Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 209 7247

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Nuenen gemiddeld met een

9
17 beoordelingen
94% beveelt Monuta Nuenen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles is mogelijk bij monuta ,dan wordt het ook nog geregeld. overal wordt aan gedacht en met je besproken

Meer lezen
Simone Van De Voort
Someren eind
17-06-2022
10

Onze ietwat vage wensen zijn op zo'n mooie manier opgepakt en tot uiting gekomen bij het afscheid. Wij zijn helemaal ontzorgd in toch moeilijke tijden. De zorg die Monuta levert is professioneel maar ook erg zorgzaam en lief. Anita Vos, hartelijk dank voor alles!

Meer lezen
KB
Waalre
12-05-2022
10

Mijn lief verliezen .Een verdrietig gebeuren wat door monuta en dan in het bijzonder door Anita de Vos heel speciaal gemaakt werd en als heel bijzonder ervaren . Om met een warm gevoel op terug te kijken Ik heb er een vriendin bij gekregen

Meer lezen
Wilmy Bilstra
Oss
03-05-2022
10

Anita heeft ons echt heel goed geholpen bij het organiseren van het afscheid. Rustig, gewoon helder, stap voor stap en alles samen en in overleg. Echt aandacht voor details en hulp waar het nodig was. Een afscheid, volledig naar wens verlopen, met oprechte persoonlijke aandacht.

Meer lezen
John
Veldhoven
29-04-2022
8

Goede afstemming, contact en duidelijkheid over de gang van zaken en kosten.

Meer lezen
Johan
Helmond
04-04-2022
9

Zeer goed

Meer lezen
Erik
Veldhoven
02-03-2022
10

Mijn man/vader is plotseling overleden toen heeft Anita van monuta alles netjes en keurig de laatste wensen van mijn vader/man geregeld samen met Jacqueline

Meer lezen
Pascal
Eindhoven
18-02-2022
10

Wij hebben 2e kerstdag jl na zware operatie plotseling afscheid moeten nemen van mijn lieve man en vader. Mijn ouders waren verzekerd bij Monuta, en geen ervaring mee. We zijn Keurig en erg fijn geholpen door Bram Heijnens en Henri van der Staak. medewerkers Monuta. En de uitvaart was bij t Laar Beek en Donk. Van A tot Z hebben ze alles voor ons geregeld, want op zulk moment staat je wereld even stil. Dank hiervoor we kunnen terug kijken, op een heel mooi afscheid. We kunnen daarom Monuta aanbevelen bij iedereen.

Meer lezen
Gert-Jan van Grol
Sint-Oedenrode
16-02-2022
9

*

Meer lezen
Jan
Eindhoven
01-02-2022