Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0573 - 45 13 13

Uitvaartcentrum Lochem

Afscheid nemen kan op iedere locatie. Kiest u voor een uitvaartcentrum in Lochem of omgeving, dan kunt u terecht bij ons eigen uitvaartcentrum in Lochem. Hier is een 24-uurskamer en een opbaarkamer, waar u op afspraak uw dierbare kunt bezoeken. Daarnaast is er een ruime aula, die omgebouwd kan worden tot koffiekamer. Omdat we vlak bij de begraafplaats gelegen zijn, vindt u bij ons alles op één plek. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot verzorging van de catering. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Aula uitvaartcentrum Lochem Kamperman
Image
Aula uitvaartcentrum Lochem Kamperman
Image
Koffieruimte uitvaartcentrum Lochem Kamperman
Image
Afscheidsdienst buiten uitvaartcentrum Lochem Kamperman

Aula en koffieruimte

Ons uitvaartcentrum heeft een grote aula met mooie raampartijen. In onze aula is plaats voor maximaal 80 tot 100 belangstellenden. We kunnen voor u een piano regelen als u dat wilt. Ook kunnen we een audio-opname maken van de plechtigheid. Het uitzicht op de weide is bijzonder mooi en bekend in de hele omgeving. Qua catering kunt u kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar ook een uitgebreid buffet. Of wat dacht u van lokale lekkernijen, vraag gerust naar de mogelijkheden. We maken het afscheid graag persoonlijk.

0573 - 45 13 13
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Lochem Kamperman
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Lochem Kamperman

Opbaren

Naast het thuis opbaren, of opbaren bij u in de buurt, kunt u ook kiezen voor een opbaring in de 24-uurskamer of in de opbaarkamer. Als u kiest voor de 24-uurskamer kunt u zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door er foto’s, kaartjes, bloemen of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Er is ook een eigen keuken en toilet beschikbaar. Kiest u voor de opbaarkamer, dan kunt u op afspraak op bezoek komen. Ook in deze comfortabele kamer kunt u rustig afscheid nemen. U kunt altijd met vragen of voor een luisterend oor terecht bij de gastvrouw die in het uitvaartcentrum aanwezig is. 

0573 - 45 13 13