Uitvaartverzorgers

Onze uitvaartverzorgers in Zwolle hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Maak gerust een afspraak met één van onze uitvaartverzorgers. U bespreekt dan bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom een uitvaart of laat uw uitvaartwensen vastleggen. 

Ons team in Zwolle bestaat niet alleen uit uitvaartverzorgers. De medewerkers van de laatste verzorging komen bij u thuis om de laatste verzorging van uw overleden dierbare (samen met u) te verzorgen. Op de pagina thuisopbaring en laatste verzorging leest u hier meer over. 

Robert Schepers

Uitvaartverzorger

In een tijd van afscheid nemen van een dierbare, wil ik ruimte geven en steun bieden aan de nabestaanden. Voor hen klaar staan met mijn ervaring en kennis van de mogelijkheden. Met respect dicht bij hen zijn op momenten dat zij daaraan behoefte hebben. Opdat het afscheid – ondanks alle pijn en verdriet – goed voelt. Dat is mijn motivatie.

Meer over mij

Margriet Krook

Uitvaartverzorger

Wensen vertalen in een mooi en waardevol afscheid. Daar wil ik u graag bij helpen. Elk mens is uniek, elk mens is anders. Daarom is het belangrijk dat het afscheid past bij uw dierbare. Een afscheid waar u, als nabestaande, met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Ondanks het vaak grote verdriet ben ik er voor u om samen alles omtrent het overlijden te regelen, het geven van adviezen en u op gepaste wijze steun te geven.

Meer over mij

Elise Weda

Uitvaartverzorger

‘Wat heb jij veel met verdriet te maken en dat als emotiemens’, hoor ik vaak als ik vertel dat ik uitvaartbegeleider ben. Ik leg dan uit dat dit vak mij juist zoveel voldoening geeft. Het is fijn dat ik de mensen in hun waarde kan laten, dat er ruimte is voor verdriet en dat ik ook als mens geraakt kan worden. Ik wil graag helpen om vorm en uiting te geven aan emoties die soms moeilijk in woorden uit te drukken zijn.

Meer over mij

Waarom Monuta Zwolle?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Zwolle