Recensies

Super!

Wij hebben deze uitvaart, en al eerder die van mijn vader, door Heidi Markus laten verzorgen. Dit is de reden om dit ook nu weer te doen. Heidi is super!!!!!

Perfect

De perfect support en ondersteuning op elk uur van de dag tot in de late uren van Heidi Markus en de lokale support bij de uitvaart terplaatse.

Wat een vakvrouw!!

Een plotseling overlijden...je verdriet kent geen grenzen en tegelijk moet je gaan regelen. Via recensies terecht gekomen bij Heidi Markus. Vanaf het eerste contact heeft Heidi laten zien dat zakelijk en empathie te combineren valt. Luisteren naar je verdriet, luisteren naar je wensen en zaken voor je regelen. Iedere dag even contact en tijd. Wat ons het meest heeft ontroerd was de kleine toespraak die Heidi hield voor we onze geliefde vriendin de laatste keer uit haar huis droegen. In die kleine toespraak, toepasselijk opgeschreven op kleine briefjes, klonk zoveel respect en zoveel liefde, samengevat uit al onze gesprekken dat het iedereen opnieuw tot tranen roerde. Ik hoop dat mijn eigen overlijden nog even uitblijft maar ik weet dat ik, als Heidi dan nog steeds dit moeilijke maar mooie vak uitoefent, haar nog een keer aan mijn zijde wil hebben om mijn nabestaanden te steunen. Heidi, onze dank is onmeetbaar.

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de begeleiding door mevrouw Heidi. Zij weet op de juiste manier de begeleiding te geven en is heel hulpvaardig. Zeer tevreden hierover.

Vervulde wensen

Al de wensen van mijn overleden man en. Aan ons gezin zijn vervuld. En meer dan dat.

Empatisch

Heidi gaf n.a.v. een aan haar door ons gestuurde mail al zo uitgebreid de gewenste informatie en dacht zelf grondig mee. Dit alles al voorafgaand aan het overlijden van moeder. Heidi werd ??n van ons waar dat kon ( hoog empathisch vermogen)! Ook tevreden over mensen die moeder kwamen afleggen, chauffeur rouwauto enz.

Zoals verwacht

Alles liep zoals besproken en verwacht.

Erg tevreden

Nou ja ik ben in ieder geval heel tevreden over Heidi Markus dat was onze uitvaartverzorgster.

Tevreden!

Heidi was super voor ons. Ze luisterde, leefde mee, en gaf haar mening of hulp zodat we met een gerust gevoel alles konden regelen. Wij zijn erg tevreden over alles ........

Heidi Markus

Heidi Markus is in 1 woord fantastisch. Ze regelt alles goed en duidelijk . Denkt mee voelt mee en heeft voor ons veel betekend tijdens het afscheid van mijn vader. Wij zijn haar bijzonder dankbaar hiervoor . Mocht u ooit een uitvaartverzorger nodig hebben raden wij u zeker Heidi aan .