Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Zwolle

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Team Monuta
in Zwolle

Onze uitvaartverzorgers

Robert Schepers

In een tijd van afscheid nemen van een dierbare, wil ik ruimte geven en steun bieden aan de nabestaanden. Voor hen klaar staan met mijn ervaring en kennis van de mogelijkheden. Met respect dicht bij hen zijn op momenten dat zij daaraan behoefte hebben. Zodat het afscheid – ondanks alle pijn en verdriet – goed voelt. Dat is mijn motivatie..

Elise Weda

‘Wat heb jij veel met verdriet te maken en dat als emotiemens’, hoor ik vaak als ik vertel dat ik uitvaartbegeleider ben. Ik leg dan uit dat dit vak mij juist zoveel voldoening geeft. Het is fijn dat ik de mensen in hun waarde kan laten, dat er ruimte is voor verdriet en dat ik ook als mens geraakt kan worden. Ik wil graag helpen om vorm en uiting te geven aan emoties die soms moeilijk in woorden uit te drukken zijn.