Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 53 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Wilma
18-04-2024

Wij zijn heel erg warn en netjes geholpen .

Lees meer

Dick Zevenbergen
15-04-2024

Nemen veel uit handen wat prettig is op die momenten

Lees meer

Ellen Briër
17-01-2024

Na het overlijden van mijn moeder hebben de medewerkers van monuta ons heel fijn begeleid bij het regelen van de uitvaart. Ook daarna was er nog contact om te kijken of we nog hulp nodig hadden. Lieve empatische uitvaartverzorgers met veel tijd en een luisterend oor.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Eindhoven

Monuta Eindhoven staat voor betrokkenheid en een passend afscheid in uw regio. Dit doen onze lokale uitvaartverzorgers met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij ontzorgen u door alle praktische zorgen uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op het afscheid van uw dierbare. Samen zorgen we voor een passende uitvaart in Eindhoven en omstreken. Monuta in Eindhoven is er voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd is.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Eindhoven
Uitvaartcentrum
Felix Timmermanslaan 2
5644 RN Eindhoven
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Anita Vos-van de Voort
Uitvaartverzorger

Anita

van de Voort

Lees meer over Anita

Image
Bram Heijnens
Uitvaartverzorger

Bram

Heijnens

Lees meer over Bram

Image
Eindhoven Inge Latour-Paulissen uvv
Uitvaartverzorger

Inge

Latour-Paulissen

Lees meer over Inge

Image
Uitvaartcentrum Eindhoven

Uitvaartcentrum in Eindhoven

Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt ons aan de zuidkant van Eindhoven, aan de Felix Timmermanslaan 2. Rondom het uitvaartcentrum, het Genneper Afscheidshuis, is voldoende parkeergelegenheid. De inrichting van het uitvaartcentrum in Eindhoven is strak en modern. Ons uitvaartcentrum is een mooi gerenoveerd pand met een moderne inrichting. U kunt hier gebruik maken van de 24-uurskamer die in de periode tot het afscheid volledig van u is. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta voor u een eenvoudige catering verzorgen.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Eindhoven werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
Fleurop
Bloemist
Bloemist de Klerk
Grafstenen
Hanique Natuursteen
Notaris
Marks Wachters notarissen
Steenhouwer
Kluijtmans Natuursteen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Eindhoven
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen De Mortel, Neerkant, Helenaveen, Milheeze, De Rips, Griendtsveen, Meijel, Soerendonk, Gastel, Sterksel, Oost West en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Veldhoven, Knegsel, Vessem, Wintelre, Eersel, Steensel, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Casteren, Bladel, Netersel, Reusel, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Nuenen, Best, Oirschot, Son, Breugel, Lierop, Ommel, Heusden Gem Asten, Mariahout, Vlierden, Liessel, Budel, Budel-Schoot, Budel Dorplein, Maarheeze en Valkenswaard.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Eindhoven. Waar kan ik terecht?
Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Eindhoven, kunt u bij ons terecht. Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt het Genneper Afscheidshuis aan de Felix Timmermanslaan 2. Op deze locatie is er voldoende parkeergelegenheid. In het Genneper Afscheidshuis kunt u uw overleden dierbare bezoeken in een 24-uurskamer. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta voor u een eenvoudige catering verzorgen.