Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Recente beoordelingen

9

Gebaseerd op 17 beoordelingen.
94% beveelt ons aan.

Simone Van De Voort
17-06-2022

Alles is mogelijk bij monuta ,dan wordt het ook nog geregeld. overal wordt aan gedacht en met je besproken

Lees meer

KB
12-05-2022

Onze ietwat vage wensen zijn op zo'n mooie manier opgepakt en tot uiting gekomen bij het afscheid. Wij zijn helemaal ontzorgd in toch moeilijke tijden. De zorg die Monuta levert is professioneel maar ook erg zorgzaam en lief. Anita Vos, hartelijk dank voor alles!

Lees meer

Wilmy Bilstra
03-05-2022

Mijn lief verliezen .Een verdrietig gebeuren wat door monuta en dan in het bijzonder door Anita de Vos heel speciaal gemaakt werd en als heel bijzonder ervaren . Om met een warm gevoel op terug te kijken Ik heb er een vriendin bij gekregen

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Eindhoven

Monuta Eindhoven staat voor betrokkenheid en een passend afscheid in uw regio. Dit doen onze lokale uitvaartverzorgers met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij ontzorgen u door alle praktische zorgen uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op het afscheid van uw dierbare. Samen zorgen we voor een passende uitvaart in Eindhoven en omstreken. Monuta in Eindhoven is er voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd is.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Eindhoven
Uitvaartcentrum
Felix Timmermanslaan 2
5644 RN Eindhoven
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Anita Vos-van de Voort
Uitvaartverzorger

Anita

van de Voort

Lees meer over Anita

Image
Bram Heijnens
Uitvaartverzorger

Bram

Heijnens

Lees meer over Bram

Image
Henri van der Staak
Uitvaartverzorger

Henri

van der Staak

Lees meer over Henri

Image
Antoinette Veldman
Uitvaartverzorger

Antoinette

Veldman

Lees meer over Antoinette

Image
Uitvaartcentrum Eindhoven gebouw

Uitvaartcentrum in Eindhoven

Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt ons aan de zuidkant van Eindhoven, aan de Felix Timmermanslaan 2. Rondom het uitvaartcentrum, het Genneper Afscheidshuis, is voldoende parkeergelegenheid. De inrichting van het uitvaartcentrum in Eindhoven is strak en modern. Ons uitvaartcentrum is een mooi gerenoveerd pand met een moderne inrichting. U kunt hier gebruik maken van de 24-uurskamer die in de periode tot het afscheid volledig van u is. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta voor u een eenvoudige catering verzorgen.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Eindhoven werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
Fleurop
Bloemist
Bloemist de Klerk
Grafstenen
Hanique Natuursteen
Notaris
Marks Wachters notarissen
Steenhouwer
Kluijtmans Natuursteen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Eindhoven
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Gemert, De Mortel, Neerkant, Helenaveen, Bakel, Milheeze, De Rips, Griendtsveen, Meijel, Soerendonk, Gastel, Sterksel, Oost West en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Veldhoven, Knegsel, Vessem, Wintelre, Eersel, Steensel, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Casteren, Bladel, Netersel, Reusel, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Best, Oirschot, Son, Breugel, Someren, Lierop, Asten, Ommel, Heusden Gem Asten, Mierlo, Mariahout, Deurne, Vlierden, Liessel, Budel, Budel-Schoot, Budel Dorplein, Maarheeze en Valkenswaard.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Eindhoven. Waar kan ik terecht?
Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartcentrum in Eindhoven, kunt u bij ons terecht. Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta voor u klaar. U vindt het Genneper Afscheidshuis aan de Felix Timmermanslaan 2. Op deze locatie is er voldoende parkeergelegenheid. In het Genneper Afscheidshuis kunt u uw overleden dierbare bezoeken in een 24-uurskamer. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta voor u een eenvoudige catering verzorgen.