Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Eindhoven gemiddeld met een

9,3
30 beoordelingen
96% beveelt Monuta Eindhoven aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Je bent geen nummer maar iemand die er toe doet. Door de persoonlijke benadering voel je je gehoord en kan je jezelf zijn bij het regelen van de uitvaart. Het werk wordt je uit handen genomen. Erg fijne mensen

Meer lezen
Remco
Waalwijk
03-10-2022
8

Wij als leken in de uitvaart business hadden geen weet wat er allemaal op je afkomt. Daarin was de vertegenwoordigster van Monuta een welkome ondersteuning.

Meer lezen
Harm Tiersma
Veldhoven
17-09-2022
10

S morgens monuta gebeld om overlijde te melden. Een dag later kwam de uitvaartverzorger en die heeft alles heel duidelijk uitgelegd en gevraagd wat de wensen waren. Heeft ook goed mee gedacht en heeft alles netjes geregeld.de andere dagen veel contact geweest met uitvaartverzorger. Echt hele goede ervaring mee gehad met namen bram de uitvaart verzorgers.die neemt echt de tijd voor je.

Meer lezen
P woltheus-van der leest
S_hertogenbosch
16-09-2022
9

In een moeilijke tijd vond ik het fijn om zaken te kunnen te kunnen regelen met een traan en een lag. Het team bracht duidelijkheid in wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart en heeft het allemaal heel netje voor elkaar gemaakt.

Meer lezen
Weynand
Roosendaal
12-09-2022
10

Onze uitvaartverzorger was zeer correct, vriendelijk en mee denkend.

Meer lezen
AM
Geldermalsen
03-09-2022
10

Ik kan het niet zo in worden uitdrukken

Meer lezen
Jan
Lith
01-09-2022
10

We zijn als gezin goed begeleid door Anita. We konden alles vragen en het werd opgelost! Heel behulpzaam en medelevend. Dankjewel lieve Anita.

Meer lezen
Jolanda
Aarle-Rixtel
28-08-2022
10

Het afscheid van mijn lieve papa is vanaf het begin tot het einde mooi en liefdevol begeleid door Anita Vos. Anita is een engel op aarde. Dank je Anita je bent een liefdevolle toevoeging geweest bij deze moeilijke periode.

Meer lezen
Ingeborg
Best
23-08-2022
10

Fijne medewerkers die er alles aan doen om 't afscheid heel prettig te laten verlopen.

Meer lezen
Lin
Eindhoven
19-08-2022