Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0182 - 512 231

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Online herdenken op Memoria

Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een boodschap achterlaten, condoleren of een livestream bekijken.

U kunt inloggen op de pagina www.monuta.memoria.nl.

0182 - 512 231
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Krimpenerwaard

Vaak kiest men bewust voor het regelen van een begrafenis in de regio Krimpenerwaard en omgeving. Bijvoorbeeld vanwege een geloofsovertuiging, of omdat men een plek wil om naar terug te keren. In de regio Krimpenerwaard vindt u verschillende begraafplaatsen, ieder met hun eigen sfeer. Zo komen wij vaak op de begraafplaats in Dijkambacht, maar ook op begraafplaatsen in Westeinde, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en op verschillende begraafplaatsen in Krimpen aan den IJssel. Van de dragers tot aan het rouwvervoer, Monuta staat u bij in iedere stap.

0182 - 512 231
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Krimpenerwaard

Het merendeel van de uitvaarten in de regio Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel is een crematie. De kosten van een crematie zijn vaak lager dan bij een begrafenis. Nabestaanden hoeven geen graf te onderhouden, of zich druk te maken over het verlengen van grafrechten. In de gemeente Krimpenerwaard is geen crematorium, maar er zijn diverse crematoria in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Maar u hoeft niet voor dit crematorium te kiezen. U bent vrij in uw keuze voor crematoria. Wij staan u overal in Nederland bij.

0182 - 512 231
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de regio Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen.

0182 - 512 231