Uitvaartverzorgers

Tonie de Coo

Uitvaartverzorger

In 2001 ben ik gaan werken in de uitvaartbranche. Hierdoor ken ik bijna alle facetten die horen bij het verzorgen van een uitvaart. Van het assisteren bij uitvaartdiensten tot het verzorgen van de overledene en het begeleiden bij rouwbezoeken. Sinds een aantal jaar ben ik Uitvaartverzorger.

Als Uitvaartverzorger regel ik alles rondom een uitvaart en begeleid ik de afscheidsdienst. Daarnaast houd ik de administratie bij en doe ik aan nazorg.

Meer over mij

Jill Murel

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Jill Murel en ik ben geboren in 1978. Samen met mijn partner en drie dochters woon ik in de Hoeksche Waard. Al vanaf jongs af aan intrigeerde de begraafplaats mij en op mijn vijftiende wist ik het zeker: ik word uitvaartverzorger. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Monuta en sinds 2012 ben ik uitvaartverzorger. Ik doe mijn werk met liefde en affiniteit en behandel de nabestaande zoals ik zelf behandeld wil worden.

Meer over mij

Kees van Hoorn

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Kees van Hoorn, ik zag het levenslicht in 1963, ben getrouwd en heb vier kinderen. Sinds 1997 werk ik in het cluster Rijnmond van Monuta, waarvan de laatste vijf jaar in Schiedam en omstreken. Toen ik bij mijn vorige baan een vacature tegenkwam voor uitvaartverzorger in Rotterdam en omstreken heb ik meteen gesolliciteerd. Ik heb gekozen voor het vak van uitvaartverzorger, omdat ik het fijn vind om nabestaanden te helpen in de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare.

Meer over mij

Waarom Monuta Krimpenerwaard?

  • Lokaal bekend met gebruiken en tradities
  • Uw wensen staan centraal
  • Wij zijn er voor u; voor, tijdens en na de uitvaart
  • Voor iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent

Werkgebied