Recensies

Bij Monuta Kamperman vinden we het belangrijk dat u met een goed gevoel kunt terugkijken op het afscheid. Inmiddels hebben we vele positieve reacties mogen ontvangen op onze dienstverlening in onder meer Lochem, Borculo en Ruurlo. Deze recensies delen wij graag met u. 

Schrijf zelf een recensie

Heeft u ook een ervaring die u graag met ons wilt delen? Dan kunt u ook zelf een recensie schrijven. Namens ons hele team alvast hartelijk dank!

 

Warm onthaal

We zijn heel goed opgevangen prettig kunnen overleggen

Crematie

Beste Rene Namens de familie Roessink willen wij u danken voor alle goede,nette,en correcte zorg rondom de crematie van vader Roessink. Tevens gaat onze dank ook uit naar Margreet Jansen als spreekster uw aanbeveling wordt hierin ook ten zeerste gewaardeerd. Wij zullen u dan ook van harte aanbevelen Bij andere nabestaanden indien van toepassing. Nogmaals dank

Monuta is er voor ons

Vanaf het eerste contact hebben wij als nabestaanden het gevoel gehad dat de Monuta er voor ons was. De steun en de adviezen en de persoonlijke begeleiding heeft ons door deze moeilijke tijd heen geholpen.

Vakbekwaam en keurig gehandeld

Rene is een keurige nette heer die alles voor onze vader/schoonvader/opa en familie keurig en netjes geregeld heeft. Iemand die echt verstand heeft van zijn vak.Voor, tijdens en ook zeker na de plechtigheid. Ook zijn collega Jeroen krijgt deze credits. Nogmaals namens onze familie, hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.

Goed en snel

Goede en snelle reactie.

Bijzonder empathisch

De persoonlijke benadering van in ons geval Jeroen Uhl was heel plezierig. Hij is een bijzonder empathische man.

Persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht die aan het geheel is gegeven was perfect.

Erg goed en netjes

De verzorging van de uitvaart was erg goed en netjes geregeld

Goed begeleid van begin tot eind

Al tijdens het 1ste telefoontje zijn wij goed ontvangen. Het eerste gesprek werden we van alles op de hoogte gesteld en de Monuta verzorger heeft ons alle tijd gegund om alles te bespreken en te vertellen wat en hoe we het wilden. Dit is zo gegaan tot het einde van de crematie. Een maand later hadden we nog een eindgesprek om zo onze beleving nog eens door te nemen. Dit vonden wij zeer prettig.

Gerrit, bedankt!

Snelle en zeer correcte benadering, afspraken die goed worden nagekomen. Goede vakmensen voor de verzorging en het kisten. Fijne begeleider (G. Wissink).