Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 – 573 08 30

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Oegstgeest gemiddeld met een

9,2
107 beoordelingen
100% beveelt Monuta Oegstgeest aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zie hiervoor

Meer lezen
Jan
Leiderdorp
01-12-2022
10

Zeer respectvol uitleg en afhandeling van de uitvaart. De gehele dienst was met veel toewijding en respect uitgevoerd. De beeld vorming en muziek viel perfect in met de toespraken.

Meer lezen
Richard
Leiden
18-11-2022
7

Tevreden

Meer lezen
Leidschendam
16-11-2022
8

Monuta heeft alle zaken goed georganiseerd, we kijken terug op een mooie uitvaart tot in de puntjes verzorgd.

Meer lezen
J. Frederiks
Ter Aar
12-11-2022
10

Snel contact met receptie er respectvolle uitvaart medewerkers die luisteren en de tijd voor je nemen om naar je wensen te luisteren. En voldoende keuze uit verschillende type uitvaarten.

Meer lezen
Jacko
Leiden
01-11-2022
10

Goede ervaring met Monuta in zijn geheel.

Meer lezen
Therry de Groot
Hillegom
29-10-2022
10

Het was voor mij de eerste keer dat ik een begrafenis moest regelen, Monuta heeft mij zeer kundig en prettig geholpen. Vooral door Sandra Tom zeer fijne en goede begeleiding gehad. Bij een volgende begrafenis laat ik dit ook weer door Monuta regelen.

Meer lezen
Marja
Lisse
18-10-2022
10

Bij het overlijden van ons vader/man hebben we Monuta gekozen omdat deze dichtbij ons een vestiging heeft. Maar wat is dit goed en netjes opgepakt. We zijn positief verrast hoe professioneel en persoonlijk alle zorg is geweest. Van contact, het ophalen van ons vader/man na overlijden, het goede persoonlijke gesprek om de uitvaart te plannen, de uitvaart zelf die tot in de nopjes was hoe we het wilden en de persoonlijke aandacht en ook het geduld/medeleven. Kan niet anders zeggen dan dat iedereen op zo een moeilijk moment, zulke service mag krijgen.

Meer lezen
Alexander
Voorburg
04-10-2022
9

Een zeer persoonlijk afscheid

Meer lezen
VOORSCHOTEN
03-10-2022