Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,1
Gebaseerd op 189 recensies

Voor een uitvaart in Zwolle

Na een overlijden is de behoefte aan steun en een helpende hand zeer gewenst. Monuta Zwolle neemt u graag de zorg tijdens de dagen tot de uitvaart in Zwolle uit handen. Vandaag de dag kan en mag er veel en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om uw wensen voor een uitvaart in Zwolle kenbaar te maken. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken via 038 - 42 11 933.

Betrokken uitvaartverzorgers

Bij ons werken uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring, die hun weg kennen in Zwolle en bekend zijn met de lokale gebruiken. Wij vinden persoonlijk betrokkenheid belangrijk, en daarom wordt u altijd door één vaste uitvaartverzorger bijgestaan. Deze uitvaartverzorger staat iedere dag voor u klaar. Daarnaast hebben wij ons eigen team laatste verzorgers, collega’s wij nauw mee werken. Wij verzorgen uw uitvaart op de locatie die u wenst. Of dit nu een begrafenis of crematie betreft.

Uitvaartwensen vastleggen

U staat niet dagelijks stil bij de wensen voor uw eigen uitvaart. Toch geeft het een geruststellend gevoel voor u en uw nabestaanden wanneer uw uitvaartwensen zijn vastgelegd. Anders weet alleen u wat uw laatste wensen zijn. Laat u bepaalde keuzes liever aan uw nabestaanden over? Ook dan is het goed om dit vooraf vast te leggen. Heeft u hulp nodig bij het vastleggen van uw uitvaartwensen? Eén van onze uitvaartverzorgers helpt u graag om samen uw uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen.

Neem contact met ons op

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Zwolle. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken via 038 - 42 11 933.

Meer informatie