Recensies

Tevreden

Uitstekende service en begeleiding van de medewerkers.

Goede dienstverlening

Omdat alles goed en respectvol is verlopen.

Professioneel

Bijzonder professionele en warme begeleiding.

Aandacht

De permanente aandacht.

Fantastische ondersteuning

Lieve Elly, ik ben al een aantal jaren je collega uitvaartverzorger. We overleggen altijd alles en spreken elkaar vaak. Op 4 juni belde ik je op om te zeggen dat mijn man Henk heel plotseling was overleden. Ik zat nu aan de andere kant van de tafel. Je bent een fantastische ondersteuning geweest, je nam me alle zorg uit handen en hield op een voortreffelijke wijze de regie. Mede dankzij jou hebben wij een mooi en persoonlijk afscheid gehad van mijn Henk. Je bent een belangrijke lieve steun en dit zal mij ook de kracht geven om verder te gaan. Ik wil jou graag bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Anita Vos-van de Voort

Geluisterd

Er werd geluisterd naar onze wensen.

Warm en begripvol

De begeleiding door Anita was warm, begripvol en aangepast aan onze familie.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk en alles goed goed geregeld.

Prettig contact

Vanaf het telefoontje van overlijden zijn de contacten prettig geweest en ondanks dat het een 'eenvoudig' afscheid was, was de betrokkenheid en het contact met Anita Vos helemaal prettig. Ook de persoonlijke benadering van Anita hebben we als heel fijn ervaren.

Kanjer

De enorm persoonlijke en professionele aanpak van Anita Vos- van de Voort heeft ons erg goed gedaan, Anita stond op ieder moment van de dag voor ons klaar en niets was haar teveel.