Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 209 7247

Team Monuta
Nuenen

Onze uitvaartverzorgers

Anita van de Voort

Het is fijn dat ik iets voor iemand kan betekenen op een belangrijk moment in zijn of haar leven. Ik wil samen met degenen voor wie het leven doorgaat een passend afscheid verzorgen voor hun overleden dierbare. Een afscheid waar iedereen een bijdrage aan kan leveren. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de uitvaartzorg en na al die jaren ervaring kan ik zeggen dat ik echt sta voor persoonlijke aandacht, rust, warmte, betrokkenheid en vertrouwen.

Henri van der Staak

Als u een dierbare verliest, kunt u overweldigd zijn door emoties. Het is dan niet altijd even makkelijk om u te concentreren op de vele mogelijkheden die er zijn om op bijzondere wijze afscheid te nemen. Juist die vele, kleine details maken het afscheid van uw verloren geliefde zo persoonlijk. Ik help u daar aandacht aan te besteden.

Er is tijd en rust nodig om de juiste keuzes te kunnen maken. Keuzes die zorgen voor een mooi en uniek afscheid. Iets wat van essentieel belang is voor de uiteindelijke verwerking van uw verdriet. Ik vind het een voorrecht om u hierin te mogen begeleiden. Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom help ik u graag uw wensen onder woorden te brengen en zo passende keuzes te maken. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en daarom zal ik er ook alles aan doen om een veilige en vertrouwde situatie te creëren. Daarbij zorg ik ervoor dat de kosten gedurende het hele traject transparant blijven, zodat u op ieder moment weet waar u staat. Uw geliefde was uniek en daarom verdient hij/zij een afscheid op maat gemaakt. Een afscheid waarvan u tot in lengte van dagen zult zeggen dat u het niet anders gewild zou hebben

Antoinette Veldman

Een respectvol afscheid, dat is waar ik voor sta!
Mooie herinneringen ophalen, een verhaal met een lach en een traan. Geen uitvaart is hetzelfde want iedereen is tenslotte uniek.

Er komt veel bij kijken maar ik help en begeleid u graag. Samen maken we er een mooi afscheid van, u staat er niet alleen voor.