Uitvaartverzorger

Monuta Kamperman werkt in Lochem en omgeving met een hecht team van gastdames en uitvaartverzorgers. Ons doel is ervoor te zorgen dat nabestaanden met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid van hun dierbare. Daar dragen wij op alle mogelijke manieren aan bij. Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor.

Werkzaam in regio Lochem

Onze gastdames werken alleen op ons uitvaartcentrum in Lochem. Onze uitvaartverzorgers zijn in een groter gebied werkzaam: onder meer in Borculo, Ruurlo, Laren en omliggende plaatsen.

Wilko Eijkelkamp

Uitvaartverzorger
Vorden

"Bovenal ben ik er voor de nabestaanden. Voor de uitvaart, maar ook erna. Vooral dat is de passie die ik heb voor mijn vak."

Toen mijn vader overleed was ik erg onder de indruk van het werk dat de uitvaartverzorger deed. Vanaf dat moment wist ik dat ik dit werk ook wilde gaan doen. Sinds 2007 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger en tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van deze keuze.

Meer over mij

Corien Gerritsen

Uitvaartverzorger

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Monuta als uitvaartverzorgster. De rode draad in mijn gehele loopbaan tot nu toe is dienstverlening en verbinding. Voor mij is het werken in de uitvaartzorg het hoogst haalbare, want afscheid nemen kunnen we slechts eenmaal en dat verdient extra aandacht en zorg. Door met u in gesprek te gaan en te luisteren naar uw verhaal gaan wij op zoek naar de juiste vorm om uw dierbare  een mooi, passend en persoonlijk afscheid te geven.

Meer over mij

Erica Ubbink

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Erica Ubbink en sinds juni 2018 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta.  Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik er van hou om mensen bij te kunnen staan in tijden waarin ze iemand nodig hebben. Ik ben een “mensen-mens” en vind het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel terug kan kijken op een afscheid dat bij hun past.

Meer over mij

Jessica Marsman

Uitvaartcoördinator

Mijn naam is Jessica Marsman, ik ben uitvaartcoördinator bij Monuta sinds januari 2013. Eerst voor Doetinchem/Ulft-Winterswijk en nu voor Lochem en omgeving. Ik heb daarvoor altijd in de dienstverlening gewerkt als projectmanager in het toerisme, maar was op zoek naar werk met meer betekenis en voldoening. Dat heb ik hier gevonden.

Meer over mij

Joke Reilink

Uitvaartmedewerker

Het is niet de meest voor de hand liggende keuze om bij een uitvaartcentrum te gaan werken, maar toch koos ik er bewust voor om in 2011 bij Monuta in Holten te gaan werken. Door betrokkenheid bij overlijden van naaste familie en in de buurt in Holten waar ik woon, is er de interesse ontstaan om in deze branche te gaan werken. Ik vind het prettig om een verzorgende taak uit te kunnen voeren.

Meer over mij

Mary Rekveld

Uitvaartmedewerker

Na 23 jaar met veel passie en enthousiasme in de geboortezorg te hebben gewerkt, was mijn wens groot om in de uitvaartzorg families te mogen ontzorgen en bij te dragen aan een waardig afscheid. De afwisseling van werkzaamheden geven mij veel energie en een goed gevoel. Professionaliteit, warmte en persoonlijke betrokkenheid dat is waar wij als team Monuta Kamperman voor staan.

Meer over mij

Waarom Monuta Kamperman?

  • Gelegen naast gemeentelijke begraafplaats
  • Schitterend uitzicht vanuit landelijk gelegen aula
  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Lochem, Barchem, Laren Gld, Ruurlo, Borculo, Haarlo, Geesteren Gld en Gelselaar.