Waarom Monuta Kamperman?

  • Gelegen naast gemeentelijke begraafplaats
  • Schitterend uitzicht vanuit landelijk gelegen aula
  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,3
Gebaseerd op 80 recensies

Uw steun bij een uitvaart in Lochem en omgeving

Betrokken, meedenkend en ervaren: dat zijn de uitvaartverzorgers van Monuta Kamperman in Lochem. Wij beschikken over een eigen uitvaartcentrum in Lochem, maar kunnen ook gebruikmaken van andere opbaarruimtes en uitvaartlocaties bij u in de buurt. Want wanneer u afscheid moet nemen van uw dierbare, begrijpen wij dat u dit het liefste dicht bij huist doet. Of u nu in Ruurlo, Borculo of een van de andere kerkdorpen of buurtschappen woont, wij zijn er voor u en zijn u tot steun wanneer u een uitvaart moet regelen. Bel ons als u ons nodig heeft: 0573 - 45 13 13 (dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden).

 

Bel bij overlijden 0573 - 45 13 13

Afspraak maken

Samen geven we invulling aan het afscheid

Vaak weten families niet wat er allemaal mogelijk is rondom de uitvaart in Lochem en omgeving. Hield iemand enorm van zijn boerderij, dan kunnen we samen afscheid nemen op de deel of het erf. Verzamelde iemand vrachtwagens, dan zetten we een prachtige foto daarvan op de rouwkaart. Zo wordt een uitvaart echt persoonlijk. Daar denken we graag met u over mee. Daarom luisteren we altijd goed naar wat u ons verteld en naar wat uw wensen en die van de overledene zijn. Uw voorkeuren en wensen, samen met onze kennis van de mogelijkheden leiden tot een persoonlijke en passende begrafenis of crematie in de regio Lochem.

Liefde voor onze regio

Wij zijn trots op de Achterhoek en daar zijn wij niet alleen in. Op veel manieren komt dit ook terug bij de uitvaartverzorging. Zo zijn de ‘noabers’ in veel buurtschappen een grote steun voor de rouwende familie. In Borculo luiden de klokken een kwartier om het dorp op te hoogte te brengen van een overlijden. En bij veel uitvaarten wordt gevraagd naar Achterhoekse krentenwegge of kaneelcake van Bakkerij ten Broeke uit Lochem. Ook weten wij precies welke cafés bezocht worden voor een koffietafel. En voor de rouwbloemen, vragen we altijd waar de familie zelf de bloemen haalt. Dan halen wij de bloemen daar ook. Zo steunen we andere ondernemers in onze mooie streek.

Onderdeel van landelijk Monuta

Monuta Kamperman is onderdeel van Monuta. Daardoor profiteert u van de zekerheid van een grote organisatie, gecombineerd met persoonlijke en lokale uitvaartverzorging. Wij zijn er voor iedereen, of u bij Monuta bent verzekerd of bij iemand anders. Ook als iemand geen verzekering heeft, kunnen wij de uitvaart in Lochem en omgeving verzorgen. Ook over de kosten denken we graag met u mee.

 

Neem contact op om een uitvaart te regelen