Waarom Monuta Krimpenerwaard?

  • Lokaal bekend met gebruiken en tradities
  • Uw wensen staan centraal
  • Wij zijn er voor u; voor, tijdens en na de uitvaart
  • Voor iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8

Uitvaart regelen Krimpen aan den IJssel en regio Krimpenerwaard

Bij het overlijden van een dierbare wilt u graag met warmte en begrip geholpen worden. Onze uitvaartverzorgers leveren maatwerk op basis van ieders wens en budget. Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met ons, want er kan meer dan u misschien denkt. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken via 0182 - 512 231. Ook als u niet of elders verzekerd bent.

Uitvaarverzorgers kennen de lokale gebruiken

Bij Monuta Krimpenerwaard werken uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring, die hun weg kennen in de regio en bekend zijn met de lokale gebruiken. Wij vinden persoonlijk betrokkenheid belangrijk, en daarom wordt u altijd door één vaste uitvaartverzorger bijgestaan. Deze uitvaartverzorger staat iedere dag voor u klaar. Wij verzorgen uw uitvaart op de locatie die u wenst. Of dit nu een begrafenis of crematie betreft.

Vooraf inzicht in de kosten

Vaak weten mensen niet dat ze hun wensen bij leven al kunnen bespreken met een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorgers van Monuta kunnen u informeren over wat er allemaal mogelijk is in de regio Krimpenerwaard. Ze denken mee over een persoonlijke invulling van de uitvaart en geven inzicht in de mogelijkheden en daar bijhorende kosten. Uw nabestaanden mogen ook deelnemen aan het gesprek, eventueel kan het gesprek bij u thuis plaatsvinden.

Ook na de uitvaart zijn we er voor u

Onze nazorgconsulent neemt na de uitvaart contact met u op. Door goed te luisteren kan hij inspelen op waar behoefte aan is. Soms is dat  hulp bij de rouwverwerking, of rond praktische zaken bij het afwikkelen van de nalatenschap. Ook kunnen we nabestaanden helpen bij het opnieuw socialiseren nadat een dierbare is weggevallen. Of adviseren over de mogelijkheden voor het bewaren van de as.

Meer informatie over een uitvaart?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een uitvaart? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0182 - 512 231. Wij zijn bij een overlijden dag en nacht bereikbaar.

Neem contact op voor informatie over een uitvaart