Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Team Monuta
Zwolle

Onze uitvaartverzorgers

Robert Schepers

In een tijd van afscheid nemen van een dierbare, wil ik ruimte geven en steun bieden aan de nabestaanden. Voor hen klaar staan met mijn ervaring en kennis van de mogelijkheden. Met respect dicht bij hen zijn op momenten dat zij daaraan behoefte hebben. Zodat het afscheid – ondanks alle pijn en verdriet – goed voelt. Dat is mijn motivatie..

John Sijpkes

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties. Altijd met een winstoogmerk en altijd commercieel. Na zoveel jaar bekroop mij steeds meer het gevoel dat ik graag werk zou willen doen met meer betekenis voor de wereld en de mensen om mij heen. Ik vind het een privilege om mensen in het diepst van hun verdriet te mogen begeleiden naar een passend en voldaan afscheid van hun geliefde. Oprecht een voorrecht.

Het belangrijkste is de uitvaart het dichtst bij de wensen van de opdrachtgever(s) komt. Wat ik er van vind is niet belangrijk. Vaak vraagt men: “Wat is normaal?”. Ik antwoord dan altijd: “Niets is normaal, zoals u het graag wilt, dat is wat normaal is en dat probeer ik voor u te regelen”.

Nadya Medford

Zoals veel mensen kwam ik in aanraking met de uitvaartbranche tijdens een minder leuke gebeurtenis. Door mijn persoonlijke ervaring met het overlijden en het repatriëren van mijn moeder, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om persoonlijke aandacht en tijd aan nabestaanden te besteden. Deze ervaring heeft ook mijn interesse gewekt door het verzorgen van uitvaarten.  

Daarom heb ik besloten om de opleiding tot uitvaartbegeleider te gaan volgen. Gezien mijn Caribische achtergrond wil ik ook aan hen de mogelijkheid geven om een afscheid voor te bereiden met een persoonlijke Caribisch tintje. Niets is standaard, normaal of gebruikelijk; er is heel veel mogelijk! Samen met de nabestaanden kijk ik naar wat past bij de overledene en wat op hun wensen aansluit.