Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 – 573 08 30

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Oegstgeest gemiddeld met een

9.2
56 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Oegstgeest aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

De uitvaartverzorgster was prettig in de omgang, meedenkend en flexibel toen wij op het allerlaatste moment geconfronteerd werden met een verandering in de locatie.

Meer lezen
Marinus
Leiden
09-01-2022
8

De begeleiding was correct, misschien iets te snel bij de eerste bespreking. Verder waren wij zeer tevreden.

Meer lezen
Ton Timmerman
Best
04-01-2022
10

Drie maal Monuta gehad bij een uitvaart. De laatste twee waren mijn schoonouders, beide zeer verschillend maar uitstekend verzorgd. Al onze wensen, en meer,werden uitstekend uitgevoerd zonder dat het ons opviel. De laatste begrafenis begon in een café van het dorpshuis, iets intiemer en wat meer ongedwongen maar toch respectvol. En onder begeleiding een hoop zelf gedaan, dragen e.d. Dank daarvoor!

Meer lezen
Jaco
Hazerswoude
03-01-2022
9

Geweldig geholpen

Meer lezen
Astrid de Beer
Leiden
03-01-2022
9

De hele uitvaart was prima verzorgd. Alles goed overlegd en betrokken medewerkers. We hadden een heel goed gevoel na de uitvaart en daar heeft Monuta zeker aan bijgedragen.

Meer lezen
Annemarie
Leiden
16-12-2021
10

De situatie is nooit niet fijn, maar door de goede service en meedenken hoe en wat er allemaal gebeuren moet en mogelijk is, is het fijn dat de deskundigheid en warmte je een weg wijst. Ook een duidelijk beeld van kosten zodat je weet waar je op kan rekenen. Met zorg helpen ze je door deze onmogelijke taak heen! We hebben een goed gevoel over gehouden aan de familie kamer (aanrader!) voor het rouwproces. En tot slot de afscheidsceremonie die perfect verlopen is. Dank voor alle zorg en steun in deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Mireille
Hoofddorp
02-12-2021
8

Duidelijk en advies qar allemaal, mogelijk is.

Meer lezen
Anneke Nulle
Bodegraven
01-12-2021
10

Deskundig, vriendelijk en een perfecte dienstverlening.

Meer lezen
Milu Bouda-Mildorf
Leiden
01-12-2021
7

Fijne begeleiding

Meer lezen
Nadine
Leiden
01-12-2021

Sandra Tom heeft voor ons al het regelwerk uit handen genomen, maar dat niet alleen... het contact was zo fijn, ze speelde zo goed in op onze vragen en legde uit wat mogelijk was en wat niet. Het is eigenlijk zo bijzonder dat je in zo'n korte tijd zo'n mooie band met elkaar opbouwt. Ze voelde ons zo goed aan en ook de kinderen. Wij kijken terug op een warme, intieme periode en mede door Sandra is het ook een hele mooie, dierbare en waardevolle periode geweest. Het verlies van onze moeder is heel verdrietig. Dankzij Sandra hebben we het afscheid wel zo kunnen doen dat het voor ons allemaal heel goed voelt. Ik zou haar zeker bij anderen aanraden!

Meer lezen

heer Hillenaar

We zijn heel dankbaar voor de fijne, volledige en persoonlijke begeleiding die Sandra Tom ons heeft gegeven bij het regelen van en met de uitvaart van mijn moeder. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Hulp bij alles wat er te regelen viel op een zeer fijne en betrokken wijze. Waar ik echt van onder de indruk was, was het welkomstwoord door Sandra in de aula van het crematorium, zo persoonlijk en warm. Ze had blijkbaar heel goed naar de verhalen over mijn moeder geluisterd. Klasse!

Meer lezen

Vera Lems

Rob van der Kraan heeft vanuit Monuta de uitvaart verzorgd. Dit heeft Rob op een zeer prettige en persoonlijke manier gedaan. Complimenten! Wij raden Rob zeker aan.

Meer lezen

mevrouw Rijnhout

Vanaf het moment dat wij belden met Monuta tot aan het laatste contact merkten wij dat de mensen van Monuta echt betrokken waren. De crematie verliep zo soepel en was met steun van Monuta zo makkelijk te regelen. De crematie zelf verliep voor 100% zoals wij dat wilden. De gesprekken met de uitvaart begeleidster waren ondersteunend en met alles was zij aanwezig. In 1 woord alles was prima geregeld. Mijn vrouw en ik hebben de crematie van mijn schoonmoeder begeleid voor mijn schoonvader. Mijn schoonvader heeft zijn vrouw verloren waar hij 68 jaar mee samen was. Hij heeft het er nu nog over hoe mooi alles was geregeld. Mochten mijn vrouw en ik nog eens tegen een overlijden aanlopen bellen we zeker Monuta. We gaan dan alleen weer proberen of Sandra Tom zou kunnen begeleiden.

Meer lezen

mevrouw Bentvelzen-Hilgersom