Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Team Monuta
Eindhoven

Onze uitvaartverzorgers

Anita van de Voort

Het is fijn dat ik iets voor iemand kan betekenen op een belangrijk moment in zijn of haar leven. Ik wil samen met degenen voor wie het leven doorgaat een passend afscheid verzorgen voor hun overleden dierbare. Een afscheid waar iedereen een bijdrage aan kan leveren. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de uitvaartzorg en na al die jaren ervaring kan ik zeggen dat ik echt sta voor persoonlijke aandacht, rust, warmte, betrokkenheid en vertrouwen.

Bram Heijnens

Het afscheid regelen van een dierbaar persoon vind ik dienstverlening op het hoogste niveau. Het moet perfect zijn. En daar sta ik voor. Ik ben er om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen, zodat u tijd heeft om het verlies te verwerken. Ik vind het een eer om u te mogen helpen bij het realiseren van een waardig afscheid. Mijn achtergrond in de dienstverlening komt hier goed van pas. Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Maastricht ben ik werkzaam geweest in de horeca en in de arbeidsbemiddeling. Het helpen van mensen heeft altijd een centrale plek in mijn leven gehad. Ik sta dan ook altijd voor u klaar en zorg ervoor dat u in alle rust kunt rouwen. De dankbaarheid die ik terugkrijg van de families, is mij veel waard. Er is voor mij niets mooiers dan een perfect verlopen uitvaart en tevreden nabestaanden die met een goed gevoel terugkijken op het afscheid.

Inge Latour-Paulissen

Als een dierbare komt te overlijden dan staat de wereld echt even helemaal stil. In een korte tijd moet er veel geregeld worden en er moeten belangrijke beslissingen worden genomen. Ik sta graag voor u klaar om u tijdens deze moeilijke periode te helpen. Samen met u ga ik op zoek om een eigen invulling te geven aan de uitvaart tot in de kleinste details. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid van uw geliefde verloopt zoals u zich dit had voorgesteld. Zodat u met een goed gevoel terug kunt kijken op een warm, mooi en uniek afscheid. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik voor u een steun kan zijn in deze verdrietig periode. Niet alleen voor of tijdens de uitvaart, maar zeker ook in de periode daarna.