Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 209 7247

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis Nuenen

Begrafenis regelen in Nuenen

Voor nabestaanden is het vaak fijn om hun dierbare te kunnen bezoeken. De keuze voor een graf past daarbij en biedt een plek om even tot rust te kunnen komen. Monuta helpt u graag om in Nuenen een passende begrafenis te regelen. U vindt in Nuenen en omgeving meerdere begraafplaatsen. U kunt terecht bij Begraafplaats 'de Roosdoncken', Rk Begraafplaats Nuenen, Stichting Protestantse Begraafplaats De Roosdoncken of Openbare algemene gemeentelijke begraafplaats Oude Landen.

040 - 209 7247
Crematie Nuenen

Crematie regelen in Nuenen

Wanneer wij een crematie regelen in Nuenen en omgeving, zijn wij niet gebonden aan een bepaalde plek. Wij kunnen overal in Nederland de crematie voor u verzorgen. In de regio kunt u bijvoorbeeld terecht bij crematoria in Beek en Donk, Heeze, Eindhoven, Veldhoven of Helmond. Het is belangrijk dat u kiest voor een crematorium waar u zich goed bij voelt en die qua sfeer past bij de wensen van uw overleden dierbare. Vaak is het mogelijk om na de afscheidsdienst in het crematorium te condoleren of na te praten. Kiest u liever een andere locatie voor de afscheidsdienst, koffietafel of condoleance dan het crematorium? Dat is uiteraard mogelijk.

040 - 209 7247