Uitvaartverzorgers

Het team van Monuta in Eindhoven (voorheen Monuta Sol) bestaat uit vier betrokken en professionele uitvaartverzorgers. Daarnaast hebben wij een aantal zeer ervaren algemeen medewerkers in dienst.

Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met de vele mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Geen enkel verzoek of wens is onbespreekbaar. We staan voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen.

Anita van de Voort

Uitvaartverzorger

“Het is fijn dat ik iets voor iemand kan betekenen op een essentieel moment in zijn of haar leven, wanneer de dood heel dichtbij is. Ik wil samen met degenen voor wie het leven doorgaat een passend afscheid verzorgen voor hun overleden dierbare. Een afscheid waar iedereen een bijdrage aan kan leveren. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de uitvaartzorg en na al die jaren ervaring kan ik zeggen dat ik echt sta voor persoonlijke aandacht, rust, warmte, betrokkenheid en vertrouwen.”

 

Meer over mij

Waarom Monuta Eindhoven?

  • Eigen kapel
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Werkgebied

Gemert, De Mortel, Neerkant, Helenaveen, Bakel, Milheeze, De Rips, Griendtsveen, Meijel, Soerendonk, Gastel, Sterksel, Oost West en Middelbeers, Lage Mierde, Hooge Mierde, Hulsel, Veldhoven, Knegsel, Vessem, Wintelre, Eersel, Steensel, Duizel, Hapert, Hoogeloon, Casteren, Bladel, Netersel, Reusel, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Waalre, Heeze, Leende, Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Best, Oirschot, Son, Breugel, Someren, Lierop, Asten, Ommel, Heusden Gem Asten, Mierlo, Mariahout, Deurne, Vlierden, Liessel, Budel, Budel-Schoot, Budel Dorplein, Maarheeze en Valkenswaard