Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Eindhoven

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Uw uitvaartwensen bespreken

Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Afspraak maken
Uitvaart regelen Eindhoven

Begrafenis regelen in Eindhoven

Het hebben van een plek om naartoe te gaan om uw dierbare te herdenken, het kan een fijne gedachte zijn. Monuta in Eindhoven helpt u graag een passende begrafenis te regelen in Eindhoven. In Eindhoven en omgeving vindt u veertien begraafplaatsen. Vier begraafplaatsen hebben een algemeen karakter, de andere tien zijn Rooms-Katholiek, en behoren meestal tot de Sint Joris parochie. Een bekende begraafplaats in Eindhoven is de R.K. begraafplaats Sint Jozef Tivoli. Een begraafplaats die al sinds de 18e eeuw bestaat. Een andere markante begraafplaats is Begraafplaats Woensel, naast de Oude Toren. Hier ligt onder andere Anton Philips begraven. Waar u ook voor kiest, wij staan u bij in het regelen van de begrafenis in Eindhoven.

040 - 212 98 00
Uitvaart regelen Eindhoven

Crematie regelen in Eindhoven

Wilt u een crematie regelen in Eindhoven en omgeving? Dan kunt u bij Monuta terecht. Wij adviseren u graag over de verschillende crematoria waar u een crematie kunt regelen. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wilt. In de regio kunt u terecht in Eindhoven, Veldhoven, Heeze, Helmond en Diessen. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op.

040 - 212 98 00
Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Gemert, De Mortel, Neerkant, Helenaveen, Bakel, Milheeze, De Rips, Griendtsveen, Meijel, Soerendonk, Gastel, Sterksel, Oost West en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Veldhoven, Knegsel, Vessem, Wintelre, Eersel, Steensel, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Casteren, Bladel, Netersel, Reusel, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Best, Oirschot, Son, Breugel, Someren, Lierop, Asten, Ommel, Heusden Gem Asten, Mierlo, Mariahout, Deurne, Vlierden, Liessel, Budel, Budel-Schoot, Budel Dorplein, Maarheeze en Valkenswaard dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

040 - 212 98 00