Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 212 98 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Eindhoven gemiddeld met een

8.3
7 beoordelingen
85% beveelt Monuta in Eindhoven aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Goed en wat we hadden verwacht

Meer lezen
Wendy
Best
03-01-2022
9

We hadden een geweldige uitvaartverzorgster, Els Alessie, die ons voortreffelijk heeft begeleid in deze moeilijke tijd. Iemand die meedenkt, alle hulp heeft aangeboden en ook gegeven en goed en snel communiceert.

Meer lezen
Marijke Eckhardt
Roosendaal
01-12-2021
9

De uitvaart verzorging was heel goed georganiseerd zodat je ook een gerust gevoel kreeg over het ganse verloop van de hele begrafenis op een moment dat het heel moeilijk is om zelf efficiënt te functioneren. Aan alles werd gedacht en niets was ook teveel, ook als het om heel specifieke wensen ging zoals een foto presentatie, eigen muziek, een spreker die de overledene ook nog eerst had kunnen ontmoeten zodat de preek ook persoonlijk en zinvol werd voor allen, speciale samenstelling van bloemstukken met de lievelingsbloem erbij gevoegd van de overledene,...

Meer lezen
Frank
Herent (B)
27-11-2021
8

Vanaf het overlijden van mijn moeder tot en met de afscheidsdienst werden we op een professionele manier begeleid door de uitvaart begeleidster Anita. een minpuntje (is al besproken met Anita): Tijdens het wachten in de familiekamer op locatie Heeze, moesten we voor toiletgang , elke keer langs de baar met daarop de kist van mijn moeder. Het gevolg was dat de baar diverse malen opzij geschoven werd. Hier had ik moeite mee.

Meer lezen
Marijke
Waalre
13-10-2021
10

Hebben samen met onze jongens een fijne persoonlijke begeleiding en hulp gehad

Meer lezen
Mieke van der Meulen
Veldhoven
29-01-2021
4

In december hebben wij een crematie laten verzorgen door Monuta Eindhoven. Laat ik beginnen dat de uitvaart verzorger zeer respectvol was, en als persoon zeer correct was. Echter alles er om heen was enorm slordig: - rouwkaart zal in eerste instantie vol met fouten (opzet, geboorte datum etc.) - Uitvaart verzorger was niet op de hoogte van de Corona maatregelen in uitvaart centrum, en gaf in eerste instantie onjuiste informatie - Bezoek aan rouwcentrum voor verzorging was niet goed geregeld waardoor de medewerkers aldaar niet wisten wat we kwamen doen - Tijdens bezoek aan rouwcentrum liepen de medewerkers welke aan het opruimen waren gezellig te fluiten alsof er een feestje was - Kamer van rouwcentrum waar kist stond was niet opgeruimd, en was niet Coronaproof - Verkeerd adres aan crematie centrum doorgegeven voor de brief omtrent de as Dit is een korte opsomming van een lange lijst. Van een organisatie die dit dagelijks doet verwacht je dat ze zorgvuldiger zijn, en wil je ontzorgt worden. Helaas hebben wij dit totaal niet ervaren bij Monuta. Update: na afloop zijn we benaderd door de commercieel manager Monuta zuid voor excuses en het delen van onze ervaringen. Dit maakt onze ervaring niet beter, maar wel input kunnen geven voor verbetering.

Meer lezen
Marcel
Eindhoven
22-01-2021
10

Monuta heeft ons snel en goed geholpen na het overlijden van mijn man. Onze uitvaartverzorger Anita van de Voort was een doortastende vrouw die alles snel regelde, zodat dezelfde avond al de rouwkaart, de bloemen en alles wat nodig was bepaald kon worden en de rouwkaarten de volgende dag al konden worden verzonden. Verder was de uitvaart keurig geregeld. Geen enkele wanklank. Petje af.

Meer lezen
Letzel-Oosten
Nijmegen
03-10-2020

Wij hebben te maken gehad met Anita van de Voort. Zij was onze rots in de branding. Niets was haar teveel

Meer lezen

mevrouw Van Laarhoven-Ermers

Ik werd heel fijn geholpen bij mijn vragen en dingen die ik nog niet wist heb het als heel liefdevol en begrijpend ervaren en niets was te veel zelfs mijn familie was erg onder de indruk.

Meer lezen

mevrouw Bevers-Van Der Linden

Ik had een heel fijne begeleidster, Anita Vos van de Voort, zij had de uitvaart van mijn moeder, 3 jaar voor het overlijden van mijn partner, ook geregeld. Ik wist dat zij heel goed mee kan denken, respectvol en loyaal is. Ik heb voor mijn gevoel dus voor Anita gekozen en minder voor Monuta.

Meer lezen

mevrouw Van Der Klei

Sluiten aan bij de wensen van de mensen, kunnen alles voor je regelen!

Meer lezen

heer Van Den Heuvel