Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Team Monuta
Zwolle

Onze uitvaartverzorgers

Robert Schepers

In een tijd van afscheid nemen van een dierbare, wil ik ruimte geven en steun bieden aan de nabestaanden. Voor hen klaar staan met mijn ervaring en kennis van de mogelijkheden. Met respect dicht bij hen zijn op momenten dat zij daaraan behoefte hebben. Zodat het afscheid – ondanks alle pijn en verdriet – goed voelt. Dat is mijn motivatie..

Femke Beekink

Sinds 2021 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta. Ik tracht nabestaanden bij te staan met een luisterend oor en met mijn passie voor organiseren neem ik de nodige zaken uit handen.
De dood is onzeker en ongrijpbaar, maar mijn werk en de dankbaarheid die daaruit voortvloeit maakt het voor mij concreet.  Ik vind het belangrijk om, in samenspraak met familie, iedere uitvaart een persoonlijke touch te geven. Dit alles doe ik met een moderne kijk op uitvaarten, waarbij klassieke etiquette en protocollen gerespecteerd worden.

Ik ben bij uitstek een gevoelsmens en dat is terug te zien in de gesprekken met nabestaanden. Ik probeer te allen tijde in te spelen op de behoeften van de families die ik begeleid.

Een uitvaart verzorgen waar nabestaanden, ondanks het verdriet, met een fijn gevoel op terug kunnen kijken; dat geeft me meer voldoening dan wat dan ook.

John Sijpkes

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties. Altijd met een winstoogmerk en altijd commercieel. Na zoveel jaar bekroop mij steeds meer het gevoel dat ik graag werk zou willen doen met meer betekenis voor de wereld en de mensen om mij heen. Ik vind het een privilege om mensen in het diepst van hun verdriet te mogen begeleiden naar een passend en voldaan afscheid van hun geliefde. Oprecht een voorrecht.

Het belangrijkste is de uitvaart het dichtst bij de wensen van de opdrachtgever(s) komt. Wat ik er van vind is niet belangrijk. Vaak vraagt men: “Wat is normaal?”. Ik antwoord dan altijd: “Niets is normaal, zoals u het graag wilt, dat is wat normaal is en dat probeer ik voor u te regelen”.

Martina Bosch-Koops

Iedereen verdient een mooi afscheid. Dit vond ik belangrijk toen ik in 2017 begon bij Monuta en dat vind ik nog steeds. Wanneer iemand komt te overlijden worden de nabestaanden niet alleen overspoeld met emoties, maar ook met allerlei zorgen betreffende zaken die geregeld moeten worden. Deze zorgen neem ik hen graag uit handen. Door goed te luisteren en met de familie mee te denken probeer ik een afscheid neer te zetten waar de nabestaanden zich goed bij voelen. Een afscheid die een dierbare verdient!

Nadya Medford