Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 17 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

sabina
20-06-2022

Respectvol en van begin tot eind naast ons gestaan. Fijne begeleiding en zorg voor iedereen. Volledig geluisterd naar alle wensen en alles voor elkaar krijgen tot in de puntjes . Bedankt toni en team!

Lees meer

Sonja
03-06-2022

Ik kan Monuta zeker aanbevelen. Vriendelijke mensen die je bijstaan en voorzien van goed advies .

Lees meer

Corrie
19-05-2022

Netjes, professioneel en tegelijkertijd begripvol. Heel fijn.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Krimpenerwaard

Bij het overlijden van een dierbare wilt u graag met warmte en begrip geholpen worden. Want er komt veel op u af in een korte tijd, terwijl u ook in alle rust afscheid wilt nemen. Monuta in de regio Krimpenerwaard begrijpt dit. Wij regelen voor iedereen een passend afscheid. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Bij ons werken uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring, die hun weg kennen in de regio en bekend zijn met de lokale gebruiken. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid belangrijk, en daarom wordt u altijd door één vaste uitvaartverzorger bijgestaan. Deze uitvaartverzorger staat iedere dag voor u klaar. Wij verzorgen uw uitvaart op de locatie die u wenst. Of wij nu een begrafenis of crematie regelen in de regio Krimpenerwaard. Monuta is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bespreek uw ideeën en wensen vrijblijvend met ons, want er kan meer dan u misschien denkt.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Gouda uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum
Aalberseplein 1
2805 EG Gouda
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jill Murel
Uitvaartverzorger

Jill

Murel

Lees meer over Jill

Image
uitvaartverzorger-kees-van-hoorn
Uitvaartverzorger

Kees

van Hoorn

Lees meer over Kees

Image
Tonnie de Coo
Uitvaartverzorger

Tonie

de Coo

Lees meer over Tonie

Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de regio Krimpenerwaard, dus in Krimpen aan den IJssel en omgeving.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.