Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Uitvaartcentrum in Eindhoven

Wilt u een afscheid van begin tot eind op dezelfde plek regelen, dan is ons uitvaartcentrum in Eindhoven daar een goede plek voor. Ons uitvaartcentrum, dat in het zuiden van Eindhoven ligt, biedt plaats aan ongeveer 100 mensen en heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling. Vanuit ons gerenoveerde pand met originele kapel kunt u afscheid nemen. Van de opbaring in een van onze twee rouwkamers tot de condoleance achteraf. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Kapel aula uitvaartcentrum Eindhoven
Image
Kapel aula uitvaartcentrum Eindhoven
Image
Monuta Eindhoven Entree

Aula en koffietafel

Een afscheidsdienst houden wij in ons eigen nostalgische kapel. Deze beschikt over 100 zitplaatsen. Daardoor is het mogelijk om diensten voor zowel kleine als grote groepen te houden. Ook is de ruimte goed toegankelijk voor minder validen. Voor een condoleance biedt Monuta ruimte voor ongeveer 75 personen. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta in Eindhoven voor u een eenvoudige catering verzorgen. Het is prettig om na de uitvaart even na te praten met uw familie en vrienden. Of u nu een koffietafel met belegde broodjes wilt of alleen een kopje koffie, onze gastdames staan voor u klaar. Geef gerust uw wensen door.

040 - 212 98 00
Image
Uitvaartcentrum Eindhoven
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Eindhoven
Image
24-uurskamer uitvaartcentrum Eindhoven

Opbaren

Monuta in Eindhoven heeft een 24-uurskamer voor u beschikbaar, die u kunt gebruiken om op ieder gewenst moment uw overleden dierbare te bezoeken.  De kamer heeft een warme, maar moderne en strakke inrichting. U kunt er ook voor kiezen om uw dierbare thuis op te baren. Zo blijft de overledene in de vertrouwde omgeving en kunt u thuis bij uw dierbare zijn op ieder moment dat u zelf wilt. In dat geval komen wij dagelijks bij u om te kijken of alles goed gaat. En is er toch iets, dan kunt u ons uiteraard dag en nacht bereiken.

040 - 212 98 00