Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0573 - 45 13 13

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Lochem

Wanneer een dierbare overlijdt, kan het fijn zijn om een dierbare te bezoeken bij het graf. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom men kiest voor een begrafenis. Vrijwel ieder dorp in de regio van Lochem heeft een eigen begraafplaats en een aantal kerken heeft zelfs een eigen kerkhof. Wanneer u een begrafenis wilt regelen in Lochem, is het daarom fijn dat Monuta Kamperman precies weet wat er waar mogelijk is. In Gelselaar loopt u na het afscheid in de kerk bijvoorbeeld zo naar de begraafplaats. Over dit soort zaken denken wij met u mee. Samen helpen we u de begrafenis te regelen in Lochem en omgeving. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

0573 - 45 13 13
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Lochem

Voor het regelen van een crematie in Lochem zijn verschillende locaties beschikbaar in de regio. Als uitvaartverzorger kennen wij al deze locaties, zodat we u kunnen adviseren over een locatie die past en de lokale mogelijkheden. Wilt u dat we u helpen om een crematie te regelen? Dat kan, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij werken in de regio Lochem, in plaatsen als Borculo, Ruurlo en Haarlo. Maar ook in omliggende plaatsen en elders in het land kunnen we u tot steun staan. Wilt u een crematie regelen in Lochem? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

0573 - 45 13 13
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Lochem, Barchem, Laren Gld, Ruurlo, Borculo, Haarlo, Geesteren Gld en Gelselaar. Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0573 - 45 13 13