua administratieve afhandeling kan Monuta nog verbeteren. Ik heb er vertrouwen in dat alles prima opgepakt wordt, maar lange doorlooptijd van afhandelen facturen in verhouding tot de warme, betrokken, snelle begeleiding van de uitvaartbegeleider.

Meer lezen
Valerie
Zwolle
06-03-2024
8

Het was goed geregeld

Meer lezen
Janny
Nunspeet
04-03-2024
10

Zou ik zeker aan aanraden .goed geregeld van begin tot het eind.

Meer lezen
Jan
Zwolle
15-02-2024