Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0573 - 45 13 13

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Kamperman gemiddeld met een

9.8
5 beoordelingen
100% beveelt Monuta Kamperman aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Correct en zoals het hoort

Meer lezen
mevrouw ramerman
Zutphen
28-09-2021
10

We zijn blij om voor het plotselinge overlijden van mijn man en onze vader voor monuta gekozen te hebben. Persoonlijke aandacht en net een beetje extra proberen te geven maakte het contact hartelijk en warm

Meer lezen
Annemarie
Silvolde
12-03-2021
10

Onze ervaring met Wilco was een fijne warme ervaring. Hij weet precies aan te voelen wat er van hem verwacht wordt en maakt het ook waar. Wij vonden het erg fijn dat hij ons begeleidde van het begin tot het eind. Hij heeft alles zo goed verzorgd voor ons waardoor wij ontspannen afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder.

Meer lezen
Monique
Apeldoorn
23-02-2021
9

Zeer schoon en net uitvaartcentrum. Mensen aldaar waren zeer behulpzaam.

Meer lezen
heer Botterman
Hengelo (Gld)
14-10-2020
10

Afstemmend vanuit goed luisteren en invoelen. Openstaan voor feedback. Alles is bespreekbaar en er is veel ruimte voor eigenheid in de vorm van eigen inbreng.

Meer lezen
Babette Bijloo-Kaal
Lochem
23-09-2020

We zijn heel goed opgevangen prettig kunnen overleggen. Het was een warm onthaal.

Meer lezen

Mevrouw Bouwmeester

Beste team Kamperman, Namens de familie Roessink willen wij u danken voor alle goede,nette,en correcte zorg rondom de crematie van vader Roessink. Tevens gaat onze dank ook uit naar Margreet Jansen als spreekster uw aanbeveling wordt hierin ook ten zeerste gewaardeerd. Wij zullen u dan ook van harte aanbevelen Bij andere nabestaanden indien van toepassing. Nogmaals dank

Meer lezen

Roessink
Maastricht

Monuta is er voor ons. Vanaf het eerste contact hebben wij als nabestaanden het gevoel gehad dat de Monuta er voor ons was. De steun en de adviezen en de persoonlijke begeleiding heeft ons door deze moeilijke tijd heen geholpen.

Meer lezen

Heer ten Harve