Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0573 - 45 13 13

Team Monuta
Lochem

Onze uitvaartverzorgers

Wilko Eijkelkamp

Toen mijn vader overleed, was ik erg onder de indruk van het werk dat de uitvaartverzorger deed. Vanaf dat moment wist ik dat ik dit werk ook wilde gaan doen. En tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van deze keuze. Het werk van een uitvaartverzorger is heel afwisselend. Ik regel alle zaken rondom de uitvaart, voer deze uit, onderhoud contacten met betrokken instanties en regel de administratie die erbij komt kijken. Maar het werk heeft ook een creatieve kant. Zo zorg ik voor de tekst en het ontwerp van bijvoorbeeld de rouwkaart en de advertentie. Maar bovenal ben ik er voor de nabestaanden. In de dagen voor de uitvaart, maar ook na die tijd. Ik heb passie voor mijn vak en kan families die een dierbare hebben verloren helpen en begeleiden in een periode waarin zij het moeilijk hebben. En dankzij een individuele benadering en mijn creativiteit, kan ik de familie een passend afscheid bieden.