Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Eindhoven

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00
Lees hoe klanten de dienstverlening waarderen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.

Uw uitvaartwensen bespreken
Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Uitvaart in
Eindhoven

Bij het overlijden van uw dierbare wilt u in alle rust samen zijn om uw overleden dierbare met de nabestaanden te herdenken. Dat begrijpt Monuta in Eindhoven. Wij ontzorgen u door alle praktische zorgen uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op het afscheid. Samen zorgen we voor een passende uitvaart, een afscheid dat past bij wie uw dierbare was. Er is daarbij meer mogelijk dan u denkt. Als het gaat om bloemen, locaties maar ook om de catering. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een condoleance in de favoriete kroeg van de overledene, maar ook een traditioneel worstenbroodje of een borrel na het afscheid, in plaats van een koffietafel met cake. Monuta in Eindhoven is er voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Eindhoven
Uitvaartcentrum
Felix Timmermanslaan 2
5644 RN Eindhoven
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Eindhoven Anita van de Voort
Uitvaartverzorger

Anita

van de Voort

Lees meer over Anita
Image
Uitvaartcentrum Eindhoven

Uitvaartcentrum Eindhoven

Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt ons aan de zuidkant van Eindhoven, aan de Felix Timmermanslaan 2. Rondom het uitvaartcentrum, het Genneper Afscheidshuis, is voldoende parkeergelegenheid. De inrichting van het uitvaartcentrum in Eindhoven is strak en modern. Ons uitvaartcentrum is een mooi gerenoveerd pand met een moderne inrichting. U kunt hier gebruik maken van de 24-uurskamer die in de periode tot het afscheid volledig van u is. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta voor u een eenvoudige catering verzorgen.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Eindhoven werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
Fleurop
Bloemist
Bloemist de Klerk
Goudwisselkantoor
Goudwisselkantoor Eindhoven
Grafstenen
Hanique Natuursteen
Notaris
Marks Wachters notarissen
Grafstenen
Van Ganzewinkel Natuursteen
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Eindhoven
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Gemert, De Mortel, Neerkant, Helenaveen, Bakel, Milheeze, De Rips, Griendtsveen, Meijel, Soerendonk, Gastel, Sterksel, Oost West en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Veldhoven, Knegsel, Vessem, Wintelre, Eersel, Steensel, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Casteren, Bladel, Netersel, Reusel, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Best, Oirschot, Son, Breugel, Someren, Lierop, Asten, Ommel, Heusden Gem Asten, Mierlo, Mariahout, Deurne, Vlierden, Liessel, Budel, Budel-Schoot, Budel Dorplein, Maarheeze en Valkenswaard.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Eindhoven. Waar kan ik terecht?
Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Eindhoven, kunt u bij ons terecht. Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt het Genneper Afscheidshuis aan de Felix Timmermanslaan 2. Op deze locatie is er voldoende parkeergelegenheid. In het Genneper Afscheidshuis kunt u uw overleden dierbare bezoeken in een 24-uurskamer. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta voor u een eenvoudige catering verzorgen.