Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Eindhoven gemiddeld met een

9,5
55 beoordelingen
98% beveelt Monuta Eindhoven aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uitvaart van mijn vader is tot in de puntjes verzorgd, we hadden het niet beter kunnen wensen. Bram Heijnens, enorm bedankt, je bent een topper !

Meer lezen
Marion
Oirschot
02-07-2024
10

Geheel volgens verwachting. Een informeel aanvoelende uitvaart. Heel goed gevoel achterlatend.

Meer lezen
Ad
's-Hertogenbosch
03-06-2024
10

Wij zijn heel erg warn en netjes geholpen .

Meer lezen
Wilma
Eindhoven
18-04-2024
10

Nemen veel uit handen wat prettig is op die momenten

Meer lezen
Dick Zevenbergen
Son en Breugel
15-04-2024
9

Na het overlijden van mijn moeder hebben de medewerkers van monuta ons heel fijn begeleid bij het regelen van de uitvaart. Ook daarna was er nog contact om te kijken of we nog hulp nodig hadden. Lieve empatische uitvaartverzorgers met veel tijd en een luisterend oor.

Meer lezen
Ellen Briër
Veldhoven
17-01-2024
9

Onze moeder was overleden en Anita stond bij ons aan de deur, we wisten niet wat we konden verwachten maar vanaf minuut 1 gaf zij ons een fijn gevoel. Heeft ons super ondersteund in alle dagen en stond altijd voor ons klaar wanneer we ook een vraag hadden, ook zelfs na de uitvaart nog. Ondanks de hele verdrietige situatie zijn wij erg tevreden

Meer lezen
Didi
Lithoijen
02-01-2024
9

Wij zijn heel persoonlijk en met veel belangstelling geholpen door Anita. We kregen goed antwoord op onze vragen en werden ook goed geadviseerd. Waar je allemaal op moest letten en aan denken. Heel warm persoon die ons bijstond bij de uitvaart van papa eerder dit jaar en daarna bij mama haar uitvaart. Dus een hele dikke pluim hiervoor.

Meer lezen
Marianne Vogel
EINDHOVEN
19-12-2023
10

Vanaf doorgeven van overlijden tot de crematie is Monuta verzorgster constant met ons in gesprek geweest. Ook bij wijzigingen was ze meteen bij ons aanwezig en verzorgde dat alles goed verliep. Perfecte verzorging

Meer lezen
Anna
Smeins
02-12-2023
10

De Uitvaartverzorger is zo bepalend voor alles. Achteraf kregen we ook complimenten over Anita. In januari heeft de ze uitvaart van mijn vader geregeld en in oktober van mijn moeder. Het is een topper!

Meer lezen
Mary Van den Dungen
's-Hertogenbosch
01-12-2023