Actueel

Veel belangstellenden voor herdenkingsbijeenkomst

Monuta Landsman heeft op zondag 27 november een herdenkingsbijeenkomst georganiseerd in het Fulcotheater. Vooraf konden belangstellenden de namen van hun overleden dierbare(n) insturen. Tijdens een ceremonie vol licht en kaarsen werden 106 namen voorgelezen. Daarnaast waren er onder meer muzikale bijdragen van musicalster Suzan Seegers en het lokale dameskoor Dutch Pride. In totaal bezochten maar liefst 230 nabestaanden dit evenement.

Vader en dochter in aangrijpende commercial Monuta

In de nieuwe Monuta commercial ‘Vader en dochter’ staan opnieuw nabestaanden centraal. Want; nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg.

De aangrijpende commercial toont hoe een man worstelt met het feit dat hij zijn dochter moet vertellen dat een dierbare is overleden. Wie deze dierbare is, laat Monuta in het midden en over aan u als kijker. Bekijk de nieuwe commercial van Monuta.

Het Team Bijzondere Uitvaarten van Monuta

Sommige uitvaarten vragen om een speciale manier van werken. Deze uitvaarten hebben unieke elementen die niet dagelijks voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om grote, complexe uitvaarten, uitvaarten met mediabelangstelling of uitvaarten waarbij protocol en ceremonieel een belangrijke rol spelen.

Bij deze uitvaarten, maar ook herdenkingsbijeenkomsten of stille tochten, ondersteunt het Team Bijzondere Uitvaarten van Monuta. Dit team bestaat uit een aantal medewerkers die door het hele land ingezet kunnen worden.

“Nog een laatste tip…”

Schoorvoetend kwam Mariëlle het uitvaartcentrum binnen, nog vol ongeloof van hetgeen gebeurd was.

In de rouwkamer lag haar beste vriend, 40 jaar oud. Hij had zelf een eind aan zijn leven gemaakt. Nu kwam zij om afscheid van hem te nemen. “Mag ik hem aanraken?”, vroeg zij “is dat niet eng?” “Doe maar, geef hem een kus als je wilt” zei ik, dat deed ze. Ze vertelde over hem, hoe belangrijk hij voor haar was, haar levensmaatje. Ik dacht aan een citaat van de Franse schrijver Albert Camus :
‘Wat men een reden om te leven noemt is tevens een uitstekende reden om te sterven.’