Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 – 573 08 30

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Oegstgeest gemiddeld met een

9,2
167 beoordelingen
99% beveelt Monuta Oegstgeest aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vorige maand overleed mijn vader. Onverwachts? Eigenlijk niet. En toch was het dat wel. Wat je dan wil, is iemand die kan meedenken, maar ook voor je denken, als het even niet meer gaat. Die zegt, stuur maar door en het dan oplost, zonder ook maar te knipperen met zijn ogen. Die het juiste woord weet op dat ene moment. Kortom, die de uitvaart regelde op de manier die wij wilden.

Meer lezen
Marcel
Den Haag
15-02-2024
10

Warm

Meer lezen
Saskia Arbouw-Kikkert
Leiden
15-02-2024
7

Fijn en respectvol

Meer lezen
SEJH van der meijden
Leiden
12-02-2024
9

Ik ben heel tevreden hoe de uitvaart geregeld is, zeer respectvol, en liefdevol.

Meer lezen
Ria Duijverman
Leiden
02-02-2024
10

De crematie en alle daarvoor noodzakelijke handelingen zijn door de uitvaartleider correct en goed begeleid en uitgevoerd

Meer lezen
Conny Rademaker-Lavigne
Hazerswoude-Dorp
16-01-2024
9

Wij kijken heel goed terug op hoe de uitvaart is verlopen en de steun die Monuta hierbij heeft gegeven.

Meer lezen
F.P.J.
Kalberg
13-01-2024
8

Keurig verzorgd alles op tijd mooi respectvol en uiterst vriendelijk. Alleen de Noorderbegraafplaats in Amsterdam Noord de catering slecht, ontvangstruimte koud qua temperatuur en gevoel. De dienst was wel keurig maar dat had Monuta geregeld.

Meer lezen
Nancy Copier
Amsterdam
02-01-2024
8

Uitvaartverzorger was top. Het was snel duidelijk wat er allemaal moest gebeuren, zoals aanschrijven overheidsinstanties ed, regelen kaarten en uitvaart zelf. Online uitvaart maken met muziek en sprekers was ook top! Meedenken en meedoen zoals een familielid, dat deed de uitvaartverzorgster van Monuta. Verdrietig moment, met een glimlach af kunnen sluiten. Joke Warmerdam bedankt en geniet heel lang van je welverdiende pensioen!

Meer lezen
Joyce en Gert
ZOETERWOUDE
29-12-2023
10

Ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan. Alles is volgens afspraak gegaan. Ze hadden een luisterd oor. Ik mocht mijn contactpersoon altijd bellen of een berichtje sturen. En hij reageerde altijd en gaf antwoord op mijn vragen.

Meer lezen
B.L.Segaar
Voorschoten
29-12-2023