Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Eindhoven

Het hebben van een plek om naartoe te gaan om uw dierbare te herdenken, het kan een fijne gedachte zijn. Monuta in Eindhoven helpt u graag een passende begrafenis te regelen in Eindhoven. In Eindhoven en omgeving vindt u veertien begraafplaatsen. Vier begraafplaatsen hebben een algemeen karakter, de andere tien zijn Rooms-Katholiek, en behoren meestal tot de Sint Joris parochie. Een bekende begraafplaats in Eindhoven is de R.K. begraafplaats Sint Jozef Tivoli. Een begraafplaats die al sinds de 18e eeuw bestaat. Een andere markante begraafplaats is Begraafplaats Woensel, naast de Oude Toren. Hier ligt onder andere Anton Philips begraven. Waar u ook voor kiest, wij staan u bij in het regelen van de begrafenis in Eindhoven.

040 - 212 98 00
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Eindhoven

Wilt u een crematie regelen in Eindhoven en omgeving? Dan kunt u bij Monuta terecht. Wij adviseren u graag over de verschillende crematoria waar u een crematie kunt regelen. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wilt. In de regio kunt u terecht in Eindhoven, Veldhoven, Heeze, Helmond en Diessen. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op.

040 - 212 98 00
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in De Mortel, Neerkant, Helenaveen, Milheeze, De Rips, Griendtsveen, Meijel, Soerendonk, Gastel, Sterksel, Oost West en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Veldhoven, Knegsel, Vessem, Wintelre, Eersel, Steensel, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Casteren, Bladel, Netersel, Reusel, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Nuenen, Best, Oirschot, Son, Breugel, Lierop, Ommel, Heusden Gem Asten, Mariahout, Vlierden, Liessel, Budel, Budel-Schoot, Budel Dorplein, Maarheeze en Valkenswaard dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

040 - 212 98 00