Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 81 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

Alfons Van Compernolle
18-09-2023

Meine liebe Ehefrau Geertje (Geke)Rekers wurde Beginn August 2023 durch ihr Krebsleiden abberufen . Ein Feste Burg ist unser Gott , ein gute Wehr und Waffe" , die aber nicht immer hilft den geliebten kranken Menschen zu retten. Die Monuta Uitvaartsverzekering und die Organisation der Beerdigung meiner Frau , lagen vertrauensvoll in Haenden von Uitvaartsbegleiter Rober Schepers , ein Mensch mit Herz - Seele und Mitmenschlichkeit , ein Charaktermensch , der diesen letzten Dienst an meiner Lieben Frau nicht nur gut organisiert und ausgefuehrt hat , sondern uns den Angehoerigen mit Rat - Tat und aktiver Teilnahme und Zuwendung zur Seite stand. In den letzten 15 Jahren habe ich an ca. 100 Beerdigungen , weltweit, teilgenommen. Nirgendwo habe ich einen charakterstarken und mitfuehlenden Uitvaartsbegleiter wie Robert Schepers getroffen. Wenn ich eines Tages Sterben sollte und Robert Schepers noch in Dienst sein , will ich bei meiner Frau beigesetzt werden und ich bestimme heute schon , dass dann Robert Schepers auch mein Uitvaartsbegleiter sein wird.

Lees meer

Esther
05-09-2023

Van het melden van overlijden tot aan de uitvaart was er een fijn contact met de medewerkers van Monuta, Met name met de uitvaartverzorgster. Je kunt een afscheid maar één keer doen en daarin heeft Nadya ons perfect geholpen.

Lees meer

Dicky
04-09-2023

Ik heb goede ervaringen op alles.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zwolle

Na een overlijden is de behoefte aan steun en een helpende hand zeer gewenst. Wij zijn er in deze moeilijke periode voor u en nemen u de zorgen rondom het regelen van de uitvaart in Zwolle uit handen. Dat doen wij altijd met persoonlijke betrokkenheid. Bij Monuta in Zwolle werken uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring, die hun weg kennen in Zwolle en bekend zijn met de lokale gebruiken. Of u nu voor een begrafenis of crematie in Zwolle kiest, wij doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Wij leren u graag kennen. Daarom wordt u altijd door één vaste uitvaartverzorger bijgestaan, die dag en nacht bereikbaar is. 
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Zwolle uitvaartcentrum
Kantoor
Boeierweg 13
8042 PV Zwolle
Image
Monuta Kranenburg uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Kranenburg
Kranenburgweg 3
8024 AC Zwolle
Image
Crematorium Kranenburg Zwolle
Crematorium Kranenburg
Kranenburgweg 9
8024 AC Zwolle
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Robert Schepers
Uitvaartverzorger

Robert

Schepers

Lees meer over Robert

Image
John Sijpkes
Uitvaartverzorger

John

Sijpkes

Lees meer over John

Image
Nadya Medford
Uitvaartverzorger

Nadya

Medford

Lees meer over Nadya

Image
Uitvaartcentrum Zwolle Kranenburg

Uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle

Afscheid nemen kan op veel locaties. Kiest u voor een uitvaartcentrum in Zwolle, dan kunt u terecht in het prachtig gelegen uitvaartcentrum Kranenburg. De afscheidsdienst kan naar eigen wens ingevuld worden. In het uitvaartcentrum in Zwolle heeft u de mogelijkheid om tijdens de plechtigheid gebruik te maken van de vleugel of de geluidsinstallatie. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor livemuziek. En kunnen de genodigden niet fysiek bij het afscheid aanwezig zijn? Dan kunnen zij de afscheidsdienst via een livestream volgen. Uitvaartcentrum Kranenburg is een kenmerkend uitvaartcentrum in Zwolle waar een volledige uitvaart op één locatie kan worden verzorgd. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot koffietafel.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Zwolle werkt samen met de volgende lokale partners
Dragers
Draagkracht
Ontruimingsdienst
Zomerdijk Zwolle
Drukkerij
Upmeyer
Steenhouwer
Cuperus Gedenken
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht voor het regelen van een uitvaart in Zwolle?
U kunt terecht bij Monuta in Zwolle voor het regelen van een uitvaart in Zwolle.
Ik zoek een uitvaartcentrum in Zwolle, waar kan ik terecht?
In Zwolle kunt u terecht bij uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle. Het uitvaartcentrum in Zwolle, gelegen op landgoed Kranenburg biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. Denk aan de opbaring in één van de 24-uurs kamers, de afscheidsdienst voor zowel grote als kleine gezelschappen en de condoleance.